MALIOURIS GROUP - Ιωάννης Μαλιούρης

    22.253 επισκέψεις στο άρθρο

    Η εταιρεία Maliouris προσφέρει  ολοκληρωμένη παροχή λύσεων δόμησης-μόνωσης- στέγης μέσα από τα προϊόντα που παράγει και διαθέτει.  Μιλάμε με τον Κύριο Ιωάννη Μαλιούρη Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  Maliouris Group. 
     
    Ειδική θεματολογίαδιαγωνισμοί, δώρα για τους αναγνώστες μας μα και αλληλεπίδραση με εταιρείες και στελέχη που πρωταγωνιστούν σε διάφορους κλάδους της αγοράς Εξοικονόμησης και Ενέργειας στην Ελλάδα. Όλα με αφορμή την επέτειο του 4green.gr το οποίο “εντός ολίγου” συμπληρώνει 10 χρόνια στην δημοσιογραφική κάλυψη μιάς σημαντικής αγοράς (τόσο για την ελληνική οικονομία, όσο και για κάθε πολίτη που ψάχνει λύσεις εξοικονόμησης στην καθημερινότητα του είτε στο σπίτι-είτε στο γραφείο)!

    Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον Κύριο Ιωάννη Μαλιούρη Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Maliouris Group.

    Τα προϊόντα της εταιρείας Maliouris Group καλύπτουν όλους όσους  αναζητούν άριστα προϊόντα του κατασκευαστικού κλάδου. Στοίχημα της χρονιάς για την εταιρεία, η οργανική ανάπτυξη, δηλαδή οι επενδύσεις για την αναβάθμιση των υπαρχόντων προϊόντων και η ανάπτυξη νέων και η βελτιστοποίηση των διαδικασιών τους. Όλα τα προϊόντα τους πιστοποιούνται βάση των Ευρωπαϊκών Οδηγιών EN και καλύπτονται από την σήμανση CE. Το ALMA κεραμίδι καλύπτεται από εγγύηση 30 χρονών!

    Aς δούμε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε.

    Ποιοι και πώς καθόρισαν το πού βρίσκεται σήμερα η εταιρεία;
    Ο ιδρυτής της εταιρείας Β. Μαλιούρης και η φιλοσοφία του για ποιότητα από την αρχή έως το τέλος ήταν και παραμένει οδηγός μας.
    Τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρίας που εργάζονται σκληρά για την επίτευξη των στόχων σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

    Πώς εξελίχθηκε η αγορά, μα και η ζήτηση για τα Δομικά υλικά, στις μέρες μας;
    Η αγορά των δομικών υλικών «κράτησε» το έτος της πανδημίας. Μετά από τη οικονομική κρίση, οι ανάγκες για νέες κατασκευές αυξήθηκαν. Επιπλέον οι νέες κατασκευές στον τουριστικό κλάδο δίνουν τον τόνο συγκρατημένης αισιοδοξίας για συνεχή άνοδο στη ζήτηση δομικών υλικών.

    Ποιο (ή ποια) είναι τα κοινά στα οποία απευθύνονται οι υπηρεσίες σας (Β2C ή Β2Β);

    Η εταιρεία μας έχει ως βασικό στόχο την αύξηση των συνεργατών και την εξάπλωση του δικτύου πωλήσεων της μέσω των εταιρειών εμπορίας δομικών υλικών. Αυτό είναι και το κανάλι πωλήσεων μας. Βέβαια όμως απευθυνόμαστε σε επίπεδο ενημέρωσης και στο εξιδεικευμένο κοινό του κατασκευαστικού κλάδου.

    Πόσο καλά «διαβασμένο» είναι το κοινό-πελάτης στις μέρες μας;
    Είναι πολύ καλά «διαβασμένο» και ενημερωμένο αφού η πληροφορία διαχέεται γρήγορα και το κοινό διψάει για ποιοτικά προϊόντα που προσφέρουν λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

    Ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά σας όσον αφορά “sales” και “after sales” υπηρεσίες σας ;
    Ποιότητα, εξυπηρέτηση, λύσεις δόμησης/ μόνωσης στέγης είναι το τρίπτυχο που στηρίζουμε τις πωλήσεις μας.

    Τεχνικές και προϊόντα-υλικά που χρησιμοποιείτε και δημιουργούν Ικανοποίηση πελάτη (και word of mouth συστάσεις σας);
    Η ολοκληρωμένη παροχή λύσεων δόμησης-μόνωσης- στέγης μέσα από τα προϊόντα που παράγει και διαθέτει η εταιρεία. Από την άμμο, το τσιμέντο και το τούβλο έως της υψηλής αισθητικής κεραμίδια, την λύση ALMA IRT  για την ταράτσα και το περλιτομπετό (ALMA GAIA).

    Τι πιστοποιείται, τι καλύπτεται από εγγύηση;
    Όλα τα προϊόντα μας πιστοποιούνται βάση των Ευρωπαϊκών Οδηγιών EN και καλύπτονται από την σήμανση CE. Το ALMA κεραμίδι καλύπτεται από εγγύηση 30 χρονών.

    Ποια είναι τα «στοιχήματα της χρονιάς» (που πρέπει να κερδηθούν)
    - για τον κλάδο

    Να στηριχθεί πάνω στην αντοχή που επέδειξε το 2020 για να ακολουθήσει την ανοδική πορεία που ξεκίνησε το 2019.

    - και για τη Maliouris Group;
    Οι δυο πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η ανάπτυξη της εταιρείας μας είναι η οργανική ανάπτυξη, δηλαδή οι επενδύσεις για την βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων και ανάπτυξη νέων και η βελτιστοποίηση των διαδικασιών μας.

    Με αφορμή τα 10 χρόνια  Πράσινο Σπίτι & Κτίριο και  4green.gr.
    Εύχομαι μακροημέρευση και επιτυχίες καθώς τόσο το e-περιοδικό σας όσο και το site σας δίνουν βήμα στις εταιρείες μας να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας μέσω ενός σύγχρονου καναλιού ενημέρωσης τόσο του εξειδικευμένου κοινού αλλά και του ενημερωμένου τελικού καταναλωτή.