Το σύστημα μηχανικού αερισμού συμφέρει χειμώνα-καλοκαίρι. Μειώνεις έξοδα ψύξης θέρμανσης, ξεχνάς υγρασία, οσμές, μούχλα, αναπνέεις καθαρό αέρα.

Το σύστημα μηχανικού αερισμού συμφέρει χειμώνα-καλοκαίρι. Μειώνεις έξοδα ψύξης θέρμανσης, ξεχνάς υγρασία, οσμές, μούχλα, αναπνέεις καθαρό αέρα.

Γιατί με συμφέρει 1 σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας;

  • Το σύστημα μηχανικού αερισμού συμφέρει χειμώνα-καλοκαίρι. Μειώνεις έξοδα ψύξης θέρμανσης, ξεχνάς υγρασία, οσμές, μούχλα, αναπνέεις καθαρό αέρα.
  • Γιατί με συμφέρει 1 σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας;

Γιατί με συμφέρει 1 σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας;

7.487 επισκέψεις στο άρθρο

Ανάκτηση θερμότητας σε βαθμό πάνω από 90%, μείωση εξόδων για θέρμανση/ψύξη ως 50%. Τέλος σε δυσάρεστες μυρωδιές, υγρασία & μούχλα. Φρέσκος, καθαρός αέρας χωρίς σκόνη, γύρη, μικρόβια, κάθε μέρα, όλο το χρόνο. Με plug & play έχεις τον απόλυτο έλεγχο με 1 χειριστήριο.

Τα συστήματα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας έχουν τη δυνατότητα να προψύχουν ή να προθερμαίνουν τον εισερχόμενο στο σπίτι αέρα, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη μείωση στα έξοδα κλιματισμού χειμώνα-καλοκαίρι.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »

Με το πάτημα ενός κουμπιού εξασφαλίζεις καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από ανθυγιεινά μικροσωματίδια και χώρους με σταθερή θερμοκρασία, χωρίς υγρασία και μούχλα.

Θερμική άνεση, υγιεινή ατμόσφαιρα & οικονομία!
  • Ανάκτηση θερμότητας σε βαθμό πάνω από 90%, μείωση εξόδων για θέρμανση/ψύξη ως 50%
  • Φρέσκος, καθαρός αέρας χωρίς σκόνη, γύρη, μικρόβια, κάθε μέρα, όλο το χρόνο
  • Τέλος σε δυσάρεστες μυρωδιές, υγρασία & μούχλα
  • Με plug & play έχεις τον απόλυτο έλεγχο με 1 χειριστήριο
Με ένα σύστημα μηχανικού αερισμού το αποτέλεσμα που θα έχεις στο σπίτι είναι μία βέλτιστη αναλογία αέρα και ένα ποιοτικό-ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον (Internal Air Quality).

Το σύστημα μηχανικού αερισμού θα προθερμάνει ή θα προψύξει τον εισερχόμενο αέρα μέσω κατάλληλης διάταξης θέρμανσης-ψύξης. Ο γεωεναλλάκτης είναι ένα σύστημα, το οποίο συνδυάζεται με την είσοδο του φρέσκου αέρα στο κτίριο και δροσίζει τον εξωτερικό εισερχόμενο αέρα, πριν αυτός μπει στον εναλλάκτη θερμότητας, επόμενο στάδιο του μηχανισμού αερισμού, μειώνοντας τη θερμοκρασία του κλιματιστικού στους 25-27 βαθμούς Κελσίου. Για την κάλυψη της απαίτησης για ψύξη σε όλο το σπίτι, εγκαθίσταται ένα inverter split unit (ισχύος 2,5 kW) στο χώρο του καθιστικού.

Όλο αυτό συνεπάγεται για την τσέπη μας, ειδικά τώρα στην εποχή της ενεργειακής κρίσης, ό,τι θα έχουμε στο σπίτι ανάκτηση θερμότητας πάνω από 90%, μείωση κόστους για τις ανάγκες θέρμανσης-ψύξης έως 50%. Με απλά λόγια, κέρδος χειμώνα-καλοκαίρι.

Καθαρός αέρας, υγιεινή ατμόσφαιρα, τέλος σε υγρασία, μούχλα, οσμές!

Ένα σύστημα μηχανικού αερισμού δεν κάνει καλό μόνο στην τσέπη μας, αλλά και στην υγεία μας. Τα συστήματα μηχανικού αερισμού παρέχουν φρέσκο, καθαρό αέρα, απαλλαγμένο από γύρη, σκόνη, μικρόβια και άλλα μικροσωματίδια. Αυτό οφείλεται στα υψηλής ποιότητας φίλτρα που διαθέτουν. 

Επιπροσθέτως, ο μηχανικός αερισμός διώχνει την υγρασία από δωμάτια, όπως η κουζίνα και το μπάνιο και μεταφέρει τη θερμότητα που «τραβάει» από αυτά στο υπόλοιπο σπίτι. Τι σημαίνει αυτό; Σε χώρους με αυξανόμενη υγρασία (πχ κουζίνα, μπάνιο) απορροφάται από το σύστημα το μεγαλύτερο μέρος της θερμικής ενέργειας. Ο θερμός αυτός αέρας θα οδηγηθεί μέσω του δικτύου αεραγωγών και στομίων προσαγωγής αέρα στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Έτσι, δεν θα δούμε ποτέ μούχλα στο σπίτι (αποτέλεσμα υγρασίας), αλλά θα απομακρυνθούν και διάφορες δυσάρεστες οσμές (πχ κουζίνα, μπάνιο).

Plug & play & έχεις τον απόλυτο έλεγχο με ένα χειριστήριο!

Με το σύστημα plug & play μπορείς να ελέγξεις τον αεραγωγό σου ασύρματα με ένα χειριστήριο. Στο ολοκληρωμένο σύστημα μηχανικού αερισμού διατίθενται χειριστήρια, με τα οποία μπορείς να ρυθμίσεις τη λειτουργία του εξαερισμού σου. Αυτό σου παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξεις εύκολα και γρήγορα την ποιότητα του αέρα που εισπνέεις και τη θερμοκρασία του χώρου.