«Έξυπνο» πλυντήριο, κάνεις τη δουλειά σου, γλιτώνεις λεφτά & χρόνο!

«Έξυπνο» πλυντήριο, κάνεις τη δουλειά σου, γλιτώνεις λεφτά & χρόνο!

«Έξυπνο» πλυντήριο, γλιτώνει ρεύμα, χρόνο, νερό & λεφτά για συντήρηση

1854 επισκέψεις στο άρθρο

Μείωση χρόνου πλύσης ως 50%, εξοικονόμηση ενέργειας min 20%. Βαθύτερο καθάρισμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Προστασία από διαρροές, διαρκής έλεγχος ποσότητας νερού. Eιδικά προγράμματα αυτο-καθαρισμού (πιο μακριά ο χρόνος συντήρησης). Αθόρυβο με smart λειτουργίες (wifi, έξυπνοι αισθητήρες).

Σχολιάστε

Τα «έξυπνα» πλυντήρια ρούχων, τελευταίας γενιάς, είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Σου γλιτώνουν χρόνο, νερό, μα και ηλεκτρικό ρεύμα. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας οι λεγόμενες «έξυπνες» συσκευές. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

«Έξυπνο» πλυντήριο, κάνεις τη δουλειά σου, γλιτώνεις λεφτά & χρόνο!
  • Μείωση χρόνου πλύσης ως 50%, εξοικονόμηση ενέργειας τουλάχιστον 20%
  • Βαθύτερο καθάρισμα & στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες
  • Προστασία από διαρροές, διαρκής έλεγχος ποσότητας νερού
  • Eιδικά προγράμματα αυτο-καθαρισμού (πιο μακριά ο χρόνος συντήρησης)
Γλιτώνεις ρεύμα, χρόνο, νερό & λεφτά για συντήρηση!

Ένα «έξυπνο» πλυντήριο σου λύνει τα χέρια και δεν σκέφτεσαι ότι θα δώσεις μία περιουσία στο ηλεκτρικό ρεύμα για μία απαραίτητη ανάγκη, όπως το πλύσιμο των ρούχων. Πρόκειται για μία win win επένδυση.

Μειώνεις την κατανάλωση ρεύματος τουλάχιστον 20%

Οι σύγχρονες «έξυπνες» συσκευές, όπως τα πλυντήρια ρούχων, ανήκουν στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις (Α+++) και μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας (τουλάχιστον 20%) και της μείωσης του κόστους χρήσης, άρα και στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σου.

Οι πλέον αποδοτικές συσκευές αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με το brand (μάρκα) που θα επιλέξεις, μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Wifi τεχνολογία & έξυπνοι αισθητήρες, κάνουν όλη τη δουλειά!

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αυτό που κάνει το πλυντήριο ρούχων σου «έξυπνο» και οικονομικό είναι η λειτουργία wifi σε συνδυασμό με τους «έξυπνους» αισθητήρες.
  1. Αναγνωρίζουν το είδος του λεκέ και εφαρμόζουν αυτόματα το πιο οικονομικό πρόγραμμα πλύσης που τους εξαφανίζει ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες
  2. Έχουν ειδικά προγράμματα ατμού για την απολύμανση ή το φρεσκάρισμα των ρούχων σου (ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από υπηρεσίες καθαριστηρίου)
  3. Έχουν ειδικό σύστημα καθαρισμού για εσωτερική απολύμανση του κάδου
  4. Με ειδικό spray καθαρίζουν το λάστιχο του πλυντηρίου και απομακρύνουν χνούδι και βρωμιά (ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από έξοδα συντήρησης)
Η άνεση μετράει. Το «έξυπνο» πλυντήριο είναι αθόρυβο, με smart λειτουργίες για να μπορείς να το χειρίζεσαι & από το κινητό

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε