Η καλή μόνωση στο κτήριο εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% όλο το χρόνο, μειώνει την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων για 1 ζωή.

Η καλή μόνωση στο κτήριο εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% όλο το χρόνο, μειώνει την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων για 1 ζωή.

Μόνωση, η λύση για μόνιμη μείωση εξόδων για θέρμανση

2.816 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Με τη μόνωση του κτηρίου μειώνεις μόνιμα ως 70% τα έξοδα θέρμανσης-ψύξης. Τέλος σε διάβρωση, υγρασία, προβλήματα παγετού. Ισχυρή πυροπροστασία, ηχομόνωση & αντοχή κτηρίου στο χρόνο. Λιγότερα έξοδα για συντήρηση, απόσβεση σε 4-6 χρόνια, κέρδος για 1 ζωή.

KNAUF
ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Η θερμομόνωση του κτηρίου εξοικονομεί ενέργεια έως 70% χειμώνα – καλοκαίρι μόνιμα, μειώνει δραστικά την εμφάνιση βλαβών, αναβαθμίζει την αξία του ακινήτου, είτε για να το απολαμβάνεις εσύ, είτε για να το αξιοποιήσεις ως πώληση ή ενοικίαση. Πέρα από όλα αυτά, επηρεάζεσαι όσο το δυνατό λιγότερο από ενεργειακές κρίσεις, όπως αυτή που ζούμε εδώ και πολύ καιρό.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Μόνωση για μόνιμη εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων!
  • Μειώνεις μόνιμα ως 70% τα έξοδα θέρμανσης-ψύξης
  • Τέλος σε διάβρωση, υγρασία, προβλήματα παγετού
  • Ισχυρή πυροπροστασία, ηχομόνωση & αντοχή κτηρίου στο χρόνο
  • Λιγότερα έξοδα για συντήρηση, απόσβεση σε 4-6 χρόνια, κέρδος για 1 ζωή
Αν ρωτήσεις έναν ειδικό για το ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης (χειμώνας) και ψύξης (καλοκαίρι), θα ξεκινήσει την απάντησή του ως εξής: «Αν το σπίτι είναι καλά μονωμένο…». Εκεί ακριβώς βρίσκεται όλο το ζουμί, για να το πούμε απλά. Πάμε να δούμε χωρίς δυσνόητους τεχνικούς όρους το τι είναι και το τι σου προσφέρει η θερμομόνωση.

Τι είναι η θερμομόνωση;

Mε τον όρο θερμομόνωση εννοούμε τη μόνωση ενός κτηρίου από το κρύο και τη ζέστη με θερμομονωτικά υλικά (πολυστερίνη, πετροβάμβακας κ.α.) που εφαρμόζουμε στους τοίχους, κυρίως εξωτερικά του κτηρίου (κέλυφος). Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε σημαντική μείωση των απωλειών θερμότητας από το εσωτερικό του κτηρίου το χειμώνα, αλλά και την είσοδο των υψηλών θερμοκρασιών στο εσωτερικό του τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70%!

Συμφέρει την τσέπη σου. Χωρίς πολλά λόγια, μπορείς να εξασφαλίσεις εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70% χειμώνα-καλοκαίρι, άρα μειώνεις τα έξοδά σου για ανάγκες θέρμανσης/ψύξης μόνιμα.

Η τεχνογνωσία της θερμομόνωσης  στην Ελλάδα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες και εταιρείες που κάνουν ποιοτική δουλειά με την κατάλληλη εμπειρία. Θα βρεις εύκολα καλές προσφορές και επιλέγοντας αυτό που σου ταιριάζει, μπορείς να εξασφαλίσεις την προστασία του σπιτιού και τη δική σου, ποιοτικά και για πολλά χρόνια!

Η εξωτερική θερμομόνωση μειώνει την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων!

Η εξωτερική θερμομόνωση προστατεύει κάθε κτήριο από όλες  τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία,  μειώνοντας έτσι την εμφάνιση βλαβών και προβλημάτων. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μειώνονται και οι εργασίες που χρειάζονται για τη συντήρηση και επισκευή αυτών, άρα ακόμα περισσότερη οικονομία.

Συνοψίζοντας,

1. Με τη θερμομόνωση αναβαθμίζεται ενεργειακά το κτήριο μειώνοντας το κόστος κατανάλωσης για θέρμανση/ψύξη έως 70%

2. Αυξάνεται σημαντικά ο χρόνος ζωής του κτηρίου και η προστασία του από διάβρωση, υγρασία, ακόμα και από το παγετό

3. Η ισχυρή θερμομόνωση μόνο των τοίχων και της ταράτσας μπορεί να προσφέρει μείωση των ενεργειακών αναγκών κατά 60% για θέρμανση και ψύξη. Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να θερμομονώσει κάποιος τους τοίχους, τις ταράτσες, τις οροφές, τους πυλώνες κλπ

4. Αυξάνεται σημαντικά η εμπορική αξία του κτιρίου, με αποτέλεσμα τη μεγάλη μεταπωλητική αξία ή ενοικιαστική του αξία

Πόσο θα μου κοστίσει;

Το κόστος για τη θερμομόνωση ενός κτηρίου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα τετραγωνικά, τη γεωγραφική περιοχή, τα υλικά για το σύστημα θερμομόνωσης που θα επιλέξουμε. Ένας μέσος όρος είναι περίπου 40 ευρώ + ΦΠΑ (ανά τετραγωνικό μέτρο) και μέσο χρόνο απόσβεσης, από την εξοικονόμηση ενέργειας και μόνο, τα 4- 6 χρόνια.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

MAPEI HELLAS S.A.