Ελέγχεις όλο το σπίτι από το κινητό!

Ελέγχεις όλο το σπίτι από το κινητό!

4876 επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2023)

Η κλειδαριά του σπιτιού ανοίγει όταν πλησιάσεις, βλέπεις στο κινητό τι λείπει από το ψυγείο σου και στέλνεις εντολή στην κουζίνα σου για να αρχίσει να ψήνει τα ντολμαδάκια! Απόλαυσε την προσιτή πολυτέλεια τώρα!

GRUNDFOS

Γυρνάς στο σπίτι και κρατάς 4 σακούλες με ψώνια, πως θα ξεκλειδώσεις την πόρτα του σπιτιού σου; Οι έξυπνοι αυτοματισμοί είναι εδώ για να σου λύσουν τα χέρια. Δες τώρα πως αυτοί διευκολύνουν τη ζωή σου!

Ενεργοποιείς τις κλειδαριές του σπιτιού σου μέσω κινητού με την βοήθεια Bluetooth. Η κλειδαριά ανοίγει αυτόματα όταν πλησιάσεις, σπρώχνεις την πόρτα και είσαι μες το σπίτι σου! Επίσης, έχεις την επιλογή να ανοίγει μόλις πατήσεις το σχετικό κουμπί στην εφαρμογή του κινητού σου. Στην παρούσα φάση η κλειδαριά είναι κυλινδρική και προσαρμόζεται πάνω στη θέση της κανονικής. Για την διευκόλυνση μάλιστα των χρηστών, μπορούν να εκδοθούν προσωρινοί κωδικοί με διάρκεια λίγων ωρών (π.χ. για έναν συγγενή, τη μπέιμπι σίτερ ή την οικιακή βοηθό). Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην φύγεις απ το σπίτι χωρίς το κινητό σου.
  • Στέλνεις εντολή στον φούρνο, από το κινητό και το φαγητό ετοιμάζεται!
Με το κινητό σου μπορείς να στείλεις εντολή μέσω internet στον έξυπνο φούρνο και με το πάτημα ενός κουμπιού να έχεις κάθε μέρα, γυρνώντας από την δουλειά, έτοιμο το ταψί με το παστίτσιο που έβαλες στο φούρνο το πρωί. Μπορείς ακόμη να ρυθμίζεις στους πόσους βαθμούς και για πόση ώρα θα δουλέψει ο φούρνος.
  • Έχεις απευθείας εικόνα του σπιτιού σου από τις κάμερες στο κινητό
Παρακολούθησε τι καταγράφουν οι κάμερες οποιαδήποτε στιγμή και από όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσω του κινητού σου. Οι κάμερες του σπιτιού σου μεταδίδουν απευθείας εικόνα.
Δες τι συμβαίνει στο σπίτι σου όπου και όποτε το θες!
  • Βλέπεις στο κινητό σου τι λείπει απ το ψυγείο σου
Πήγες super market και δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις ψωνίσει ό,τι χρειάζεσαι. Βλέπεις στο κινητό ακριβώς τι λείπει απ το ψυγείο. Τα ψυγεία νέας γενιάς έχουν αισθητήρες θέσης, καταγράφουν τι προϊόντα λείπουν και συνδέονται μέσω Internet στο κινητό σου για να ξέρεις κι εσύ. Επίσης σε ειδοποιούν με μήνυμα όταν αδειάζουν για να μην ξεχάσεις να αγοράσεις τρόφιμα.
Δεν χρειάζεται να περιμένουμε, αυτή η τεχνολογία είναι πλέον προσιτή σε όλους. Όπως και με τις smart τηλεοράσεις οι τιμές των συσκευών αυτών είναι απλά λίγο πιο υψηλές, παρ όλα αυτά καίνε λιγότερο λόγω τεχνολογίας.

Μήπως γνωρίζεις αυτή τη τεχνολογία; 
Πόσο smart είναι το δικό σου σπίτι;

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
GENEM (ΓΕΝΕΜ) - Χ.Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.