Οι έξυπνοι θερμοστάτες χώρου, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση που μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα για τη θέρμανση.

Οι έξυπνοι θερμοστάτες χώρου, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση που μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα για τη θέρμανση.

Με τον έξυπνο θερμοστάτη καις λιγότερο ρεύμα όλο το χρόνο

  • Οι έξυπνοι θερμοστάτες χώρου, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση που μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα για τη θέρμανση.
  • Με τον έξυπνο θερμοστάτη καις λιγότερο ρεύμα όλο το χρόνο

Με τον έξυπνο θερμοστάτη καις λιγότερο ρεύμα όλο το χρόνο

Σχολιάστε

Ξεκινά να λειτουργεί μόνο όταν υπάρχει ανάγκη για ψύξη ή θέρμανση. Προγραμματίζει τη θερμοκρασία που θέλεις 24/7 όλο το χρόνο. Παρακολουθεί την ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου με ενσωματωμένο αισθητήρα. Ελέγχεις τα πάντα από το κινητό σου.

Ο έξυπνος θερμοστάτης χώρου ή χώρων ανήκει στην κατηγορία των αυτοματισμών ψύξης-θέρμανσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε τύπο κεντρικής θέρμανσης (ακόμη και στον καυστήρα πετρελαίου), αλλά και σε αντλία θερμότητας, προκειμένου να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να μειώσουν το ενεργειακό κόστος (διάβασε περισσότερα εδώ). 

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Έξυπνος θερμοστάτης, η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση!
  • Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης-ψύξης
  • Προγραμματίζει τη θερμοκρασία που θέλεις 24/7 όλο το χρόνο
  • Παρακολούθηση ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου με αισθητήρα
  • Ελέγχεις & ρυθμίζεις τα πάντα από το κινητό σου
Οι αυτοματισμοί θέρμανσης εξοικονομούν ενέργεια & χρήματα!

Έχεις ακούσει για το τι μπορούν να πετύχουν οι αυτοματισμοί; Ιδιαίτερα ευεργετικοί στη θέρμανση και μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα, τα οποία στα παλαιότερα χρόνια δεν θα μπορούσαμε καν να σκεφτούμε το πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Διανύουμε τον 21ο αιώνα, η τεχνολογία προχωρά, χειριζόμαστε πολλά πράγματα ακόμα και από το κινητό μας τηλέφωνο, ακούμε για αυτοκίνητα που δεν θα έχουν καν τιμόνι και θα τα κατευθύνει η σκέψη μας με τη χρήση ειδικών αισθητήρων και πολλά άλλα. Θα ήταν αδύνατο η τεχνολογία στις ημέρες μας να μη μπορεί να μας γλιτώσει αρκετά χρήματα και από τα έξοδα θέρμανσης.

Στην αγορά υπάρχουν ηλεκτρονικές συσκευές – συστήματα, όπως ο ασύρματος θερμοστάτης χώρου ή χώρων που λαμβάνουν και επεξεργάζονται πληροφορίες, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν ό,τι  τα θερμαντικά μας σώματα, θερμαίνουν το χώρο όσο ακριβώς χρειάζεται, χωρίς να σπαταλούν επιπλέον καύσιμο, άρα και χρήματα.

Τι κάνει ο έξυπνος θερμοστάτης!

Ξεκινάμε από τα βασικά. Είναι αυτό το κουτάκι που συναντάμε συνήθως στις εισόδους των σπιτιών. Με τον έξυπνο θερμοστάτη  χώρου η λειτουργία της θέρμανσης ή ψύξης ξεκινάει μόνο όταν υπάρχει ανάγκη και σταματάει όταν ο χώρος ικανοποιήσει τις συνθήκες που ο χρήστης έχει ορίσει.

Μπορείς δηλαδή να ορίσεις στο θερμοστάτη τη θερμοκρασία που επιθυμείς μέσα στο χώρο ή στους χώρους του σπιτιού και όταν αυτή κατεβεί χαμηλότερα, τότε ξεκινά να δουλεύει ο καυστήρας.

Μην ξεχνάς ότι στους ψηφιακούς θερμοστάτες υπάρχει η δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού επιθυμητής θερμοκρασίας, τόσο για ένα 24ωρο όσο και για τις 7 ημέρες της εβδομάδας!

1 πρόταση για έξυπνο θερμοστάτη τελευταίας τεχνολογίας!

Η ομάδα του 4green.gr, εντόπισε και σας παρουσιάζει 1 έξυπνo ασύρματο (wifi) θερμοστάτη που ανήκει στους αυτοματισμούς θέρμανσης νέας γενιάς για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Πρόκειται για τον Έξυπνο Θερμοστάτη RDS110 της Siemens. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του.