Η Isoren επιλέγει την Bauder για τις βάσεις στήριξης των φωτοβολταϊκών panels.

Η Isoren επιλέγει την Bauder για τις βάσεις στήριξης των φωτοβολταϊκών panels.

Βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών από την ISOREN

Διαβάστηκε από 2574 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/3/2023

Η Isoren ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την εισαγωγή, αποθήκευση και διανομή μονωτικών και δομικών υλικών σε όλη την ελληνική αγορά, μα σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς, όπως αυτός των φωτοβολταϊκών, ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς.

Σχολιάστε

Η λύση που προσφέρει η Isoren στις βάσεις στήριξης των φωτοβολταϊκών panels είναι αξιόπιστη και ποιοτική, επιλέγοντας Bauder. Οι βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών panels Bauder επιτρέπουν την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών panel σε πράσινες οροφές εκτατικού τύπου, χωρίς να επηρεάζεται ούτε η απόδοση του panel, ούτε η ανάπτυξη των φυτών.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ταυτόχρονα, αποφεύγεται και η διάτρηση της στεγανωτικής μεμβράνης, καθώς οι βάσεις στερεώνονται απευθείας  πάνω από τη στρώση προστασίας της στεγανωτικής μεμβράνης, χωρίς να απαιτείται επιπλέον στερέωση.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι η κάτω πλευρά του panel έχει απόστασή περίπου 300mm από το υπόστρωμα ανάπτυξης των φυτών, αφήνοντας τον απαραίτητο χώρο για την ανάπτυξη των φυτών, χωρίς όμως να εμποδίζει το φως προς την επιφάνεια του panel.Η ιστορική διαδρομή της Isoren!

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την εισαγωγή, αποθήκευση και διανομή μονωτικών και δομικών υλικών σε όλη την ελληνική αγορά. Στη διάρκεια των ετών, η γκάμα των προϊόντων της εμπλουτιζόταν συνεχώς με ποιοτικά υλικά από τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Isoren διαθέτει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, πυροπροστασίας, και στεγανοποίησης, κατάλληλες για όλο το φάσμα της οικοδομής, για βιομηχανικά και τεχνικά έργα, για ναυτιλιακές εφαρμογές και για έργα υποδομών.

Στους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας, συνολικού εμβαδού 10.000 m2, η Isoren φροντίσει πάντα να διατηρεί επαρκή αποθέματα προϊόντων, ώστε να μπορεί να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των πελατών.

Δείτε video με 1 εισαγωγή του Project Manager της Bauder για την «πράσινη» λύση των φωτοβολταϊκών!


 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε