Η FIBRAN είναι το άθροισμα και η κοινή συνισταμένη των ανθρώπων της.

Η FIBRAN είναι το άθροισμα και η κοινή συνισταμένη των ανθρώπων της.

FIBRAN, η παγκόσμια ελληνική βιομηχανία μονωτικών υλικών

7.218 επισκέψεις στο άρθρο (13/03/2024)
Σχολιάστε

Η FIBRAN, η παγκόσμια ελληνική βιομηχανία μονωτικών υλικών δεν ξεχνάει ποτέ τις καταβολές της, ότι δηλαδή είναι μια οικογενειακή εταιρεία.

Η FIBRAN ενσαρκώνει το όραμα του ιδρυτή της, Δημήτρη Αναστασιάδη, ο οποίος με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, το 1974, ξεκίνησε το ταξίδι για τη δημιουργία μιας αληθινά παγκόσμιας ελληνικής βιομηχανίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

H FIBRAN αναγνωρίζεται σήμερα ως μια από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές εταιρίες με υψηλή τεχνογνωσία στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων ηχομόνωσης και ακουστικής και είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός μονωτικών υλικών, όπως η εξηλασμένη πολυστερίνη και ο πετροβάμβακας στη χώρα μας και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

Με 9 εργοστάσια σε Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Τσεχία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία και εμπορική παρουσία και στις 5 ηπείρους μπορούμε να πούμε ότι καλύπτει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας αγοράς.

Η FIBRAN, η παγκόσμια ελληνική βιομηχανία μονωτικών υλικών δεν ξεχνάει ποτέ τις καταβολές της, ότι δηλαδή είναι μια οικογενειακή εταιρεία. Ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο του προσανατολισμού της καθώς είναι η αιτία για την οποία παράγει, ερευνά, δημιουργεί, αναπτύσσεται.

Η FIBRAN είναι το άθροισμα και η κοινή συνισταμένη των ανθρώπων της. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη διαχρονική συμβολή των 720 ικανών στελεχών που απασχολεί συνολικά ο όμιλος στα εννιά εργοστάσια και τις οχτώ εταιρείες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα εργοστάσια παραγωγής FIBRAN πληρούν τις απαιτήσεις των προτύπων EN και όλα τα προϊόντα FIBRAN φέρουν σήμανση CE (ο πετροβάμβακας FIBRANgeo έχει πιστοποίηση CE και EUCEB). Η ποιότητα των προϊόντων FIBRAN ελέγχεται τακτικά από Ευρωπαϊκές εταιρείες και ινστιτούτα (FIW Munich, MPA BAU Hannover, DIBt) και παρακολουθείται καθημερινά από έμπειρους μηχανικούς στα προηγμένα εργαστήρια της FIBRAN.



Η εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRANxps παράγεται στα εργοστάσια της FIBRAN στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Σλοβενία, Τσεχία και Πορτογαλία, ενώ ο πετροβάμβακας FIBRANgeo παράγεται στην Ελλάδα και Βουλγαρία και η διογκωμένη πολυστερίνη FIBRANeps στη Βόρεια Μακεδονία. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα προϊόντα ξηράς δόμησης FIBRANgyps, που παράγονται στην Ιταλία.

Ο πετροβάμβακας της FIBRAN, ο μοναδικός που παράγεται στην Ελλάδα, είναι ένα υλικό που παράγεται στους 1520 βαθμούς Κελσίου από ηφαιστειακά πετρώματα σε ειδικές εγκαταστάσεις υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Ο πετροβάμβακας της FIBRAN είναι άκαυστο υλικό, άρα προστατεύει από τη φωτιά και τις αναθυμιάσεις της φλόγας, είναι θερμομονωτικό, άριστο ηχομονωτικό και το μοναδικό μονωτικό που εξασφαλίζει τη διαπνοή του δομικού στοιχείου.

FIBRAN

6ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου
57013, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη

Καλέστε στο: +30 2310 692700
e-mail: [email protected]
Δείτε περισσότερα στο: fibran.gr