H LG συμμετέχει στο Νέο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ» για ιδιώτες και επιχειρήσεις

2.603 επισκέψεις στο άρθρο

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετέχει δυναμικά στο νέο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» αλλά και στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» με λύσεις για αναβάθμιση συστημάτων ψύξης – θέρμανσης καθώς και παροχής ζεστού νερού.

Πιο συγκεκριμένα, στα προγράμματα οικιακών και επαγγελματικών επιδοτήσεων «Εξοικονομώ», ενσωματώνεται το μεγάλο εύρος προϊόντων της LG για λύσεις κλιματισμού και θέρμανσης, όπως οι αντλίες Θερμότητας Therma V (Monobloc, Split, Hydro Split, IWT & Split Υψηλών θερμοκρασιών), οι μονάδες κλιματισμού split & multi split, οι μονάδες  Hydro Kit και τα συστήματα Multi V που αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο, αφού προσφέρουν καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και μέγιστη αποδοτικότητα.
 
Ειδικότερα για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», oι δικαιούχοι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους αντλιών θερμότητας που παρέχουν λύσεις θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, μειώνοντας σημαντικά το κόστος οικιακής θέρμανσης. Επιπλέον, χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, οι αντλίες θερμότητας της LG αποτελούν και λύση ανανεώσιμης ενέργειας, καθώς μειώνουν σημαντικά την εκπομπή CO2, σε σύγκριση με τους λέβητες πετρελαίου ή αερίου.
 
Τα «Εξοικονομώ–Αυτονομώ», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα, που στοχεύει  στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην ενεργειακή αυτονομία των νοικοκυριών, με νέα κίνητρα και παρεμβάσεις που ενθαρρύνουν την παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας από ΑΠΕ και την εγκατάσταση «έξυπνων» συστημάτων διαχείρισης ενέργειας. Ταυτόχρονα, η Δράση «Εξοικονομώ–Επιχειρώ» παρέχει χρηματοδότηση για την υλοποίηση παρεμβάσεων, με στόχο την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων και τη διείσδυση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου βαθμού ενέργειας από ΑΠΕ ή από Συμπαραγωγή Hλεκτρισμού-Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης στη συνολική κατανάλωση ενέργειας.
Τα οικιακά και επαγγελματικά συστήματα ψύξης-θέρμανσης και ζεστού νερού της LG πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τις πιστοποιήσεις των  προγραμμάτων για την ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας.