Φωτοβολταϊκά Πάνελ / Συστήματα

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα για απαλλαγή από τους λογαριασμούς ρεύματος, αυτοπαραγωγή ρεύματος /σχήμα netmetering για χαμηλούς λογαριασμούς. Σε κάθε περίπτωση, τα φωτοβολταϊκά πάνελ οδηγούν σε ενεργειακή απεξάρτηση και αυτονομία.

Ρεύμα & τη νύχτα από το φωτοβολταϊκό, με inverter μετατροπέα ρεύματος. Αύξηση ιδιοκατανάλωσης που αγγίζει το 100%.

Ρεύμα & τη νύχτα από το φωτοβολταϊκό, με inverter μετατροπέα ρεύματος!

Αύξηση ιδιοκατανάλωσης στο max (ακόμα & τη νύχτα). Αυτόματη φόρτιση συσσωρευτή με την πλεονάζουσα ενέργεια. Μείωση κόστους ρεύματος με περιορισμό τροφοδοσίας ρεύματος από τον πάροχο. Ενεργειακή απόδοση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη κατά 30% με optimizer.

Δες όλα τα «μυστικά» για max απόδοση, ασφάλεια και συντήρηση της μπαταρίας του φωτοβολταϊκού.

Tα «μυστικά» για max απόδοση της μπαταρίας φωτοβολταϊκού

Στην ίδια διάταξη για σταθερή θερμοκρασία (20-25 βαθμοί για max απόδοση). Ανοιχτού τύπου μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, κλειστού τύπου λιγότερη συντήρηση. Συσκευή ελέγχου & ξέρεις κατάσταση φόρτισης, υπόλοιπο ενέργειας. Συντήρηση κάθε 1-4 μήνες (για αποφυγή βλαβών, ατυχημάτων).

Tα πιο συχνά ψέματα για τα φωτοβολταϊκά συστήματα!

Tα πιο συχνά ψέματα για τα φωτοβολταϊκά συστήματα!

Ποιοι είναι οι πιο συχνοί μύθοι σχετικά με τα φωτοβολταϊκά συστήματα; Η ποιότητα και η απόδοση τους βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο όσων προσπαθούν να σας παραμυθιάσουν... Διαβάστε περισσότερα για τα ψέματα που κυκλοφορούν στην αγορά!

Μάθε πώς θα παράξεις το δικό σου ρεύμα

Μάθε πώς θα παράξεις το δικό σου ρεύμα

Εκμεταλλεύσου την άπλετη ενέργεια του ήλιου και του ανέμου και ξένοιασε από τον λογαριασμό του ρεύματος! Η Ελλάδα είναι η ιδανική χώρα για αυτόνομα συστήματα και αν θες τσάμπα κλιματισμό και θέρμανση, επίλεξε αντλία θερμότητας! Δες τώρα πως θα ωφελήσεις την τσέπη σου!

Φωτοβολταϊκά σε σκίαστρα, στέγες, προσόψεις: σώζουν χώρο!

Φωτοβολταϊκά σε σκίαστρα, στέγες, προσόψεις: σώζουν χώρο!

Γνωρίστε τα ενσωματωμένα φωτοβολταϊκά, τα οποία τοποθετούνται στη στέγη, την πρόσοψη & σκίαστρα! Αποτελούν ιδανικό τρόπο να εκμεταλλευτείτε επιφάνειες που διαφορετικά δεν θα είχαν καμία χρηστικότητα και να τις μετατρέψετε μονάδες παραγωγής πράσινης ενέργειας!

Πώς θα έχεις δωρεάν ρεύμα, κλιματισμό & ζεστό νερό

Πώς θα έχεις δωρεάν ρεύμα, κλιματισμό & ζεστό νερό

Ο συνδυασμός μιας αντλίας θερμότητας με ένα διασυνδεδεμένο στο δημόσιο δίκτυο οικιακό φωτοβολταϊκό, είναι ικανά να ελαττώσουν ως και να εκμηδενίσουν τα κόστη για ηλεκτρισμό, θέρμανση και ψύξη ή κλιματισμό, αλλά και των ζεστών νερών χρήσης (ΖΝΧ). Γίνε τώρα το αφεντικό!

Το μυστικό για ποιοτική συντήρηση, max απόδοση του φωτοβολταϊκού είναι ο τακτικός καθαρισμός με απιονισμένο νερό.

Το μυστικό για ποιοτική συντήρηση & max απόδοση φωτοβολταϊκού

Απιονισμένο νερό. Αγκαλιάζει & απομακρύνει τη βρωμιά. Μεγαλύτερη προστασία σε νέα ρύπανση (ελαχιστοποίηση ηλεκτροστατικής φόρτισης). Υψηλή ικανότητα διαβροχής. Ιδανικός ψεκασμός (επικάθεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια). Αυξάνει το χρονικό διάστημα μέχρι τον επόμενο καθαρισμό.

Γι αυτό πρέπει να βάλεις φωτοβολταϊκά..!

Γι αυτό πρέπει να βάλεις φωτοβολταϊκά..!

Η αυτονόμηση μέσω του φωτοβολταϊκού σας αποδεσμεύει από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Το φωτοβολταϊκό σύστημα χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, είναι ασφαλές και ενισχύει την προστασία του περιβάλλοντος, μιας και λειτουργεί με την αστείρευτη ηλιακή ενέργεια.