Ο νέος ηλιακός θερμοσίφωνας Calpak Mark 5. Υψηλής τεχνολογίας παραγωγή, δύναμη, στιβαρότητα, design, με την υπογραφή της Calpak.

Ο νέος ηλιακός θερμοσίφωνας Calpak Mark 5. Υψηλής τεχνολογίας παραγωγή, δύναμη, στιβαρότητα, design, με την υπογραφή της Calpak.

O νέος Calpak Mark 5 είναι εδώ! Δύναμη, στιβαρότητα, design

2524 επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2023)

Η Calpak δεν σταματά να επενδύει στην ειδική τεχνογνωσία και σε τεχνολογική καινοτομία, δημιουργώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο των προϊόντων ηλιακής θερμικής ενέργειας.

Στην Calpak, διαθέτουν ανθρωποκεντρική κουλτούρα (ακούνε καλά και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους). Ο σχεδιασμός της Calpak στοχεύει πάντα σε υψηλότερη απόδοση και αντοχή των προϊόντων της.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »

Σε αυτά τα πλαίσια, η εταιρεία παρουσιάζει το νέο ηλιακό θερμοσίφωνα Calpak Mark 5 με κύρια χαρακτηριστικά τη δύναμη, τη στιβαρότητα και το design.

Υψηλής τεχνολογίας παραγωγή


Ο Mark 5 παράγεται εξ ολοκλήρου στο νέο smart εργοστάσιο της Calpak που έχει αναγνωριστεί ως το πλέον εξελιγμένο στην Ελλάδα αναφορικά με τη εφαρμογή της ρομποτικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας 5G, καθώς και της τεχνητής νοημοσύνης που καθιστά εφικτή την αυτόματη βελτιστοποίηση των μηχανικών διεργασιών.

Δύναμη

Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας πρέπει να είναι πολύ δυνατός για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας σε ζεστό νερό.

O Mark 5 έχει τον ισχυρότερο συλλέκτη σε όλη την Ευρώπη, βάσει πιστοποιημένων μετρήσεων (80% αποδοτικότητα και ελάχιστες θερμικές απώλειες), καθώς επίσης και τον καλύτερα σχεδιασμένο εναλλάκτη θερμότητας που εξασφαλίζει την αποδοτική μετάδοση της ενέργειας από το συλλέκτη στη δεξαμενή.

Στιβαρότητα

Πρέπει επίσης να είναι γερός ώστε να απολαμβάνετε την δωρεάν ενέργεια του ήλιου για πολλά χρόνια.

O Mark 5 είναι κατασκευασμένος με τα καλύτερα υλικά και σύμφωνα με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Έχει δεξαμενή από χάλυβα DC-03 κατά DIN 10130, ρομποτικές κολλήσεις τεχνολογίας pulse tig, επισμάλτωση κατά DIN 4753/3, συλλέκτη με προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος 2,4 mm και πλάτη αλουμινίου καθώς και βάση εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο.

Design

Πρέπει να είναι καλοσχεδιασμένος ώστε να ταιριάζει με την αισθητική σας.


O Mark 5 είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις αφαίρεσης & εργονομίας και έχει βραβευτεί με το διεθνώς αναγνωρισμένο reddot design award.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ και μπες στη λίστα προτεραιότητας για να αποκτήσεις έναν από τους πρώτους Calpak Mark5.
 
CALPAK A.E. 
Λεωφ. Συγγρού 9 Αθήνα, 11743
Καλέστε: 2109247250
Δείτε περισσότερα: calpak.gr/el/
 

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr