Η Schüco αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά λύσεις συστημάτων για παράθυρα, πόρτες, προσόψεις, συρόμενα συστήματα, τεχνολογία ασφαλείας και σκίαση.

Η Schüco αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά λύσεις συστημάτων για παράθυρα, πόρτες, προσόψεις, συρόμενα συστήματα, τεχνολογία ασφαλείας και σκίαση.

Από το 1951 στην αιχμή της προόδου!

Διαβάστηκε από 4140 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/11/2022

Schuco – μία από τις ηγετικές εταιρείες στον τομέα των καινοτόμων κελυφών κτιρίων, η οποία πρεσβεύει τη κορυφαία τεχνογνωσία όσον αφορά τα παράθυρα, τις πόρτες και τις προσόψεις, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχολιάστε

Η Schüco είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων υψηλής ποιότητας κουφωμάτων και προσόψεων αλουμινίου, PVC-U και χάλυβα. Εκατομμύρια προϊόντα της Schüco χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, πληρώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις σχεδιασμού, άνεσης, ασφάλεις και ενεργειακής απόδοσης.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η Schüco αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά λύσεις συστημάτων για παράθυρα, πόρτες, προσόψεις, συρόμενα συστήματα, τεχνολογία ασφαλείας και σκίαση. Εκτός από αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για κατοικίες και εμπορικά κτίρια, ως εταιρεία εξειδικευμένη στα κελύφη κτιρίων προσφέρει συμβουλές και ψηφιακές λύσεις για όλες τις φάσεις ενός κτιριακού έργου – από την αρχική σύλληψη, έως τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση. Η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών συμπληρώνεται από μηχανήματα κατασκευής και έναν ολοκληρωμένο κύκλο βιωσιμότητας.

Με περισσότερους από 5.650 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, η Schüco επιδιώκει να είναι ο ηγέτης στον τομέα των υπηρεσιών και της τεχνολογίας, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον. Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία αναπτύσσει και δοκιμάζει συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες για ολόκληρο το κέλυφος των κτιρίων, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες τάσεις και τα πρότυπα της αγοράς. Η Schüco συνεργάζεται με 12.000 κατασκευαστές, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και επενδυτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες, με κύκλο εργασιών 1,750 δισεκατομμύρια ευρώ το 2019.

Οι Εταιρικές αξίες της Schüco

Η καινοτομία, η συνεργασία, η υπεροχή και η υπευθυνότητα καθορίζουν την επιτυχία της Schüco. Ως ένας από τους ηγέτες όσον αφορά την τεχνολογία για ολόκληρο το κέλυφος κτιρίων, η Schüco αντιπροσωπεύει τη συνεχή καινοτομία.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία αποτελεί εξειδικευμένο συνεργάτη για τους επενδυτές, τους αρχιτέκτονες και τους κατασκευαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Schüco επιτυγχάνει την υπεροχή υπό την αιγίδα μιας ισχυρής επωνυμίας μέσω πιστοποιημένης ποιότητας και βραβευμένου σχεδιασμού. Η Schüco διασφαλίζει τη διατήρηση των πόρων και αναλαμβάνει την ευθύνη για τους ανθρώπους και το περιβάλλον παρέχοντας βιώσιμα προϊόντα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε
'https://www.4green.gr/news/data/glitwste-lefta/Reyma-mystika-times-mhna-kw-paroxoi_143913.asp?a=12&p=1',