Smart ψυγεία που πάνε super market και ... μαγειρεύουν!

Διαβάστηκε από 10478 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/2/2020

Το έξυπνο ψυγείο διαθέτει λειτουργία για on line ψώνια χωρίς μετακινήσεις, σε ενημερώνει μόνο του για τυχόν βλάβες, έχει «μυστικές» θήκες για ποτά και φαγητά και σου προτείνει συνταγές με βάση τα τρόφιμα που υπάρχουν!

 
 • Τα έξυπνα ψυγεία έχουν οθόνη για να κάνεις ψώνια on line και να στα φέρνουν  σπίτι χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά του ταμείου
Τα έξυπνα ψυγεία αυτοματοποιούν τις αναγκαίες προμήθειες με εντολή τους, ενώ σου επιτρέπουν να κάνεις τα εβδομαδιαία ψώνια online κατευθείαν από την οθόνη του!
 • Σε ενημερώνουν από την οθόνη τους για τυχόν προβλήματα λειτουργίας και δεν θα χρειαστεί να ρωτήσεις ψυκτικό ή ηλεκτρολόγο
Τα έξυπνα ψυγεία εμφανίζουν στην οθόνη τους τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία (γίνεται διάγνωση κάποιου πιθανού προβλήματος και ενημερώνεσαι σχετικά)
 • Έχουν «μυστικές» θήκες για αποθήκευση περισσότερων ποτών και τροφίμων
Τα νέας τεχνολογίας ψυγεία ενσωματώνουν την καινοτομία Door-in-Door η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ποτά και τροφές που καταναλώνουμε συχνά, με επιπλέον θήκες που ανοίγουν αυτόνομα. Εκτός από την προφανή άνεση, λιγότερα ανοίγματα του χώρου ψύξης βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς ο ψυχρός αέρας παραμένει στο εσωτερικό του κυρίως θαλάμου. Επιπλέον, το σύστημα αυτό συνεισφέρει στο να διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα, ενώ παράλληλα σου προσφέρει περισσότερο διαθέσιμο χώρο, απελευθερώνοντας κάποιο άλλο σημείο του ψυγείου.
 • Σου προτείνουν συνταγές με βάση τις τροφές που υπάρχουν μέσα για να μην σκέφτεσαι κάθε μέρα τι θα μαγειρέψεις!
Πόσες φορές έχεις αγχωθεί για το τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των έξυπνων ψυγείων είναι ότι μπορείς να πεις « Έχω αυτά τα συστατικά στο ψυγείο, τι μπορώ να κάνω;» και αυτό θα σου προτείνει συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις!

Θα ήθελες να έχεις έξυπνο ψυγείο;
Πως σου φαίνεται αυτή η τεχνολογία; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

 • Ενεργειακές κατοικίες εξοικονόμησης ενέργειας

  Η εταιρεία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών, που αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“, τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες τους όσο και από διεθνείς οργανισμούς.
   210 6081307 Περισσότερα
 • Αντλίες Νερού Grundfos, για πάντα κοντά σας!

  Η Grundfos είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυκλοφορητών στον κόσμο. Αναπτύσσουν λύσεις νερού για τον κόσμο. Οι λύσεις τους βοηθούν συνεργάτες και πελάτες να μεταφέρουν νερό στο σημείο όπου θα έπρεπε να πάει και προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες εφαρμογές. Προτείνει τα άριστα συστήματα SCALA2 water booster pump - perfect water pressure και το  νέο ALPHA2.
   210-6683400 Περισσότερα
 • Ταχυθερμαντήρες νερού TRITON – CLAGE

  Ταχυθερμαντήρες νερού TRITON – CLAGE από την ΓΕΝΕΜ: Α ενεργειακής κλάσης VS κλάσης D του κλασικού θερμοσίφωνα! Αποτελούν μια οικολογική και οικονομική λύση στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με εξοικονόμηση ως και 87%. Ζεστό νερό σε 7 δευτερόλεπτα χωρίς απώλειες και με εξοικονόμηση νερού και χώρου.
   210-9596470 Περισσότερα
 • Τεχνολογίες που γλιτώνουν ενέργεια & χρήματα

  Η εταιρεία Βασίλειος Μπατάλας είναι μία μελετητική-εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία με ειδίκευση στα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος  στο Νομό Πιερίας των κορυφαίων εταιρειών : Vaillant, NIBE και Big Solar.  Επιπλέον, ασχολείται με δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ Κατ` Οίκον ΙΙ". 
   23510 29777 Περισσότερα
 • Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

  Η εταιρεία AQUA PROJECT IKE, εκτός από υδρομετρητές, προωθεί στην αγορά το πλέον εξελιγμένο σύστημα τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών από απόσταση στα δίκτυα ύδρευσης.
   213 0242466 Περισσότερα