ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ/ΣΟΜΠΕΣ

Τα ενεργειακά τζάκια μπορούν να προσφέρουν θέρμανση και καθαρότερο αέρα από τα συμβατικά τζάκια

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ/ΣΟΜΠΕΣ

Αναβαθμίστε και σεις το δικό σας τζάκι και κερδίστε οικονομία

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ/ΣΟΜΠΕΣ

Με εφαρμογή σε οποιονδήποτε χώρο

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ/ΣΟΜΠΕΣ

Με αισθητική για όλα τα γούστα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ/ΣΟΜΠΕΣ

Ενεργειακές σόμπες επίσης σας εξοικονομούν για την θέρμασνή σας

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ/ΣΟΜΠΕΣ

Απευθυνθείτε σε έμπειτους τεχνικούς και επαγγελματίες για την αναβάθμιση του τζακιού σας ή για την αγορά μιας ενεργειακής σόμπας

Ενεργειακά τζάκια/σόμπες

Τα ενεργειακά τζάκια και οι σόμπες, αποτελούν σύγχρονες λύσεις θέρμανσης, που ξεχωρίζουν για τη μεγάλη απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

•    Τα ενεργειακά τζάκια κλειστού τύπου προσομοιάζουν την λειτουργία ενός κανονικού τζακιού με σαφώς μεγαλύτερη απόδοση από τα ανοιχτά-παραδοσιακά,  και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την θέρμανση ολόκληρης της κατοικίας, υπό προυποθέσεις
•    Το βασικό πλεονέκτημα τους είναι ότι εκμεταλλεύονται στο μέγιστο τη θερμότητα που παράγουν είτε διοχετεύοντας την σωστά στον αέρα του γύρω χώρου (αερόθερμο ενεργειακό τζάκι) είτε διοχετεύοντας την στο νερό του δικτύου θέρμανσης για  τα καλοριφέρ ή της ενδοδαπέδιας (Υδραυλικό ενεργειακό τζάκι)

•    Όταν χρησιμοποιείται υδραυλικό ενεργειακό τζάκι η εξοικονόμηση είναι  ακόμη μεγαλύτερη, καθώς μεγάλη κατανάλωση καύσιμης ύλης, είναι απαραίτητη μόνο όταν ξεκινάμε την θέρμανση των χώρων και μέχρι το νερό του δικτύου να φτάσει κάποια ορισμένη θερμοκρασία.
•    Το κόστος εγκατάστασης ενός ενεργειακού τζακιού κυμαίνεται από 2500¤  μέχρι και τα 6000¤ για μεγαλύτερες εστίες. Μια άλλη επιλογή είναι και η μετατροπή κάποιου παραδοσιακού τζακιού σε ενεργειακό, η οποία μπορεί να κοστίσει μέχρι και 2000 ευρώ.   
Αξιοποιούν το 70-90% της θερμογόνου δύναμηςτης καύσιμης ύλης, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τζάκια που εκμεταλλεύονται μόνο το 10-20%.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα

  • SIELINE

    H SIELINE AE (Ζηλάϊν- Siemens Γραμμές) προσφέρει στον τομέα «Θέρμανση-Ψύξη- Ζεστό Νερό» καινοτόμα προϊόντα που σκοπό έχουν την απεξάρτηση από το πετρέλαιο, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ποιότητα διαβίωσης και το σεβασμό στο περιβάλλον. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Dimplex, Warmup, Kospel, Solarventi & Xpelair.
     210 6830351-2 Περισσότερα
  • COPCO

    Η COPCO διαθέτει μια πλήρη γκάμα ενεργειακού και υδραυλικού εξοπλισμού. Η μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης, των ηλιακών και του εξοπλισμού εργαλειομηχανών είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της.
     210 4946298 Περισσότερα