ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Νέας τεχνολογίας έξυπνες λευκές συσκευές εξοικονομούν

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Επίλεξτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας από μια μεγάλη ποικιλία συσκευών και εταιριών

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Προγραμματίστε την λειτουργία των έξυπνων συσκευών σας με ένα smartphone

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Έξυπνες λευκές συσκευές

Ηενεργειακή απόδοση κάθε προϊόντος είναι καθοριστική για την επιλογή του. Έτσι και στις λευκές συσκευές η ενεργειακή τους ετικέτα, δείχνει ουσιαστικά, πόσο καταναλώνει η κάθε συσκευή.

•    Οι ενεργειακές ετικέτες είναι υποχρεωτικές από την Ευρωπαϊκή Ένωση για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και νερού. Βρίσκονται συνήθως στο σύνολο των οικιακών -και όχι μόνο- συσκευών.
•    Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τους καταναλωτές να επιλέξουν τα πιο ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα, δηλαδή αυτά που ξοδεύουν λιγότερο ρεύμα και νερό, παρέχοντας ένα είδος σύγκρισης μεταξύ των διάφορων μοντέλων. 

•    Οι λευκές συσκευές που έχουν ετικέτες ενεργειακής απόδοσης είναι τα πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια ρούχων, ψυγεία και καταψύκτες, πλυντήρια πιάτων και οι κουζίνες
•    Τα περισσότερα νέα μοντέλα έχουν την δυνατότητα χειρισμού από tablet ή κινητό, μέσω Wi-Fi, ώστε να λειτουργούν τις ώρες με τη μειωμένη τιμή του ρεύματος.
•    Επίσης έχουν και δυνατότητες επικοινωνίας μέσω email, στέλνοντας για παράδειγμα παραγγελία για τρόφιμα στο super market ή να εμφανίζουν στην οθόνη τους λίστα με τα προϊόντα που τέλειωσαν. 
Η αντικατάσταση παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, με νέες πιο αποδοτικές, αυτοχρηματοδοτείται από  την εξοικονόμηση ρεύματος και νερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ