Πάνω από 20 χρόνια υπογράφει σημαντικά Τουριστικά και Οικιακά έργα !

    9.089 επισκέψεις στο άρθρο

    Η Climatism έχει διαχειριστεί επιτυχώς τη μελέτη, το σχεδιασμό & την υλοποίηση σύνθετων εγκαταστάσεων κλιματισμού & ψύξης για ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες κ.ά..
     
    Η CLIMATISM έχει διαχειριστεί επιτυχώς τη μελέτη, το σχεδιασμό & την υλοποίηση σύνθετων εγκαταστάσεων κλιματισμού & ψύξης για:
    - ξενοδοχειακές μονάδες,
    - συγκροτήματα κατοικιών,
    - πολυκατοικίες,
    - μεζονέτες,
    - μονοκατοικίες & εξοχικές κατοικίες
    σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Αττικής, τα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Κρήτη, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
     
    • Πλούσια  εμπειρία σε έργα ανακαίνισης & αναβαθμισμένων ενεργειακών εγκαταστάσεων
    • Καινοτομία με σύνθετες λύσεις ηλιακής υποβοήθησης & λοιπών Α.Π.Ε.
    • `Αριστος συνδυασμός εξοικονόμησης ενέργειας σε κλιματισμό, θέρμανση, ζεστά νερά & εξαερισμό.
     
    Λύσεις εξοικονόμησης κόστους αξιοποιώντας σύγχρονες λύσεις κλιματισμού & θέρμανσης !
     
    Ανακαινίσεις / Αναβαθμίσεις ξενοδοχείων
    Την περίοδο της κρίσης, ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για μια επαγγελματική μονάδα είναι η διαχείριση του κόστους λειτουργίας.
     
    Ειδικότερα στις ξενοδοχειακές μονάδες το κόστος θέρμανσης & το κόστος ζεστών νερών χρήσης είναι μια από τις σημαντικότερες λειτουργικές δαπάνες σε ετήσια βάση. Οι μετρήσεις σε εφαρμογές της CLIMATISM έχουν δείξει μειώσεις κόστους που ξεπερνούν το 70% σε ετήσια κατανάλωση.


    " H CLIMATISM δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, υδρόψυκτων συστημάτων και εξαερισμού. Παρέχει την πληρέστερη βεντάλια ενεργειακών λύσεων στη χώρα, με τις πλέον αξιόπιστες στρατηγικές συμμαχίες και με την επίβλεψη μιας ομάδας 40 επαγγελματιών με διαφορετικές εξειδικεύσεις, στην Αθήνα, τη Μύκονο και τη Ρόδο. Στο ενεργητικό της εταιρείας καταγράφονται περισσότεροι από 5.000 πελάτες με 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, ενώ διαχειρίζεται και υποστηρίζει τεχνολογικά τα μεγαλύτερα έργα του εμπορικού, βιομηχανικού, τουριστικού, κατασκευαστικού και οικιστικού ιστού της χώρας.  "


    CLIMATISM
    Καλέστε:
    Γλυφάδα :    2108981130 ,
    Κηφισιά:      2108088290        
    Μύκονος:     2289028815 ,
    Ρόδος:         2241060682 
    Δείτε:        www.climatism.gr/

    ELITH
    THERMOVENT HELLAS A.E.