Μιλάμε με τον Κύριο Απόστολο Παπαβασιλείου, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας DAUWIN.

    DAUWIN - Απόστολος Παπαβασιλείου

    22.652 επισκέψεις στο άρθρο

    Εδώ και 32 συναπτά έτη η εταιρεία κουφωμάτων DAUWIN® προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης και ελέγχου κουφωμάτων ανώτατου προφίλ έχοντας κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη στο ευρύ κοινό. Μιλάμε  με τον  Κύριο Απόστολο Παπαβασιλείου, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας  DAUWIN.
     
    Ειδική θεματολογίαδιαγωνισμοί, δώρα για τους αναγνώστες μας μα και αλληλεπίδραση με εταιρείες και στελέχη που πρωταγωνιστούν σε διάφορους κλάδους της αγοράς Εξοικονόμησης και Ενέργειας στην Ελλάδα. Όλα με αφορμή την επέτειο του 4green.gr το οποίο “εντός ολίγου” συμπληρώνει 10 χρόνια στην δημοσιογραφική κάλυψη μιάς σημαντικής αγοράς (τόσο για την ελληνική οικονομία, όσο και για κάθε πολίτη που ψάχνει λύσεις εξοικονόμησης στην καθημερινότητα του είτε στο σπίτι-είτε στο γραφείο)!

    Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον Κύριο Απόστολο Παπαβασιλείου, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας DAUWIN® . Θέμα μας, οι προκλήσεις, τα “στοιχήματα” και οι ευκαιρίες της αγοράς “μέσα από τα μάτια του”.

    Η μεγάλη εμπειρία της DAUWIN στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων τους καθιστά αρμόδιους στο να φροντίσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα με συνθετικά κουφώματα DAUWIN, κουφώματα αλουμινίου DAUWIN αλλά και ξύλινα κουφώματα DAUWIN.
    Για την επίτευξη του στόχου της, η εταιρία εξελίσσεται διαρκώς σε γνώσεις, εξοπλισμό και υποδομή. 

    Aς δούμε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε.

    Ποιοι και πώς καθόρισαν το πού βρίσκεται σήμερα η εταιρεία;


    Η εταιρία παραγωγής και εμπορίας κουφωμάτων DAUWIN® - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων για τρεις συναπτές δεκαετίες. Η παρουσία μας στο συγκεκριμένο απαιτητικό χώρο είναι ενεργή και διαρκώς εξελισσόμενη!
    Η εταιρεία μας από το έτος σύστασής της το 1989 μέχρι και σήμερα έχει κατασκευάσει και τοποθετήσει κουφώματα ανώτερης ποιότητας από ξύλο, από pvc καθώς και από αλουμίνιο για χιλιάδες οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ενώ παράλληλα ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εμπορία σχετικών προϊόντων. Αυτοί που συνέβαλλαν και πολλοί, βέβαια, εξακολουθούν να συμβάλλουν και σήμερα στην ανοδική εξέλιξη της DAUWIN® - ήταν και είναι οι άνθρωποί της. Κάθε άνθρωπος της εταιρείας μας τιμά τη θέση στην οποία βρίσκεται και μας εκπροσωπεί με την  εξειδίκευση που τον διακρίνει, αλλά κυρίως με ενθουσιασμό και με εξέχοντα επαγγελματισμό!

    Παράλληλα, καθοριστικό παράγοντα για την εξέλιξή μας αποτελεί η επιδίωξη βελτιστοποίησης των συνθηκών εργασίας μας, με στόχο πάντα τη διάθεση άριστων και λειτουργικών προϊόντων για το κοινό. Το 1997 λάβαμε την απόφαση και προχωρήσαμε στη δημιουργία εργοστασίου γυαλιού (Εργοστάσιο Υάλου Glass4u - Παπαβασιλείου), προκειμένου να παράγουμε τα δικά μας τζάμια για τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και να έχουμε την επιθυμητή παρουσία τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική αγορά. Επιπλέον, σημείο - σταθμός στην εξέλιξή μας υπήρξε το 2003 η δημιουργία των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της εταιρείας, έκτασης 8.000 τ.μ., στο σημείο που βρίσκεται σήμερα το "ορμητήριο" της εταιρείας, καθώς και ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός της εξοπλισμός. Σε αυτό το χώρο παράγεται καθημερινά και ελέγχεται σε όλα τα στάδια ένας μεγάλος όγκος κουφωμάτων, με αποδέκτες τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό. Οι παραπάνω στρατηγικές κινήσεις μας, καθώς και η διαρκής παρατήρηση της αγοράς είχαν ως αποτέλεσμα η DAUWIN® -  να θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες, εντός και εκτός συνόρων, στο κομμάτι όπου δραστηριοποιείται.

    Πώς εξελίχθηκε η αγορά, μα και η ζήτηση για τα Ενεργειακά Κουφώματα, στις μέρες μας;

    Σήμερα, υπάρχει έντονη τάση για ζήτηση Ενεργειακών Κουφωμάτων. Είναι μια φυσική και αισιόδοξη εξέλιξη, καθώς πρόκειται για μια ουσιαστική λύση που σχετίζεται τόσο με τη βελτίωση των συνθηκών ενός χώρου, αλλά και με την οικολογική συνείδηση. Πρόκειται για μια τάση της αγοράς, την οποία έχουμε διαπιστώσει και φροντίζουμε να την ακολουθούμε παράγοντας σύγχρονα προϊόντα, καθώς και τις ανάλογες υπηρεσίες που σχετίζονται με εγκατάσταση, συντήρηση, εξειδικευμένη συμβουλευτική κλπ. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να αναφερθώ λίγο πιο συγκεκριμένα σε λύσεις που παρέχουμε:
    • Σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κουφώματα: Κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ» και έχουν τη δυνατότητα να κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, πετυχαίνουμε μια άριστη θερμοκρασία σύμφωνα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, ενώ  παράλληλα η κατανάλωση ενέργειας διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα.
    • Συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC που εξασφαλίζουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν εντυπωσιακή αντοχή έως και τεσσάρων δεκαετιών. Είναι η πλέον οικολογική και οικονομική λύση. Χαρακηρίζονται από ευεργετικές ιδιότητες για το περιβάλλον και μπορούν να ανακυκλωθούν σε ποσοστό 100%.
    • Μια εναλλακτική αξιόλογη πρόταση είναι τα κουφώματα αλουμινίου που διαθέτουμε, τα οποία εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση, συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης & θέρμανσης. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη επιλογή, οι πελάτες μας απολαμβάνουν και άριστη ηχομόνωση.

    Ποιο (ή ποια) είναι τα κοινά στα οποία απευθύνονται οι υπηρεσίες σας (Β2C ή Β2Β);

    Η DAUWIN® -  μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να κινηθούν προς το καλύτερο, επιλέγοντας λύσεις που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική, τον ξεχωριστό χαρακτήρα, αλλά και τη λειτουργικότητα. Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επαγγελματίες. Όσον αφορά στους ιδιώτες, οι πελάτες μας, μπορούν να δουν τα προϊόντα μας και να ενημερωθούν σχετικά τόσο στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στην Καστοριά, αλλά και στον εκθεσιακό μας χώρο στην Αθήνα, ενώ εναλλακτικά μπορεί κανείς να έχει μια ιδιαίτερα κατατοπιστική "περιήγηση" και στην ιστοσελίδα μας. Διαθέτουμε κουφώματα μεγάλης ποικιλίας και διαφόρων τύπων, ανανεώνοντας αποτελεσματικά όχι μόνο κατοικίες αστικών κέντρων, αλλά και εξοχικές κατοικίες στο βουνό ή στη θάλασσα, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις περιβαλλοντικές συνθήκες, όσο και τις παραμέτρους αισθητικής του τοπίου.

    Επιπλέον, το σύνθετο πελατολόγιό μας, συμπληρώνουν οι πολυάριθμες επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται για την ανακαίνιση των επαγγελματικών τους χώρων, πολλοί από τους οποίους μάλιστα ανήκουν στον τουριστικό κλάδο, που βιώνει την ανανέωση ως μια απαραίτητη και αποτελεσματική επένδυση. Είμαστε υπερήφανοι που η  DAUWIN® -  έχει συμβάλλει σε έργα αισθητικής και λειτουργικής ανάπτυξης από τη Σαντορίνη και τη Μάνη μέχρι το DUBAI!

    Να αναφέρουμε ακόμη ότι είμαστε σε επικοινωνία με όποιον επαγγελματία του κλάδου μας επιθυμεί να έχει μια γόνιμη συνεργασία με τη DAUWIN®, προκειμένου να μας εκπροσωπήσει ως αντιπρόσωπος. Παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση και σχετική υποστήριξη σε κάθε υπεύθυνο επαγγελματία που επιθυμεί να σχετίζεται με την υπογραφή μας!

    Πόσο καλά «διαβασμένο» είναι το κοινό-πελάτης στις μέρες μας;

    Στη σημερινή εποχή κάθε πελάτης στον οποίο στοχεύουμε είναι εκτεθειμένος καθημερινά σε μεγάλη πληθώρα πληροφοριών. Κάθε πληροφορία, όμως, χρειάζεται επιβεβαίωση ή μπορεί να είναι αποσπασματική και να μη δίνει επαρκή εικόνα μιας συμφέρουσας επιλογής. Συνεπώς, έχει σημασία το ποιους εμπιστεύεται το κοινό για την πληροφόρησή του. Ναι, και βέβαια, το κοινό τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού κάνει την αναζήτησή του πριν επιλέξει ένα προϊόν. Και φυσικά αυτό αφορά και στο δικό μας ιδιαίτερο και απαιτητικό κλάδο! Χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε όχι μόνο απαιτητικούς, αλλά και ευαισθητοποιημένους πελάτες, τους οποίους είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε μέσα από εξειδικευμένα και αποτελεσματικά προϊόντα. Για παράδειγμα, τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου που εκπροσωπούμε εξασφαλίζουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον καθώς είναι πλήρως ανακυκλώσιμα, οπότε αποτελούν την πλέον οικολογική, αλλά και οικονομική λύση! Πάντως, εάν λάβουμε υπόψιν τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες που μας εμπιστεύονται και γνωρίζοντας "από πρώτο χέρι" τις διαδικασίες μας και την ποιότητα της δουλειάς μας, θα έλεγα ότι το δικό μας κοινό σήμερα είναι αρκούντως "διαβασμένο"!

    Ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σας όσον αφορά “sales” και “after sales” υπηρεσίες σας ;

    Εστιασμένη πώληση με βάση τις ανάγκες κάθε πελάτη: Κάθε πελάτης έχει εξατομικευμένες ανάγκες. Οι ανάγκες αυτές διαφοροποιούνται ανάλογα με το σημείο θέσης του κτιρίου, τη συχνότητα της χρήσης, το κόστος που επιθυμεί κανείς να διαθέσει και, φυσικά, την αισθητική του. Οι πωλητές της εταιρίας μας ακούν με προσοχή, αξιολογούν τα δεδομένα και προτείνουν αυτό που ταιριάζει ιδανικά ανά περίπτωση.

    Ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση: Η εταιρία είναι, κατά βάσιν, οι άνθρωποί της. Για αυτό έχουμε κοντά μας ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τον ίδιο επαγγελματισμό με εμάς που διαμορφώσαμε την εταιρία, με μια σταθερή επιτυχημένη πορεία. Πρόκειται για ανθρώπους που εκπροσωπούν το συμφέρον, αλλά κυρίως τις αρχές τις εταιρείας μας, η πιο βασική από τις οποίες είναι το συμφέρον και η πλήρης ενημέρωση του πελάτη.

    Καθετοποιημένη παραγωγή: Οι υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας λειτουργούν με τέτοιο τρόπο που να είμαστε σε θέση να διαθέτουμε και να τοποθετούμε προϊόντα μόνο υψηλών προδιαγραφών, με χαρακτηριστικά ISO.

    Υψηλή εξειδίκευση στην τοποθέτηση: Στη DAUWIN® επιμένουμε ιδιαίτερα στην προσεκτική και σωστή τοποθέτηση των κουφωμάτων, καθώς μια άστοχη εργασία ακυρώνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας. Οι άνθρωποι της DAUWIN® που θα αναλάβουν το κάθε έργο έχουν τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία.

    Ποιότητα εισαγόμενων προϊόντων: Εισάγουμε ξύλινα κουφώματα, καθώς και μεγάλο εύρος εξαρτημάτων για τα κουφώματα που κατασκευάζουμε. Τα εργοστάσια – προμηθευτές μας έχουν επιλεγεί με προσοχή και αυστηρές προδιαγραφές, ως συνεργάτες μας.

    Υποστήριξη: Είτε αναλαμβάνουμε ένα έργο για λογαριασμό ιδιώτη, είτε κατά τη συνεργασία με κάποιο αντιπρόσωπο, λαμβάνουμε πάντα υπόψη ότι και μετά το πέρας μιας εργασίας ή αποστολής προϊόντων, υπάρχει το ενδεχόμενο ανάγκης υποστήριξης ή ενημέρωσης. Φροντίζουμε να είμαστε διαθέσιμοι και αποτελεσματικοί!

    Τεχνικές και προϊόντα-υλικά που χρησιμοποιείτε και δημιουργούν Ικανοποίηση πελάτη (και word of mouth συστάσεις σας);

    Η DAUWIN®  λειτουργεί με γνώμονα την πλήρη λειτουργική και αισθητική κάλυψη κάθε πελάτη που αναζητά τη θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την ασφάλεια και την αναβάθμιση της εσωτερικής και εξωτερικής εικόνας του κτιρίου του. Επιπλέον, φροντίζουμε να ξεχωρίζουμε μέσα στον κλάδο όπου δραστηριοποιούμαστε και μέσω συστηματικής σχετικής επιμόρφωσης, με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων.

    Το σύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής γυαλιού της  εταιρείας μας είναι επανδρωμένο με ειδικούς επαγγελματίες που χειρίζονται το συγκεκριμένο απαιτητικό κομμάτι της παραγωγής. Καλύπτουμε όλες τις προδιαγραφές προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης γυαλιού. 
    Επιπλέον, εξειδικευόμαστε στα ξύλινα κουφώματα που ταιριάζουν απόλυτα σε κτίρια με πέτρινη επένδυση ή λιτή νησιώτικη αρχιτεκτονική: αποτελούν την ιδανική επιλογή για φροντισμένα σύγχρονα σπίτια με παραδοσιακές πινελιές.

    Εδώ και 3 δεκαετίες η εταιρεία κουφωμάτων DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης και ελέγχου κουφωμάτων υψηλών προδιαγραφών, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου κοινού. Οι πελάτες μας δε διστάζουν να μας συστήσουν, καθώς μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Το δηλώνουν τόσο στην ιστοσελίδα μας, όσο και στους γνωστούς τους!

    Τι πιστοποιείται, τι καλύπτεται από εγγύηση;

    Κάθε ένα από τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN® συνοδεύεται από το πιστοποιητικό TUV CERTIFICATEEN ISO 9001-2001, καθώς και από τη σήμανση CE. H πιστοποίηση ISO 9001 παρέχεται από το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων TUV και αφορά στην εξασφάλιση της ποιότητας, καθώς και στον τρόπο διαχείρισης της εταιρίας. Με την πιστοποίηση ISO 9001 δηλώνεται ότι η εταιρία  DAUWIN® εφαρμόζει και τηρεί ένα σύστημα εσωτερικού ελέγχου παραγωγής που εξασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων. Όσον αφορά στη σήμανση CE, πρόκειται για μια επίσημη διαβεβαίωση ότι το προϊόν που τη φέρει μπορεί να διακινηθεί ελεύθερα και να πωληθεί σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς διαθέτει όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που εκ των προτέρων έχουν οριστεί από αυτή.

    Επίσης, υπάρχει εγγύηση 10 ετών για όλα τα προϊόντα μας, που καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα και στρεβλώσεις, με αποτέλεσμα τα προϊόντα της DAUWIN®  να γίνονται μια ακόμη πιο ελκυστική πρόταση προς τον καταναλωτή.

    Οι πιστοποιήσεις και οι εγγυήσεις που συνοδεύουν τα προϊόντα μας αποτελούν την επισφράγιση της ποιότητας όλων των κουφωμάτων που εισάγουμε και  κατασκευάζουμε, καθώς και όλων των εξαρτημάτων που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα τους. Οι έλεγχοι ποιότητας που διενεργεί η DAUWIN® σε όλα τα στάδια της παραγωγής, κατά τη διάρκεια της κατασκευής των κουφωμάτων έως και την ολοκλήρωση και παράδοση της κάθε παραγγελίας, αλλά και η καταγραφή των αποτελεσμάτων που αφορούν στην ικανοποίηση του πελάτη, εξασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο ποιότητας των κουφωμάτων της.

    Ποια είναι τα «στοιχήματα της χρονιάς» (που πρέπει να κερδηθούν) - για τον κλάδο και για τη DAUWIN®;

    Κατά τη μακροχρόνια και απρόσκοπτη παρουσία της στο χώρο των κουφωμάτων η DAUWIN® έχει επιτύχει να ξεχωρίζει στην Ελληνική, στην Κυπριακή, αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Εκατοντάδες ιδιωτικά και δημόσια έργα, αστικές και εξοχικές κατοικίες και κτίρια πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς και της εργασίας των ανθρώπων της εταιρίας. Το μεγάλο πελατολόγιό μας και η ικανοποίηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση της καθημερινής επαγγελματικής μας προσπάθειας για ανώτατη ποιότητα σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς μας. Παρόλα αυτά δεν επαναπαυόμαστε. Κάθε νέα χρονιά για εμάς σημαίνει:
    • Nέα έργα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.
    • Ανάπτυξη του οράματός μας, με βάση τα σχόλια του πελατολογίου μας.
    • Έρευνα & ανάπτυξη της αγοράς.
     
    Το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναπάντεχες εξελίξεις και περιορισμοί μας έμαθαν να είμαστε πιο προσεκτικοί, καθώς και να βρίσκουμε λύσεις με βάση νέα δεδομένα. Στοίχημά μας για αυτή τη χρονιά είναι να "εκμεταλλευτούμε" θετικά την κρίση προς όφελος όχι μόνο δικό μας, αλλά και προς όφελος όσων μας εμπιστεύονται.
     
    Με αφορμή τα 10 χρόνια  Πράσινο Σπίτι & Κτίριο και  4green.gr.

    Να τα εκατοστίσετε! 10 χρόνια παρουσίας σημαίνει πολλή, υπεύθυνη και ενδιαφέρουσα ενημέρωση! Ευχόμαστε να συνεχίσετε δυναμικά και να μπορούμε μέσα από την παρουσία σας να επικοινωνούμε και τη δική μας επιτυχημένη πορεία!