Έξυπνο σπίτι-αυτοματισμοί

Στο έξυπνο σπίτι/ Smart Home, όλες οι «έξυπνες» συσκευές μιας κατοικίας συνδέονται σε ένα σύστημα, το οποίο ελέγχει θέρμανση και ψύξη, τις λευκές συσκευές, τον φωτισμό, τα ρολά και τον συναγερμό από το κινητό ή το tablet. Καλώς ήρθατε στο δικτυωμένο και ασφαλέστερο σπίτι που χάρη στο ΙοΤ (internetofthings) έχετε μια άνετη, εύκολη και οικονομική καθημερινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

τα καλυτερα προϊοντα - υπηρεσιεσ

 • GRUNDFOS

  Η GRUNDFOS , είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυκλοφορητών στον κόσμο. Αναπτύσσουν λύσεις νερού. Οι λύσεις τους βοηθούν συνεργάτες και πελάτες να μεταφέρουν νερό στο σημείο όπου θα έπρεπε να πάει και προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες εφαρμογές. Προτείνει τα άριστα συστήματα SCALA2 water booster pump - perfect water pressure και το  νέο ALPHA2.
   210-6683400 Περισσότερα
 • ΓΕΝΕΜ

  Ταχυθερμαντήρες νερού TRITON – CLAGE από την ΓΕΝΕΜ: Α ενεργειακής κλάσης VS κλάσης D του κλασικού θερμοσίφωνα. Αποτελούν μια οικολογική και οικονομική λύση στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με εξοικονόμηση ως και 87%. Ζεστό νερό σε 7 δευτερόλεπτα χωρίς απώλειες και με εξοικονόμηση νερού και χώρου.
   210-9596470 Περισσότερα
 • ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

  Με την κατάργηση του βόθρου απαλλάσσεστε άμεσα από τα έξοδα που τον συνοδεύουν. Το νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πότισμα του κήπου, κάνοντας έτσι σημαντική οικονομία στον λογαριασμό του νερού.
   22610 23511-2 Περισσότερα
 • ABB

  Η ΑΒΒ, ηγετικός όμιλος σε τεχνολογίες ισχύος και αυτοματισμούς, αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τους μεγαλύτερους οίκους Συστημάτων Κλιματισμού Hitachi & Clivet, προσφέροντας λύσεις σε οικιακές και επαγγελματικές / βιομηχανικές εφαρμογές, με μία ευρεία γκάμα προϊόντων όπως αντλίες θερμότητας, split, συστήματα VRF κα. «Μάθετε περισσότερα»
   210 2891900 Περισσότερα
GRUNDFOS
ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
GENEM (ΓΕΝΕΜ) - Χ.Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.