Ενεργειακά χρώματα / Βαφές για θερμομόνωση

Τα ενεργειακά χρώματα/ψυχρά χρώματα είναι σύγχρονες βαφές που προσφέρουν θερμομόνωση. Με τη χρήση της νανοτεχνολογίας στα χρώματα, περιορίζουν τη μεταφορά ζέστης ή κρύου μέσα στο σπίτι και την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και δροσιάς το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

τα καλυτερα προϊοντα - υπηρεσιεσ

 • VITEX

  Τη χρήση του εμπορικού σήματος NEOPOR, του αυθεντικού μονωτικού υλικού της BASF, στις γραφιτούχες θερμομονωτικές πλάκες του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM EPS 80 GRAPHITE της Vitex συμφώνησαν  οι εταιρείες BASF και Vitex Α.Ε. 
   2105589400 Περισσότερα
 • VIVECHROM

  To VIVECRYL THERMOELASTIC ECO της Vivechrom είναι ένα κορυφαίας ποιότητας οικολογικό ακρυλικό, ειδικό θερμοπροστατευτικό & μονωτικό χρώμα εξωτερικών τοίχων. ∆ιατηρεί την ελαστικότητά του από -20°C έως 80°C και καλύπτει τέλεια μικρορωγμές, προσφέροντας εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία.
   801 11 55 600 Περισσότερα
 • VECHRO

  Τα οικολογικά, άοσμα και ανθεκτικά χρώματα της Vechro είναι κατάλληλα για κάθε εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια! Η Vechro προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας & αισθητικής με άριστη αντοχή στο χρόνο και συμμορφωμένα με τα πιο αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια!
   210-4816101-3 Περισσότερα
VECHRO