Νέα αντλία θερμότητας με κορυφαία απόδοση & ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος!

Νέα αντλία θερμότητας με κορυφαία απόδοση & ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος!

8.233 επισκέψεις στο άρθρο (05/04/2024)
Σχολιάστε

- Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ ΑΕ φέρνει την αντλία θερμότητας αέρα-νερού της Vaillant
- Είναι η aroTHERM Plus VWL/6 με το νέο ψυκτικό μέσο R290
- Τεράστιες δυνατότητες λειτουργείας σε θέρμανση και ψύξη
- Υψηλή ενεργειακή απόδοση και αντοχή

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ
ARISTON

Νέα αντλία θερμότητας αέρα νερού της Vaillant aroTHERM Plus VWL/6 από την ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Vaillant όντας πρωτοπόρος στα συστήματα θέρμανσης -όπως οι λέβητες φυσικού αερίου, αλλά και οι αντλίες θερμότητας- σχεδίασε, εξέλιξε και διαθέτει πλέον στην Ευρωπαϊκή αγορά ίσως την πρώτη αντλία θερμότητας με το νέο ψυκτικό μέσο R290. Το R290 κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ψυκτικό μέσο του μέλλοντος, καθώς λόγω του πολύ χαμηλού του συντελεστή GWP= 3 (συγκριτικά το GWP του R410 είναι μεγαλύτερο από 2000) είναι σχεδόν σίγουρο ότι ποτέ δεν θα αποκλειστεί από την αγορά. Επιπλέον, οι αντλίες θερμότητας με το R290 έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας με πολύ υψηλές θερμοκρασίες έως και 75 °C στη θέρμανση, αλλά και δυνατότητα λειτουργίας στην ψύξη με εξωτερικές θερμοκρασίες έως 46 °C.

Πέρα των πλεονεκτημάτων  που προκύπτουν από το ψυκτικό μέσο, οι νέες αντλίες θερμότητας της Vaillant χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλή τους ενεργειακή απόδοση Α+++ στους 35 °C, την εξαιρετικά χαμηλή τους στάθμη θορύβου σε όλο το φάσμα λειτουργίας τους και την αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής τους που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της Vaillant.

Οι νέες αντλίες θερμότητας συνδυάζονται με ολοκληρωμένες εσωτερικές μονάδες, με ή χωρίς ενσωματωμένο δοχείο ζεστού νερού χρήσης δημιουργώντας έτσι ολοκληρωμένα συστήματα, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες μίας σύγχρονης εγκατάστασης όπως θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε
Λεωφ. Ανθούσης 12, Παλλήνη
Τηλ.: 210 6665552
Δείτε περισσότερα στο: www.thermogas.gr

 

ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. (TENORA ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ)
ΤΕΡΚΟΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ (TAIRCON ENERGY)
CLIMATISM