Η εφαρμογή πετροβάμβακα στη θερμομόνωση, είναι μία από τις πλέον ενδεδειγμένες και μόνιμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.

Η εφαρμογή πετροβάμβακα στη θερμομόνωση, είναι μία από τις πλέον ενδεδειγμένες και μόνιμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.

Πετροβάμβακας για άριστη θερμομόνωση και πολύ καλή ηχομόνωση

1.846 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Θερμομόνωση, ηχομόνωση, πυροπροστασία και αντοχή σε μούχλα και ανάπτυξη βακτηρίων. Μάθετε τις δυνατότητες ενός εξαιρετικού υλικού που μειώνει κατακόρυφα το ενεργειακό κόστος ενός κτιρίου.

KNAUF
ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Μόνιμη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων προσφέρει η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψηΗ εφαρμογή πετροβάμβακα στη θερμομόνωση την πηγαίνει σε άλλο επίπεδο με 4 πολύ δυνατά πλεονεκτήματα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ανάμεσα σε 6 πολύ σημαντικά tips που δίνει η αγορά βρίσκεται και ο πετροβάμβακας, καθώς ένα από τα δυνατά του πλεονεκτήματα είναι η πυροπροστασία της τοιχοποιίας.

Εξωτερική θερμομόνωση με πετροβάμβακα; Λύση-πακέτο που συμφέρει
  • Εξαιρετική θερμομόνωση χειμώνα-καλοκαίρι. Γλιτώνετε πολλά λεφτά για μια ζωή
  • Ασφάλεια, άκαυστο υλικό µε µεγάλη πυραντίσταση, μέχρι και 120 λεπτά
  • Εξαιρετική ηχομόνωση με απορρόφηση όλων των εξωτερικών θορύβων
  • Αντοχή στις δονήσεις, στο χρόνο, σημαντική μείωση εξόδων συντήρησης
6 tips για θερμομόνωση 

Οι ειδικοί της αγοράς έχουν 6 πολύ σημαντικά tips για την εξωτερική θερμομόνωση που πρέπει να προσέξετε και από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει η εφαρμογή με πετροβάμβακα!
  • Η επιλογή του θερμομονωτικού υλικού πρέπει να γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του έργου. Για παράδειγμα, μια ιδιαίτερη ανάγκη για αυξημένη πυροπροστασία της τοιχοποιίας καθιστά αναγκαία την επιλογή του πετροβάμβακα.
  • Το σύστημα που θα επιλέξετε πρέπει να «αναπνέει»!
  • Για την επιλογή του πάχους του θερμομονωτικού υλικού είναι σημαντικό να γνωρίζετε την κλιματική ζώνη στην οποία βρίσκεται το κτίριο.
  • Οι εξοχές του κτιρίου (μαρκίζες, βεράντες, στηθαία κλπ) πρέπει επίσης να θερμομονώνονται για την αποφυγή θερμογεφυρών.
  • Επιλέξτε ένα πιστοποιημένο συνεργείο εφαρμογής ή ένα εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία που παράγει ή αντιπροσωπεύει το σύστημα που θα διαλέξετε για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων και κακοτεχνιών.
Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης έχει ως κύριο προσανατολισμό τη θερμική θωράκιση του κτιρίου. Κατά συνέπεια, η προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων μέσα από τη μείωση του πάχους του θερμομονωτικού υλικού δεν δημιουργεί οικονομικό όφελος, αλλά αντιθέτως υπονομεύει τον αρχικό σας σκοπό.

Πράγματι, σε σχέση με το συνολικό κόστος του συστήματος, το κόστος του θερμομονωτικού υλικού είναι το μικρότερο και μία μείωση του πάχους του συνήθως «εξοικονομεί» από το κόστος κατασκευής μόλις από 1-3 το πολύ ευρώ/τετραγωνικό μέτρο.

Συμπέρασμα

Η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη, είναι μία μόνιμη λύση εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Η εφαρμογή με πετροβάμβακα την πηγαίνει σε άλλο επίπεδο! 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

MAPEI HELLAS S.A.