ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Τα συστήματα εξαερισμού βοηθούν στην ανακύκλωση του αέρα στο χώρο σας και προλαβαίνουν ανάπτυξη μούχλας και μικροβίων

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Κάντε το σπίτι σας πράσινο με συστήματα εξαερισμού

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Συστήματα εξαερισμού χρησιμοποιούν και μεγάλα εμπορικά κέντρα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Βρείτε έμπειρους τεχνικούς που θα κάνεουν την κατάλληλη μελέτη για την εφαρμογή στον χώρο σας

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Βρείτε νέα τεχνολογία και καλές προσφορές

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Με ποικιλία για κάθε ανάγκη

Συστήματα εξαερισμού

Τα συστήματα μηχανικού αερισμού των κτιρίων παρέχουν φρέσκο, καθαρό αέρα, απαλλαγμένο από γύρη, σκόνη και μυρωδιές, μέσω της λειτουργίας « ανάκτησης θερμότητας» προσφέροντας οικονομία στη χρήση των συστημάτων θέρμανσης - κλιματισμού.

•    Το κτίριο θα πρέπει να αερίζεται, χωρίς όμως, να χάνεται η εσωτερική ζεστασιά το χειμώνα και η δροσιά το καλοκαίρι, προσφέροντας παράλληλα, την απαραίτητη Ποιότητα Εσωτερικού Αέρα.
•    Τα συμβατικά συστήματα εξαερισμού αποβάλλουν απλώς τον κλιματισμένο αέρα στο εξωτερικό περιβάλλον και φέρνουν μέσα στο κτίριο νέο αέρα μη κλιματισμένο. 
•    Έτσι  μια μεγάλη ποσότητα αέρα θερμαίνεται ή ψύχεται χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα σημαντική σπατάλη ενέργειας.

•    Τα συστήματα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας μας βοηθούν να ανανεώσουμε τον εσωτερικό αέρα, διατηρώντας τη θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου.
•    Μια μονάδα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας αποτελείται από δύο ανεμιστήρες υψηλής ενεργειακής απόδοσης, και έναν ειδικό εναλλάκτη θερμότητας αέρα-αέρα που στην ουσία κάνει και όλη τη δουλειά,  ένα φίλτρο φρέσκου αέρα και φυσικά έναν μηχανισμό αυτόματου ελέγχου. 
•    Πολλά διαθέτουν και σύστημα όπου επιτρέπεται η εισαγωγή φρέσκου δροσερού αέρα το καλοκαίρι τις ώρες που η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από την εσωτερική.  
Τα σύγχρονα συστήματα ανάκτησης αερισμού  επιτυγχάνουν βαθμούς απόδοσης που φτάνουν ακόμη και το 90%, αποτελώντας την πιο αξιόπιστη ενεργειακή πρόταση  για παροχή φρέσκου αέρα στα κτίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα

  • Τεχνολογίες που βελτιώνουν την υγεία σας!

    Η SIGMA IMPORTS ειδικεύεται σε προϊόντα που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι και το γραφείο δίνοντας λύσεις σε θέματα υγείας, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από την υγρασία και την μόλυνση του αέρα με σωματίδια, χημικά, ακάρεα, μύκητες, βακτήρια, ιούς, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα. τηλ: 210 2838003 Περισσότερα
  • Ιδανικές λύσεις εξαερισμού

    Η E.ΚΑΦΦΕΣ Α.Ε. παρουσιάζει τον πιο αθόρυβο εξαεριστήρα αεραγωγών στην κατηγορία του, τον TD Silent. Έναν εξαεριστήρα χαμηλού προφίλ με ελικοφυγοκεντρική φτερωτή και ειδική ηχοαπορροφητική μόνωση. Κατασκευασμένοι από πλαστικό υλικό με εξωτερικό ακροκιβώτιο και μοτέρ 230V/50Hz, δύο ταχυτήτων. Διαθέτει φλάντζες προσαρμογής και στις δύο πλευρές (απαγωγή και προσαγωγή) με ελαστικούς δακτυλίους σφράγισης και κλιπ σύνδεσης. τηλ: 2310 700.058 - 9 Περισσότερα