Θερμομόνωση-Εξωτερική μόνωση κτιρίου

Η θερμομόνωση με θερμομονωτικά υλικά όπως πολυστερίνη και πετροβάμβακας προσφέρει δωρεάν θερμότητα και ηχομόνωση στο σπίτι. Τα θερμομονωτικά δομικά υλικά τοποθετούνται σε τοίχους και εξωτερικά του κτιρίου (κέλυφος κτιρίου). Αποτέλεσμα η μείωση απώλειας θερμότητας από το εσωτερικό του κτιρίου το χειμώνα και η διατήρηση της θερμοκρασίας το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

τα καλυτερα προϊοντα - υπηρεσιεσ

 • FIBRAN S.A.

  Η FIBRAN είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός μονωτικών υλικών στη χώρα μας και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Αποτελεί επιλογή των μεγαλύτερων μελετητικών αρχιτεκτονικών γραφείων και τεχνικών εταιρειών, συμμετέχοντας σε μεγάλα έργα και σε εκατομμύρια κατοικίες σε όλη την υφήλιο.
   2310 682425, 2310 692700 Περισσότερα
 • VIVECHROM

  To VIVECRYL THERMOELASTIC ECO της Vivechrom είναι ένα κορυφαίας ποιότητας οικολογικό ακρυλικό, ειδικό θερμοπροστατευτικό & μονωτικό χρώμα εξωτερικών τοίχων. ∆ιατηρεί την ελαστικότητά του από -20°C έως 80°C και καλύπτει τέλεια μικρορωγμές, προσφέροντας εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία.
   801 11 55 600 Περισσότερα
 • MALIOURIS GROUP

  Η Μαλιούρης Group αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων στέγασης και δόμησης στην Ελλάδα, με ιστορία 90 χρόνων στο χώρο των κατασκευών.
   2310792205 Περισσότερα
 • VECHRO

  Τα οικολογικά, άοσμα και ανθεκτικά χρώματα της Vechro είναι κατάλληλα για κάθε εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια! Η Vechro προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας & αισθητικής με άριστη αντοχή στο χρόνο και συμμορφωμένα με τα πιο αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια!
   210-4816101-3 Περισσότερα
 • MAPEI HELLAS S.A.

  Mapetherm System : Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης από τη Mapei Tα Mapetherm System είναι πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης που αναβαθμίζουν ενεργειακά και αισθητικά τα κτήρια, έχουν εξαιρετική σχέση απόδοσης τιμής και είναι ανθεκτικά στο χρόνο.
   2262071906, 2262440561 Περισσότερα
 • KNAUF INSULATION

  Η Knauf Insulation από τους πιο μεγάλους παραγωγούς μονωτικών υλικών, παγκοσμίως. Τοp προϊόντα της: Πετροβάμβακας, Φυσικός Ορυκτοβάμβακας, πλάκες από ξυλόμαλλο, διαπνέουσες μεμβράνες.
   211 7107007 Περισσότερα
 • Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας - ΚΕΒΕ

  Με επίκεντρο τη βιώσιμη δόμηση, η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας – ΚΕΒΕ παράγει και διαθέτει στην εγχώρια και διεθνή αγορά άριστης ποιότητας, καινοτόμα και «πράσινα» δομικά κεραμικά προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής, αξιοποιώντας μία παράδοση 90 ετών στο χώρο της κεραμοποιίας.
   23410 75570 Περισσότερα
KNAUF
RIZAKOS
ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.