Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας για υψηλή απόδοση και οικονομία!

Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας για υψηλή απόδοση και οικονομία!

Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας για υψηλή απόδοση και οικονομία!

  • Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας για υψηλή απόδοση και οικονομία!
  • Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας για υψηλή απόδοση και οικονομία!
  • Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας για υψηλή απόδοση και οικονομία!

Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας για υψηλή απόδοση και οικονομία!

2.832 επισκέψεις στο άρθρο (11/04/2024)
Σχολιάστε

- Καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σε σπίτι & γραφείο χειμώνα-καλοκαίρι
- Ένταξη σε πρόγραμμα επιδότησης
- Προσφέρουν παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης
- Αθόρυβη λειτουργία και αυτοματισμοί

Αντλίες θερμότητας υψηλής απόδοσης RIELLO-CIAT από την CALORIA

Τις πιο προχωρημένες λύσεις στη θέρμανση και τον κλιματισμό προσφέρουν σήμερα οι αντλίες θερμότητας RIELLO και CIAT, που αντιπροσωπεύει η CALORIA ABEE, μια εταιρεία με 60+ χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, που διαθέτει κορυφαίο επίπεδο υποστήριξης με ειδικευμένη γνώση και το μεγαλύτερο στοκ ανταλλακτικών.

Χάρη στην τεχνολογία inverter οι αντλίες θερμότητας RIELLO και CIAT επιτυγχάνουν υψηλό βαθμό απόδοσης, σε όλες τις συνθήκες, με μικρότερο κόστος λειτουργίας αλλά και μεγάλη ευελιξία. Αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την αποδοτικότητα αλλά και τη λειτουργία με οικολογικό ψυκτικό υγρό και μπορούν να συνδεθούν με μονάδες fan coil, ενδοδαπέδια θέρμανση και θερμαντικά σώματα χαμηλών θερμοκρασιών.

Η σειρά αντλιών θερμότητας NXHM της RIELLO, με γκάμα από 4-30 KW και AQUACIAT της CIAT από 40 – 940 KW, συνδυάζoυν ιδανικά την οικονομία, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος για κάθε χώρο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Αντλίες θερμότητας υψηλής απόδοσης RIELLO NXHM με R32 για μικρούς χώρους, σπίτια και γραφεία

Οι αντλίες θερμότητας NHXM της RΙELLO κάνουν τη διαφορά με πολύ υψηλές αποδόσεις και μεγάλη οικονομία, είναι φιλικές προς το περιβάλλον, προσφέρουν πολλαπλές εφαρμογές, δίνουν τη δυνατότητα ένταξης σε προγράμματα επιδότησης και παρέχουν νέα επίπεδα άνεσης και ευκολίας στη χρήση.

Η νέα σειρά NXHM της RIELLO παρέχει θερμοκρασίες προσαγωγής έως +65°C σε υψηλή απόδοση (με COP έως 5.10), εξασφαλισμένη λειτουργία από -25°C (ως ελάχιστη θερμοκρασία περιβάλλοντος) και  λειτουργεί με οικολογικό ψυκτικό R32 .Η σειρά NXHM διατίθεται σε 10 διαφορετικά μοντέλα με θερμαντική ισχύ από 4.2 έως 15.9 ΚW.

Τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι :


ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

- Θερμοκρασίες έως 65+ σε υψηλή απόδοση

- Eξασφαλισμένη λειτουργία από -25 °C 

- Kατάλληλες για θερμαντικά σώματα, fan coils ή ενδοδαπέδια εγκατάσταση

- Προσφέρουν παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης

ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

-Χρήση του φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού μέσου R32

-Συμμορφώνονται με όλες τις νέες νομοθεσίες

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

-Καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες ενός σπιτιού Χειμώνα – Καλοκαίρι

-Χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά τους αποφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης.

- Εντάσσονται σε κρατικά προγράμματα επιδότησης (Εξοικονομώ κατΆοίκον)

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

-Ευκολία στη χρήση και στον προγραμματισμό,

-Αθόρυβη λειτουργία και αυτοματισμοί για ένα υγιεινό περιβάλλον με άνεση και θαλπωρή.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η RIELLO

Η RIELLO, ανήκει στον διεθνή όμιλο της CARRIER και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των καυστήρων. Γιορτάζει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυσή του το 1922 και βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του κλάδου της καύσης και θέρμανσης σε όλο τον κόσμο.

Έχοντας δημιουργήσει μια σειρά από μεγάλα ερευνητικά κέντρα θέτει τα πρότυπα και οδηγεί τις εξελίξεις στα σύγχρονα συστήµατα καύσης δίνοντας έμφαση στην αξιοπιστία, την υψηλή απόδοση, το περιβάλλον και την καινοτομία.
 

Αντλίες θερμότητας υψηλής απόδοσης AQUACIAT ILD με R32 για μεγάλα έργα-χώρους, γραφεία και βιομηχανίες

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της CIAT, σήμερα που το θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο, είναι οι αντλίες θερμότητας υψηλής απόδοσης AQUACIAT ILD ΜΕ R32.

Τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι :


ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Χάρη στη χρήση του φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού μέσου R32, οι αντλίες θερμότητας της CIAT παρέχουν εξαιρετική απόδοση και συμμορφώνονται με όλες τις νέες νομοθεσίες.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

Η ευκολία στη χρήση και στον προγραμματισμό, η αθόρυβη λειτουργία και οι αυτοματισμοί, προσφέρουν ένα υγιεινό περιβάλλον με άνεση και θαλπωρή.

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρέχοντας θερμοκρασίες έως +60°C σε υψηλή απόδοση, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, οι αντλίες θερμότητας AQUACIAT ILD είναι κατάλληλες τόσο για θέρμαντικά σώματα, fan coils, ενδοδαπέδια εγκατάσταση όσο και για παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης ακόμα και κατά τη λειτουργία ψύξης με την τεχνολογία Heat Recovery.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Οι αντλίες θερμότητας AQUACIAT ILD της CIAT μπορούν να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες ενός κτιρίου έως και 150 ΚW ενώ οι αντλίες AQUACIAT POWER έως και 1000 KW. H χρήση αφορά τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι (Θέρμανση/ Ψύξη/Δροσισμός/Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης).

Χάρη στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αποφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης. Επιπλέον, εντάσσονται σε κρατικά προγράμματα επιδότησης (Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκον).

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η CIAT

H CIAT ανήκει στον διεθνή όμιλο της CARRIER και είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες γαλλικές εταιρείες στο χώρο του κλιματισμού και της επεξεργασίας αέρα με τεράστια εμπειρία στα κεντρικά συστήματα και πάρα πολλά μεγάλα διεθνή έργα στο ενεργητικό της. Είναι σημαντικός παίκτης στους τομείς των αντλιών θερμότητας, της ψύξης και της επεξεργασίας αέρα.

Η γκάμα των προϊόντων CIAT αποτελείται από αερόψυκτους και υδρόψυκτους ψύκτες και αντλίες θερμότητας, τερματικές μονάδες FCU, κεντρικές κλιματιστικές μονάδες μονής και διπλής ροής, μονάδες packaged rooftop close control units και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα για την Caloria ΕΔΩ

CALORIA ΑΒΕΕ
Ηφαίστου 57 19441 Κορωπί
210 6628068
[email protected]
www.caloria.eu