ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ : συστηματα εξαερισμου

«Βρείτε εδώ τις καλύτερες προσφορές της αγοράς σε όλα τα έξυπνα προϊόντα καθώς και έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες. Καλύψτε οποιαδήποτε ανάγκη σας οικονομικά και με τις ποιοτικότερες υπηρεσίες.»

 • Ειδικός εξαερισμός, κατάλληλος για τον κορονοϊό

  Η πολυετής εμπειρία της ECO-NOISISENERGY, η άψογη εξυπηρέτηση, η απόλυτη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει τόσα χρόνια οι πελάτες της, αποτελούν εγγύηση. Είναι από τους πρώτους που έφερε τα LED στην Ελλάδα και εξακολουθεί να καινοτομεί με το COOL BILL ENERGY: Πολύ μικρή κατανάλωση σε ρεύμα, αποβάλει από τον χώρο το δηλητηριώδη μονοξείδιο του άνθρακα, εξαφανίζει την υγρασία και διαθέτει έξυπνο σύστημα με ανιχνευτή κίνησης.
   231 5116069, 697 0126699 Περισσότερα
 • Φρέσκος Αέρας – τώρα πια τόσο απλά

  get Air HellasΗ επανάσταση στον οικιακό  μη κεντρικό αερισμό.
  Το SmartFan, το πιο ολοκληρωμένο, αθόρυβο και  πιο αποδοτικό ελεγχόμενο σύστημα αερισμού στο σπίτι με ανάκτηση θερμότητας στην κατηγορία  του.
   2104403484, 2299071800 Περισσότερα
 • Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού

  Πρωτοπόρος στα συστήματα Αερισμού και Ανάκτησης Ενέργειας, διαθέτει υψηλό επίπεδο ειδίκευσης, εξαιρετική τεχνογνωσία, προηγμένη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων. Έχει εγκαταστήσει συστήματα της στα πρώτα παθητικά σπίτια στην Ελλάδα.
   2105789766 Περισσότερα