Daikin Altherma 3 H HT: Αντλία θερμότητας αέρος νερού υψηλών θερμοκρασιών

3.926 επισκέψεις στο άρθρο

Η πεμπτουσία της αντλίας θερμότητας. Μονάδα ψύξης θέρμανσης με δυνατότητα προσαγωγής 70°C.

Αντλία θερμότητας αέρος νερού υψηλών θερμοκρασιών
Θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης
 
Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της σύγχρονης κοινωνίας
Η μονάδα Daikin Altherma 3 H HT χαρακτηρίζεται από μία ξεχωριστή σχεδίαση με κατασκευή από μαύρο οριζόντιο μπροστινό πλαίσιο που κρύβει τον ανεμιστήρα και ένα ανοιχτό γκρι περίβλημα που αντικατοπτρίζει το περιβάλλον όπου είναι εγκατεστημένη η μονάδα.
 
 
`Ανεση με τον ήχο της σιωπής
Με ακουστική πίεση στα 3 μέτρα στα 35 dB (A), η μονάδα Daikin Altherma 3 H HT είναι τόσο αθόρυβη όσο ο χώρος μιας δημόσιας βιβλιοθήκης, καθιστώντας την κατάλληλη σε ευαίσθητες αστικές περιοχές με περιορισμούς στη στάθμη θορύβου.
 
 Αντεπεξέρχεται στις ψυχρότερες κλιματικές συνθήκες
Οι καιρικές συνθήκες στη Β. Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας μπορεί να είναι ιδιαίτερα αντίξοες κάποιες φορές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάσαμε τη μονάδα Daikin Altherma 3 H HT ώστε να μπορεί να λειτουργήσει θερμοδυναμικά και χωρίς απαραίτητα τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης έως και τους -28°C εξωτερική θερμοκρασία.
 
Περιορίστε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα
Χάρη στο συνδυασμό του χαμηλότερου GWP (675 αντί για 2087,5 του ψυκτικού μέσου R410-A) και της χρήσης λιγότερου όγκου ψυκτικού (η χρήση του R-32 περιορίζει κατά 30% το φορτίο του ψυκτικού μέσου στη μονάδα) που το καθιστούν καλύτερο για το περιβάλλον.
 
DAIKIN
Καλέστε: 2108761315
Δείτε:  www.daikin.gr