Η smart home τεχνολογία δημιουργεί το σπίτι του μέλλοντος. Προσφέρει εξοικονόμηση, άνεση και ασφάλεια.

Η smart home τεχνολογία δημιουργεί το σπίτι του μέλλοντος. Προσφέρει εξοικονόμηση, άνεση και ασφάλεια.

Smart Οwner, Smart Home & ΚΑΥΚΑΣ πάνε πακέτο!

Διαβάστηκε από 2250 αναγνώστες -

Το «έξυπνο» σπίτι είναι ένα αναβαθμισμένο τεχνολογικά σπίτι που προσφέρει στον ιδιοκτήτη περισσότερη εξοικονόμηση, άνεση και ασφάλεια. Με απλά λόγια, ένα καλύτερο και οικονομικότερο επίπεδο ζωής!

Σχολιάστε

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές και η smarthome τεχνολογία σου λύνουν τα χέρια. Τώρα μπορείς να ελέγξεις το φωτισμό, τη θέρμανση, ψύξη, την ασφάλεια του σπιτιού, την ψυχαγωγία σου και πολλά ακόμα, πατώντας απλά ένα κουμπί στο κινητό ή το tablet σου, όχι μόνο μέσα από το σπίτι, αλλά οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Smart Οwner – Smart Home, εξοικονόμηση, ασφάλεια & άνεση!
 • Max economy με έξυπνες συσκευές & αισθητήρες 7/24/365
 • Έλεγχος  χώρων, αυτόματο κλείδωμα χωρίς να είσαι εκεί
 • Aπό τον καναπέ, με 1 κουμπί, κάνεις τα πάντα
 • Γυρνάς σπίτι & όλα έτοιμα (φαγητό, πλυντήριο, μουσική, TV)
Max εξοικονόμηση, υψηλό επίπεδο ζωής!

Μια κατοικία με αυτοματοποιημένες λειτουργίες καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες μας προσφέροντας μας περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ανεβάζοντας το επίπεδο της καθημερινότητάς μας. Με απλά λόγια, συμβάλλει σε ένα υψηλό επίπεδο ζωής.

Μία «έξυπνη» κατοικία:
 1. Είναι «πράσινη».  Δηλαδή έχει υψηλή ενεργειακή βαθμίδα προκειμένου να έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα αλλά και ενδιαφέρουσα μελλοντική αξία μεταπώλησης.
 
 1. Είναι έτοιμη  να γίνει μέρος της μελλοντικής έξυπνης πόλης, εκμεταλλευόμενη τα χαμηλά τιμολόγια συγκεκριμένων ωρών και αυξομειώνοντας τις ανάγκες σε ενέργεια κάνει οικονομία όσο και μειώνει τους οικιακούς ρύπους.
 
 1. Μπορεί να ενημερώνει  για την κατάσταση της «υγείας» της, όπως για παράδειγμα για το αν λειτουργεί σωστά η ψύξη, η θέρμανση, αν υπάρχει κάποια διαρροή νερού.
 
 1. Προσφέρει αυξημένη ασφάλεια. Για παράδειγμα όταν γυρίζετε από την εργασία σας το βράδυ, να είναι ενεργοποιημένος ο φωτισμός ασφαλείας έτσι ώστε να μην είναι σκοτάδι και αισθάνεστε ανασφάλεια.
 
 1. Παρέχει επιπλέον άνεση.  Η νέα κατοικία μπορεί με ένα πλήκτρο που γράφει «Φεύγω Σπιτάκι μου» να ενεργοποιεί την Εξομοίωση Παρουσίας, θα κλείσουν τα ρολά όταν πρέπει, θα οπλίσει το σύστημα ασφαλείας, το πλυντήριο θα λειτουργήσει όταν θα είναι οικονομικό το ρεύμα.
 
 1. Παραδίδει μία ενισχυμένη αισθητηριακή ψυχαγωγική εμπειρία. Για παράδειγμα, ως εμπειρία φωτισμού αντί για ένα φωτιστικό που κρέμεται στο κέντρο των δωματίων/χώρων θα είχαμε έναν πιο έγχρωμο δυναμικό φωτισμό που να αλλάζει το χαρακτήρα των χώρων ανάλογα με την διάθεσή μας, αλλά και σύμφωνα με το  τι κάνουμε στο δωμάτιο που είμαστε.
 
 1. Μπορεί να δεχτεί την όποια μελλοντική τεχνολογική εξέλιξη που θα μπορούσε να ανεβάσει πολυπλεύρως την αξία της.
 
 1. Είναι επεκτάσιμη, σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες. Δηλαδή είναι δυνατόν να προστεθεί η τεχνολογία που θέλουμε, την στιγμή που την θέλουμε.
 
 1. Έχει τη δυνατότητα να ελέγχεται από οπουδήποτε στον κόσμο. Με μια smartdevice έχετε τον απόλυτο έλεγχο της οικίας σας όπου στον κόσμο και αν βρίσκεστε.  
Το «έξυπνο» σπίτι αναβαθμίζεται όσο θέλεις & όποτε θέλεις!

Η ενεργειακή κρίση θέλει έξυπνες και μόνιμες λύσεις. Η SmartHomeτεχνολογία είναι τεχνολογία αυτοματισμού, ελέγχου και διαχείρισης συσκευών και λειτουργιών στο σπίτι ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η επιθυμητή άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση.
Μία πολύ σημαντική παράμετρος είναι η σταδιακή αναβάθμιση. Δεν χρειάζεται δηλαδή να γίνουν όλα μαζί, αν δεν το θέλεις. Όπως και να έχει, είτε το κάνεις με τη μία, είτε βήμα – βήμα, θα διαπιστώσεις το μεγάλο όφελος της εξοικονόμησης, άνεσης και ασφάλειας από την πρώτη στιγμή. Εξάλλου, η τεχνολογία προχωρά με γοργούς ρυθμούς και νέα προηγμένα προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους συνεχώς στην αγορά.

1 πρόταση για «έξυπνο» σπίτι!

Η ομάδα του 4green.gr ψάχνει διαρκώς, εντοπίζει και σας παρουσιάζει καθημερινά τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Ειδικά τώρα, με την ενεργειακή κρίση να μας προβληματίζει ακόμα περισσότερο, η εξοικονόμηση είναι το μεγάλο ζητούμενο, χωρίς όμως να χάσουμε τίποτε από την άνεσή μας. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για ένα «έξυπνο» σπίτι από την ΚΑΥΚΑΣ, 1 πολύ δυνατό brand στην ελληνική αγορά που έχει ολοκληρωμένες λύσεις SmartHomeΤεχνολογίας. Πάμε να δούμε μαζί τι προσφέρει αυτή η λύση.

ΚΑΥΚΑΣ, SmartHome λύσεις εξοικονόμησης, ασφάλειας & άνεσης!

Λύσεις SmartHome τεχνολογίας από την ΚΑΥΚΑΣ.

Λύσεις SmartHome τεχνολογίας από την ΚΑΥΚΑΣ.

  Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για ένα «έξυπνο», άνετο και κυρίως ασφαλές σπίτι.

  Εξοικονόμηση

  Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού σας. Οι Smart Home λύσεις της ΚΑΥΚΑΣ σας επιτρέπουν να ελέγχετε τον χρόνο λειτουργίας και τις καταναλώσεις των συσκευών σας, του φωτισμού και της θέρμανσης από όπου και αν βρίσκεστε. Με αυτό τον τρόπο κάνετε οικονομία, καλύτερη διαχείριση και προγραμματισμό των ενεργειακών σας αναγκών.

  Ασφάλεια

  Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια του σπιτιού σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Με τις Smart Home λύσεις που προσφέρει η ΚΑΥΚΑΣ μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας και να δίνετε πρόσβαση εισόδου μόνο στα πρόσωπα που επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν είστε εκτός σπιτιού αφού μπορείτε να το ελέγχετε και απομακρυσμένα ανά πάσα στιγμή από τις smart συσκευές σας.

  ΄ Ανεση

  Όλοι θέλουμε να απολαμβάνουμε τις στιγμές στο σπίτι μας. Θα θέλαμε να αντιλαμβάνεται τους ρυθμούς της ζωής μας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας και να προσαρμόζεται για να νοιώθουμε άνετα μέσα σε αυτό. Με τις Smart Home λύσεις της ΚΑΥΚΑΣ μπορείτε από ένα τηλεχειριστήριο, το κινητό σας ή το tablet σας να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε ρυθμίζοντας την ένταση του φωτισμού, τη θερμοκρασία του χώρου και ελέγχοντας τα ρολά σας ανά πάσα στιγμή τοπικά ή απομακρυσμένα.

  Ευρεία γκάμα προϊόντων & λύσεων!

  Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων σε φωτισμό, ώστε να αποκτήσετε τον έλεγχο του φωτισμού σας, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε ενέργεια. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τον φωτισμό σας από όπου και να είστε. Ρυθμίστε την ένταση και το χρώμα του φωτός, όπως το επιθυμείτε.

  Διακόπτες και πρίζες για κάθε ανάγκη και απαίτηση, κάμερες και συναγερμοί, προϊόντα πρόσβασης για γκαραζόπορτες και ρολά, προϊόντα για τη θέρμανση και ψύξη του σπιτιού με έξυπνους αυτοματισμούς, όπως έξυπνους θερμοστάτες για να έχετε τον έλεγχο της θέρμανσης και της ψύξης του σπιτιού στα χέρια σας, όπου και αν βρίσκεστε μέσω του κινητού σας. Δημιουργήσετε προγραμματισμούς βάσει των αναγκών σας και εξοικονομήστε χρήματα. Εννοείται πώς θα βρείτε λύσεις και για την ψυχαγωγία σας με ηχεία που ενισχύουν την ποιότητα του ήχου για συσκευές του σπιτιού, αλλά και λύσεις για Wifi.

  Κοινοποίησέ το »
  Σχολίασέ το »

  Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
  Σχολιάστε
  'https://www.4green.gr/news/data/glitwste-lefta/Reyma-mystika-times-mhna-kw-paroxoi_143913.asp?a=12&p=1',