Ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα από την Enerbis

Διαβάστηκε από 1782 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/6/2021

Η ENERBIS ΙΚΕ είναι μία σύγχρονη τεχνική και εμπορική εταιρία που δραστηριοποιείται στα ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα σε κτιριακές εγκαταστάσεις και σε εγκαταστάσεις συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Σχολιάστε

Η ENERBIS ΙΚΕ είναι μία σύγχρονη τεχνική και εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στα ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα σε κτιριακές εγκαταστάσεις και σε εγκαταστάσεις συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 

Kοινοποίησε το »


Η μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση των στελεχών της εταιρείας στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, κλιματισμού, ηλιακών συστημάτων καθώς και ενεργειακών συστημάτων τους δίνει την δυνατότητα να αποτελέσουμε το ιδανικό συνεργάτη σας για οποιαδήποτε ενεργειακή εφαρμογή.
Στόχος της ENERBIS είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών , μέσα από μία συνεχώς αναπτυσσόμενη ποικιλία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και καινοτόμων εφαρμογών.

Μέσα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ENERBIS μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα μεταξύ των πλέον επωνύμων και αξιόπιστων κατασκευαστών σε ανταγωνιστικές τιμές, απολαμβάνοντας την βέλτιστη εξυπηρέτηση. Επίσης διατίθενται προϊόντα, τα οποία μπορούν κατόπιν μελέτης του χώρου σας να σας ετοιμάσουν οικονομοτεχνική προσφορά για προϊόντα, τα οποία έχουν επιλεγεί για τον δικό σας χώρο.

Η ENERBIS ΙΚΕ προτείνει:

Αντλίες θερμότητος monoblock inverter με R32

Η τεχνολογία inverter σε συνδυασμό με τους κινητήρες DC brushless εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη ολική ενεργειακή απόδοση του εξοπλισμού χάρη στην υψηλή και αποτελεσματική κλιμακωση της ισχύος. Η εφαρμογή της τεχνολογίας αυτής σε όλα τα εξαρτήματα βελτιώνει το COP και το EER με σημαντική αύξηση της απόδοσης σε μερικά φορτία. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
 • Προσαρμοσμένο σύστημα ελέγχου με ρύθμιση μικροελεγκτών, λογική ελέγχου υπερθέρμανσης με  ηλεκτρονική βαλβίδα εκτόνωσης. 
 • DC inverter συμπιεστές διπλής περιστροφής.
 • Αξονικός ανεμιστήρας με κινητήρα DC inverter
 • Εναλλάκτης με βέλτιστο αριθμό κυκλωμάτων, σωλήνες χαλκού και υδρόφιλα περύγια αλουμινίου.
 • Πλακοειδης εναλλάκτης από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 με μικρή πτώση πίεσης στην πλευρά του νερού.
 • Ψυκτικό κύλωμα αποτελούμενο από χαλκοσωλήνες, συμπυκνωτή, ηλεκτρονική βαλβίδα εκτόνωσης, βαλβίδα αναστροφής, διακόπτη υψηλής / χαμηλής πίεσης, διαχωριστή και συλλέκτη υγρού, βαλβίδες για συντήρηση και έλεγχο, πίεση διπλής εισόδου, μετατροπείς υψηλής και χαμηλής πίεσης.
 • Ολοκληρωμένο υδραυλικό σύστημα αποτελούμενο από brushless κυκλοφορητή υψηλής απόδοσης, διακόπτη ροής, βαλβίδα εξαέρωσης, βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης (6 bar), μανόμετρο, βαλβίδα νερού για πλήρωση / εκκένωση του συστήματος.
ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ:
 • Όλες οι μονάδες μπορούν να λειτουργούν σε τρεις διαφορετικούς τρόπους: θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ΖΝΧ, με ειδικά προγράμματα βελτίωσης της απόδοσης σε όλες τις συνθήκες, με τη χρήση της καμπύλης αντιστάθμισης.
 • Οι μοναδες της σειράς V5 έχουν την δυνατότητα χειρισμού αναμεικτικών βανών, εκτροπέων και δευτερευόντων συστημάτων κυκλοφορίας. Εχουν επίσης την δυνατότητα να ελέγχουν το ηλιακό θερμικό σύστημα, την λειτουργία άλλων εξωτερικών πηγών ενέργειας και την σύνδεση με εξωτερικά συστήματα Home Automation Building ή Domotic. Όλες οι σειρές i-32 / V5 μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως (χειριστήριο HI-T) απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης (σύνδεση σε υπάρχον δίκτυο με καλώδιο Ethernet).

Αντλίες θερμότητος για την αποδοτική θέρμανση ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ)
Οι αντλίες θερμότητας CALIDO είναι ένα από τα πιο οικονομικά συστήματα για τη θέρμανση του νερού για οικιακή χρήση. Χρησιμοποιώντας συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας εξασφαλίζεται εξαιρετικά αποτελεσματική λειτουργία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η αποδοτικότητα είναι δυνατόν να φθάσει τις 3 - 4 φορές μεγαλύτερη από τους συμβατικούς λέβητες πετρελαίου ή τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες.

ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Οι αντλίες θερμότητος CALIDO έχουν ειδικά σχεδιαστεί για την παροχή ζεστού νερού για οικιακή χρήση. Έχουν εξαιρετικά συμπαγή δομή και κομψό σχεδιασμό και είναι κατάλληλες για την εγκατάσταση σε εσωτερικούς χώρους.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΥΠΟΙ
Με στόχο την προσαρμογή τους στις απαιτήσεις διαφορετικών εγκαταστάσεων, οι αντλίες θερμότητος CALIDO διατίθενται σε 3 εκδόσεις.
 • CALIDO: Βασική έκδοση, αντλία θερμότητας και ηλεκτρική αντίσταση
 • CALIDO-S: Με χρήση βοηθητικού εναλλάκτη για την χρήση με ηλιακούς συλλέκτες
 • CALIDO-D: Με διπλό εναλλάκτη ώστε να παρέχεται η δυνατότητα χρήσης με τριπλή πηγή ενέργειας.
ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Ανάκτηση απορριπτόμενης θερμότητας: η μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί κοντά στην κουζίνα, το λεβητοστάσιο ή το γκαράζ και ουσιαστικά σε κάθε δωμάτιο, το οποίο έχει μεγάλη ποσότητα απορριπτόμενης θερμότητας, έτσι ώστε να έχει την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση ακόμη και με πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
 • Ζεστό νερό, ψύξη και αφύγρανση: η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί στο δωμάτιο πλυντηρίων, στο δωμάτιο ρούχων, το γυμναστήριο ή το γκαράζ. Όταν παράγει ζεστό νερό μειώνει τη θερμοκρασία καθώς επίσης αφυγραίνει τον χώρο.
 • Συμβατή με ηλιακή ενέργεια: η μονάδα έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει με μια δεύτερη πηγή θερμότητας όπως οι ηλιακοί συλλέκτες, οι λέβητες ή άλλες διαφορετικές πηγές ενέργειας.
 • Η λειτουργία για την οποία έχει σχεδιαστεί η μονάδα είναι μόνο ως αντλία θερμότητας για την παραγωγή ΖΝΧ. Οποιαδήποτε άλλη χρήση (ψύξη χώρου εγκατάστασης, αφύγρανση ή ανάκτηση απορριπτόμενης θερμότητας) πρέπει να θεωρηθεί ως ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Επομένως, τα δεδομένα επιδόσεων παρέχονται μόνο σε σχέση με τη λειτουργία θέρμανσης νερού.
 

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε