Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς για κέρδος 4χ4. Δείτε 2 προτάσεις από 2 δυνατά brands του χώρου.

Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς για κέρδος 4χ4. Δείτε 2 προτάσεις από 2 δυνατά brands του χώρου.

Ανοιγόμενα κουφώματα, θερμομόνωση & αντοχή παντός καιρού!

  • Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς για κέρδος 4χ4. Δείτε 2 προτάσεις από 2 δυνατά brands του χώρου.
  • Ανοιγόμενα κουφώματα, θερμομόνωση & αντοχή παντός καιρού!

Ανοιγόμενα κουφώματα, θερμομόνωση & αντοχή παντός καιρού!

7.377 επισκέψεις στο άρθρο (06/11/2023)
Σχολιάστε

Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα για άριστη θερμομόνωση για να μειώσετε τα έξοδα ψύξης και θέρμανσης. Χωρίς κόστος συντήρησης και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αντι-διαρρηκτικά για αίσθημα ασφάλειας στο μέγιστο. Αδιαπέραστα από ήχο, ενοχλητικούς θορύβους.

Η νέα γενιά ενεργειακών κουφωμάτων μειώνει τις ενεργειακές απώλειες και αυξάνει την ενεργειακή εξοικονόμηση με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση, καθώς χρηματοδοτούνται από το «Εξοικονομώ 2023».

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Η τεχνολογία φέρνει επανάσταση στα ενεργειακά κουφώματα!

Αναμφίβολα, η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας φέρνει αλλαγές παντού και η τοποθέτηση κουφωμάτων δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν ετοιμάζεστε να διαλέξετε τα νέα κουφώματα του σπιτιού σας, πρέπει να σκεφτείτε καλά την επιλογή σας και να προχωρήσετε με την τοποθέτηση εκείνων που θα σας προσφέρουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα, θερμομόνωση & ασφάλεια σε άλλο επίπεδο!

- Μόνωση & μεγάλη μείωση εξόδων θέρμανσης/ψύξης
- Χωρίς κόστη συντήρησης. Με μεγάλη διάρκεια ζωής
- Αντι-διαρρηκτικά, υψηλή αίσθηση ασφάλειας
- Αδιαπέραστα από οποιονδήποτε ήχο

Τι κερδίζετε με τα ενεργειακά ανοιγόμενα κουφώματα νέας γενιάς!

Στα θετικά χαρακτηριστικά των ανοιγόμενων κουφωμάτων, συγκαταλέγονται οι υψηλοί συντελεστές θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και ασφάλειας, η ποικιλία των σχεδίων και το ότι δέχονται υαλοστάσιο, σίτα, εξώφυλλο (παντζούρι που λέμε και στο χωριό) και εξωτερικό ρολό, ακόμη και μετά από την εφαρμογή τους σε ένα χώρο. Σε ό,τι αφορά το κόστος, είναι πιο οικονομικά από τα συρόμενα, λόγω απλούστερης κατασκευής και μικρότερης ταχύτητας τοποθέτησης.

Ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς για κέρδος 4χ4!

Θερμομόνωση & εξοικονόμηση χρημάτων

Τα σύγχρονα κουφώματα μπορούν να εξοικονομήσουν εντυπωσιακά ποσοστά ενέργειας και να προστατέψουν το σπίτι από διαρροές θερμότητας. Έτσι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και βοηθούν να αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες.

Ασύγκριτη αντοχή & ελάχιστες ανάγκες συντήρησης

Τα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια παρουσιάζουν βλάβες. Ακριβώς λόγω της αντοχής αυτής δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Η ασφάλεια του σπιτιού σε άλλο επίπεδο

Η τοποθέτηση σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία. Σε κάθε περίπτωση τα ενεργειακά κουφώματα θα προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς.

Τέλεια ηχομόνωση

Τα ενεργειακά κουφώματα με τις σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσης, προστατεύουν στο μέγιστο βαθμό το σπίτι από φασαρία και ενοχλητικούς θορύβους. Εξασφαλίζουν δηλαδή την πολυπόθητη ησυχία που λείπει από τη σύγχρονη καθημερινότητα.

2 προτάσεις ενεργειακών κουφωμάτων νέας γενιάς - EUROPA VS ETEM!

Οι σύγχρονες ανάγκες θέλουν και σύγχρονες λύσεις. Έπειτα από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στα socialmedia του 4green.gr, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 2 ανοιγόμενα ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς, από 2 top εταιρείες του χώρου που συνδυάζουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων από έξοδα θέρμανσης/ψύξης, μεγάλη αντοχή και μηδαμινό κόστος συντήρησης, υψηλό αίσθημα ασφάλειας και τέλεια ηχομόνωση.

Το ένα είναι το ανοιγόμενο σύστημα EOS 60 Hybrid από την EUROPA και το άλλο το ανοιγόμενο σύστημα Ε75 από την ΕΤΕΜ. Ποιο σας κερδίζει; Europa ή Etem; Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά τους.