ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Τα συστήματα εξαερισμού βοηθούν στην ανακύκλωση του αέρα στο χώρο σας και προλαβαίνουν ανάπτυξη μούχλας και μικροβίων

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Κάντε το σπίτι σας πράσινο με συστήματα εξαερισμού

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Συστήματα εξαερισμού χρησιμοποιούν και μεγάλα εμπορικά κέντρα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Βρείτε έμπειρους τεχνικούς που θα κάνεουν την κατάλληλη μελέτη για την εφαρμογή στον χώρο σας

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Βρείτε νέα τεχνολογία και καλές προσφορές

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Με ποικιλία για κάθε ανάγκη

Συστήματα εξαερισμού

Τα συστήματα μηχανικού αερισμού των κτιρίων παρέχουν φρέσκο, καθαρό αέρα, απαλλαγμένο από γύρη, σκόνη και μυρωδιές, μέσω της λειτουργίας « ανάκτησης θερμότητας» προσφέροντας οικονομία στη χρήση των συστημάτων θέρμανσης - κλιματισμού.

•    Το κτίριο θα πρέπει να αερίζεται, χωρίς όμως, να χάνεται η εσωτερική ζεστασιά το χειμώνα και η δροσιά το καλοκαίρι, προσφέροντας παράλληλα, την απαραίτητη Ποιότητα Εσωτερικού Αέρα.
•    Τα συμβατικά συστήματα εξαερισμού αποβάλλουν απλώς τον κλιματισμένο αέρα στο εξωτερικό περιβάλλον και φέρνουν μέσα στο κτίριο νέο αέρα μη κλιματισμένο. 
•    Έτσι  μια μεγάλη ποσότητα αέρα θερμαίνεται ή ψύχεται χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα σημαντική σπατάλη ενέργειας.

•    Τα συστήματα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας μας βοηθούν να ανανεώσουμε τον εσωτερικό αέρα, διατηρώντας τη θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου.
•    Μια μονάδα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας αποτελείται από δύο ανεμιστήρες υψηλής ενεργειακής απόδοσης, και έναν ειδικό εναλλάκτη θερμότητας αέρα-αέρα που στην ουσία κάνει και όλη τη δουλειά,  ένα φίλτρο φρέσκου αέρα και φυσικά έναν μηχανισμό αυτόματου ελέγχου. 
•    Πολλά διαθέτουν και σύστημα όπου επιτρέπεται η εισαγωγή φρέσκου δροσερού αέρα το καλοκαίρι τις ώρες που η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από την εσωτερική.  
Τα σύγχρονα συστήματα ανάκτησης αερισμού  επιτυγχάνουν βαθμούς απόδοσης που φτάνουν ακόμη και το 90%, αποτελώντας την πιο αξιόπιστη ενεργειακή πρόταση  για παροχή φρέσκου αέρα στα κτίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα

 • KLEEMANN: Η #1 εταιρία ανελκυστήρων στην Ελλάδα

  Με έτος ίδρυσης το 1983, η KLEEMANN είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην τοπική και παγκόσμια αγορά, παρέχοντας κάθε τύπο ανελκυστήρα για οικιακή ή εμπορική χρήση, για πρόσωπα ή φορτία καθώς επίσης ανυψωτικά συστήματα, κυλιόμενες σκάλες και διαδρόμους, ανελκυστήρες πλοίων και υποσυστήματα ανελκυστήρων.
   2341038100 Περισσότερα
 • Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού

  Η Systemair πρωτοπόρος στα συστήματα Αερισμού και Ανάκτησης Ενέργειας, διαθέτει υψηλό επίπεδο ειδίκευσης, εξαιρετική τεχνογνωσία, προηγμένη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων. Έχει εγκαταστήσει συστήματα της στα πρώτα παθητικά σπίτια στην Ελλάδα.
   2105789766 Περισσότερα
 • Φρέσκος Αέρας – τώρα πια τόσο απλά

  get Air HellasΗ επανάσταση στον οικιακό  μη κεντρικό αερισμό.
  Το SmartFan, το πιο ολοκληρωμένο, αθόρυβο και  πιο αποδοτικό ελεγχόμενο σύστημα αερισμού στο σπίτι με ανάκτηση θερμότητας στην κατηγορία  του.
   2104403484, 2299071800 Περισσότερα
 • Καθαρός αέρας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο

  Η Woods έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα καλύτερο εσωτερικό περιβάλλον, από αξιόπιστους και αποτελεσματικούς αφυγραντήρες και αθόρυβους και ενεργειακά επαρκείς ιονιστές μέχρι ισχυρά κλιματιστικά που γρήγορα και αποτελεσματικά θα μειώσουν τη θερμοκρασία στο σπίτι ή στην εργασία σας.
   2106627526 Περισσότερα