Tips Οικονομίας

Τα πάντα για λύσεις εξοικονόμησης, ενεργειακή αναβάθμιση, ανανεώσιμες πηγές, εναλλακτική θέρμανση, ψύξη, φωτοβολταϊκά, net metering

Γιατί αυτό το κλιματιστικό δεν θα δουλέψει ποτέ

Έχουν «βουλώσει» τα φίλτρα & το στοιχείο πιάνει πάγο. Δεν έχει φρέον (απαιτούμενη ποσότητα) το κλιματιστικό. Λάθος τοποθέτηση σωλήνα αποχέτευσης (ευθεία ή ανηφορικά). Έχει «βουλώσει» η αποχέτευση ή έχει γεμίσει νερά ο κουβάς εξωτερικά.

Εξοικονόμησε ακόμα περισσότερη ενέργεια & χρήματα από τα Led σου!

Αισθητήρες φωτισμού, απενεργοποιούν τη λάμπα αν έχεις επαρκή φωτισμό. Αισθητήρες παρουσίας, αν δεν είσαι στο χώρο η λάμπα σβήνει αυτόματα. Χρονοδιακόπτες (λειτουργούν όπως στο κλιμακοστάσιο). Ροοστάτες (dimmer), αυξομειώνουν την ένταση, εξοικονομούν χρήμα.

Θέλεις top Ηλιακό max ποιότητας, απόδοσης & οικονομίας; Δες πώς!

Η επιδότηση για ηλιακό θερμοσίφωνα είναι μια ευκαιρία για να εξοικονομήσουμε ρεύμα, αντικαθιστώντας τον συμβατικό μας συλλέκτη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε στην αγορά ηλιακού, ώστε να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

Ενεργειακά τζάμια, 2 προτάσεις υψηλής αισθητικής, αντοχής & οικονομίας!

Με τα ενεργειακά τζάμια νέας γενιάς, μπορείς μέσα στην εποχή της κρίσης, να έχεις περισσότερη άνεση, φως, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια, προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες και ενοχλητικούς ήχους, 365 μέρες τον χρόνο!

Θα πάρεις ηλιακό με την επιδότηση; Δες τι πρέπει να προσέξεις

Κερδίζεις 370-450 ευρώ/χρόνο, αν κάνεις τη σωστή επιλογή. Μυστικά εγκατάστασης και συντήρησης, τα «κλειδιά» για σωστή λειτουργία. Απόσβεση σε 3 χρόνια, δωρεάν ζεστό νερό για τα επόμενα 10 (τουλάχιστον). Δεν υπάρχει πιστοποίηση & εγγύηση; Μένεις μακριά.

4 τρόποι πάνε τα Led σου σε άλλο επίπεδο εξοικονόμησης!

Τώρα με την ενεργειακή κρίση σε κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα είναι ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος. Αν έχεις λάμπες Led εξοικονομείς αρκετά λεφτά. Με 4 tips εξοικονομείς ακόμα περισσότερα.

Σύστημα εξαερισμού για θέρμανση με 50% λιγότερα λεφτά

Ανάκτηση θερμότητας σε βαθμό πάνω από 90%, μείωση εξόδων για θέρμανση/ψύξη ως 50%. Τέλος σε δυσάρεστες μυρωδιές, υγρασία & μούχλα. Φρέσκος, καθαρός αέρας χωρίς σκόνη, γύρη, μικρόβια, κάθε μέρα, όλο το χρόνο. Με plug & play έχεις τον απόλυτο έλεγχο με 1 χειριστήριο.

Έξυπνες συσκευές, εξοικονομούν ως 80% από το ρεύμα!

Είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Παν-έξυπνες! Σου γλιτώνουν χρόνο αλλά και ως 80% ρεύμα. Έξυπνοι φούρνοι που μαγειρεύουν γρήγορα και υγιεινά. Έξυπνα ψυγεία που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία και κρατούν τα τρόφιμα φρέσκα. Αθόρυβα και με smart λειτουργίες για να τα χειρίζεσαι και

Κλιματιστικό, έκανες συντήρηση πριν το ανάψεις για καλοκαίρι;

Αν συντηρείς έγκαιρα και σωστά το κλιματιστικό σου, εξοικονομείς ενέργεια & χρήματα από μελλοντικές βλάβες και επισκευές, έχεις σταθερή απόδοση χειμώνα-καλοκαίρι, καλύτερη ποιότητα αέρα, χωρίς βακτήρια μα και αθόρυβη λειτουργία.

VIDEO: Έτσι αποδίδουν σωστά & «ζουν» πολύ τα φωτοβολταϊκά!

Η απώλεια της παραγόμενης ισχύος φτάνει και ξεπερνά το 25% αν δεν κάνεις τακτική συντήρηση. Παρατηρείς πεσμένη απόδοση. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το έπλυνες; Το βρόχινο νερό δεν είναι καθαρό & αφήνει πάντα υπολείμματα.