Προτάσεις Αγοράς : ενδοδαπεδια θερμανση

Η ενδοδαπέδια θέρμανση διακρίνεται σε ηλεκτρική και σε ενδοδαπέδια θέρμανση νερού. Στην πρώτη περίπτωση, η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση έχει καλωδιώσεις μέσα στις οποίες περνά ρεύμα που θερμαίνει το δάπεδο. Από την άλλη, στην ενδοδαπέδια θέρμανση νερού, το νερό θερμαίνεται και ανεβάζει τη θερμοκρασία. Γενικά, η ενδοδαπέδια θέρμανση συνεργάζεται με άλλες τεχνολογίες, όπως τα fan coils και οι αντλίες θερμότητας.
Ακολουθεί ένας οδηγός με τους καλύτερους της αγοράς.

  • SIELINE

    H SIELINE AE (Ζηλάϊν- Siemens Γραμμές) προσφέρει στον τομέα «Θέρμανση-Ψύξη- Ζεστό Νερό» καινοτόμα προϊόντα που σκοπό έχουν την απεξάρτηση από το πετρέλαιο, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ποιότητα διαβίωσης και το σεβασμό στο περιβάλλον. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Dimplex, Warmup, Kospel, Solarventi & Xpelair.
     210 6830351-2 Περισσότερα
  • THERMOVENT

    Στην Thermovent Hellas A.E. θα βρείτε άριστα συστήματα θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό και επαγγελματικό κτιριακό τομέα. Η Thermovent  προτείνει τα έξυπνα ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης της Purmo: Rolljet, Noppjet,  Klettjet, Klettjet R, ts14 S, ts14 R.
     210 9887400 Περισσότερα