Προτάσεις Αγοράς : αυτοματισμοι

Αυτοματισμοί για αυτόνομη και κεντρική θέρμανση και ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Έξυπνες συσκευές - συστήματα λαμβάνουν και επεξεργάζονται πληροφορίες, εξασφαλίζοντας πως τα θερμαντικά σώματα θερμαίνουν το χώρο όσο χρειάζεται, με τη min κατανάλωση ενέργειας & τη max οικονομία.
Ακολουθεί ένας οδηγός με τους καλύτερους της αγοράς.

 • ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε.

  Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε.: δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1975 ως αποκλειστική αντιπρόσωπος του γερμανικού οίκου Vaillant. Εμπορεύεται λέβητες αερίου και αντλίες θερμότητας, προσφέροντας άμεση και αξιόπιστη λύση σε κάθε εφαρμογή θέρμανσης.
   2106665552 Περισσότερα
 • ELITH

  Η Elith είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα. Έχοντας αποκτήσει το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και πολλά βραβεία καινοτομίας, η Elith κατασκευάζει τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου με πολύ μεγάλη επιτυχία.
    25210 55621 Περισσότερα
 • ECOFER

  Ecofer: Σε αποκλειστική συνεργασία με την Ιταλική ARGOCLIMA η πρωτοποριακή σειρά φορητών κλιματιστικών ARGO. Κατάλληλα για κάθε χώρο, προσαρμόζονται πλήρως στις απαιτήσεις του χρήστη.
   2106715510 Περισσότερα