ΒΙΟΜΑΖΑ: Η απάντηση στις ανατιμήσεις του πετρελαίου!

ΒΙΟΜΑΖΑ: Η απάντηση στις ανατιμήσεις του πετρελαίου!

Διαβάστηκε από 2934 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2021

Το εργοστάσιο κατασκευής λεβήτων "Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ" ιδρύθηκε το 1957 και εγγυάται την απόλυτη θέρμανση με χρήση βιομάζας, εξοικονομώντας έως και 100%. Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ με γνώση και μεράκι !

Σχολιάστε

Με το ξύλο, το πυρηνόξυλο, το pellet, το αμύγδαλο, τα κουκούτσια μπορούμε να θερμάνουμε από ένα μικρό σπίτι μέχρι ένα θερμοκήπιο ή να παράγουμε θερμική ενέργεια για ηλεκτροπαραγωγή. Με εξοικονόμηση κόστους από 40 έως 100 %, οικολογική μακροχρόνια λειτουργία, αξιοπιστία και ποιότητα που εγγυάται το όνομα Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ από το 1957 με γνώση και μεράκι…!

Kοινοποίησε το »


Μέχρι το 1994, η Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ κατασκευάζει λέβητες πετρελαίου, μπόιλερ, καυστήρες μαζούτ και πυρηνόξυλου, και στη συνέχεια αποκλειστικά λέβητες βιομάζας με ειδίκευση στα "ιδιαίτερα" στερεά καύσιμα όπως πυρηνόξυλο, αγροπελλέτα αγριο-αγκινάρας, τσόφλια κλπ, σκέτα ή και ανάμικτα με θρυμματισμένα κλαδέματα. Η είσοδος νέων ψηφιακών τεχνικών κατασκευής  και σχεδιασμού και η πολύ μεγάλη τεχνογνωσία του εργοστασίου, το καθιστούν αυτή τη στιγμή τον πρώτο και σημαντικότερο  Έλληνα κατασκευαστή λεβήτων βιομάζας.

Με πωλήσεις που καλύπτουν όλη την Ελλάδα, με εξαγωγές και ποιότητα πιστοποιημένη κατά ISO 9001-2015, η εταιρεία Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ συνεχίζει την έρευνα και την εξέλιξη των προϊόντων της, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τη νέα τεχνολογία, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορείας της και τη φιλική σχέση με τους πελάτες της.
Λέβητες ζεστού νερού θέρμανσης.
  • Λέβητες Πυρηνόξυλου
  • Λέβητες Pellet
  • Λέβητες Ξύλου
  • Λέβητες μικτής καύσεως, αυτόματα με πυρηνόξυλο, pellet και χειροκίνητα Ξύλου.
  • Βιομηχανικοί λέβητες
  • Καυστήρες Βιομάζας


Δείτε περισσότερα για τους Λέβητες Βιομάζας της εταιρείας Ν.Σαμαρά παρακάτω

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCh3C-TvGQl4WrcwUs_zCxyA  

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε