Τιμές ρεύματος κάτω από τα 10 cents/kwh το Δεκέμβριο μετά και από την κρατική επιδότηση.

Τιμές ρεύματος κάτω από τα 10 cents/kwh το Δεκέμβριο μετά και από την κρατική επιδότηση.

Ρεύμα: Με τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10 cents;

2.306 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Φυσικό Αέριο Ελλάδας με 0,32 ευρώ/kwh. Elin στα 0,28. Elpedison 0,35. Protergia 0,36. Ήρων 0,38. ΔΕΗ 0,38. Με κρατική επιδότηση στα 0,22 ευρώ, η τελική τιμή kwh αρχίζει να θυμίζει τιμές πριν την κρίση με τιμές κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10 cents. Θα συνεχιστούν οι καλές ειδήσεις;

Η τιμή του φυσικού αερίου πέφτει και μαζί με αυτή και η τιμή στο ρεύμα. Νέα πτώση στις χρεώσεις του ρεύματος θα δουν οι καταναλωτές μετά από τις τιμές που ανακοίνωσαν αρκετοί πάροχοι για το Δεκέμβριο. Οι τιμές αυτές βρίσκονται πλέον στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο που είχαν σημειώσει limit up! Η πτώση μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις είναι εντυπωσιακή φθάνοντας και το 28%!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ο ανταγωνισμός φέρνει πτώση από 4-28% στο ρεύμα!
  • Elin στα 0,28. Φυσικό Αέριο Ελλάδας 0,32 ευρώ/kwh
  • Elpedison 0,35. Protergia 0,36
  • Ήρων και ΔΕΗ 0,38
  • 0,22 η επιδότηση – Θα δούμε τιμές κάτω από τα 10 cents
Φυσικό Αέριο Ελλάδας, -14% κάτω στην τιμή με kw στα 0,32 ευρώ!

Η Φυσικό Αέριο Ελλάδας προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,32 ευρώ (0,318). Η τιμή αυτή γίνεται ακόμα χαμηλότερη με την έκπτωση συνέπειας (έγκαιρη εξόφληση λογαριασμού) στα 0,30 ευρώ (0,298). Η τιμή της εταιρείας για το Νοέμβριο ήταν στα 0,37 ευρώ/kwh. Η πτώση, μιλώντας με ποσοστά, είναι στο 14%.

Με κρατική επιδότηση για το Δεκέμβριο στα 0,22 ευρώ/kwh, η τελική τιμή για τον καταναλωτή πέφτει κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10 cents, θυμίζοντας εποχές πριν από την κρίση!

Στο «χορό» της φθηνότερης kwh κι άλλοι σημαντικοί παίκτες της αγοράς!

Ο ανταγωνισμός φαίνεται να κάνει τη δουλειά του (προς όφελος του καταναλωτή), καθώς και άλλοι σημαντικοί παίκτες της αγοράς ενέργειας έχουν ρίξει τις τιμές (συγκριτικά με το Νοέμβριο).

Η Elin προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,28 ευρώ. Πρόκειται για εντυπωσιακή πτώση 28%, συγκριτικά με την ακριβή τιμή που διέθετε -ο συγκεκριμένος πάροχος- το Νοέμβριο (0,39 ευρώ). Με κρατική επιδότηση στα 0,22 ευρώ, η τελική τιμή για το Δεκέμβριο θα διαμορφωθεί στα 6 cents/kWh. Με απλά λόγια, πιο φθηνή τιμή και πριν από την ενεργειακή κρίση!

Η Elpedison προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,35 ευρώ (πτώση 7,9%). Η τιμή για το Νοέμβριο ήταν στα 0,38 ευρώ.

Η Protergia προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,36 ευρώ (πτώση 6,8%). Η τιμή της εταιρείας για το Νοέμβριο ήταν στα 0,39 ευρώ.

Ο Ήρων προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,38 ευρώ (πτώση 13,4%). Η τιμή αυτή πέφτει ακόμα περισσότερο στα 0,30 ευρώ με την έκπτωση συνέπειας που είναι στο 20% (έγκαιρη εξόφληση λογαριασμού, πριν λήξει). Η τιμή για το Νοέμβριο ήταν στα 0,43 ευρώ και 0,35 ευρώ αντίστοιχα.

Η ΔΕΗ προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,38 ευρώ για κατανάλωση ως 500 kWh και 0,32 ευρώ για πάνω από 500 kWh (πτώση 4,2%). Η τιμή που προσέφερε η εταιρεία για το Νοέμβριο ήταν στα 0,39 και 0,40 ευρώ αντίστοιχα.

Κάθε μήνα, οι τιμές αλλάζουν! Συμφέρει να την ψάχνεις και να γλιτώνεις πολλά λεφτά

Οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα που προσφέρουν οι πάροχοι ενέργειας δεν μένουν σταθερές. Αλλάζουν κάθε μήνα. Το 4green (του autotriti.gr), κάθε μήνα - όλο το μήνα θα σας ενημερώνει με ειδικά άρθρα (συγκριτικά) για τις καλύτερες προσφορές, τα καλύτερα πακέτα σύνδεσης, τις καλύτερες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας των παρόχων της ελληνικής αγοράς. Μείνετε συντονισμένοι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στα 4green.gr και autotriti.gr.

Info: Oι τιμές των παρόχων αφορούν στις χρεώσεις του φθηνότερου πακέτου σύνδεσης κάθε παρόχου με βάση τις τιμές ανά kWh που ανακοινώνουν (όπως προβλέπεται) στη Ρ.Α.Ε. (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) κάθε 20 του μήνα.

Διαβάστε ακόμη:

Ρεύμα σε τιμή προ κρίσης! Θα κάνουμε Χριστούγεννα με 6 cents/kWh;

Ρεύμα: Mήνα με το μήνα με μεγάλη διακύμανση τιμών. Ποιοι & γιατί;

Ρεύμα, τα μυστικά: Volton. Γιατί έχει 38% ακριβότερη τιμή kW;

Με τη χειρότερη τιμή του μήνα η We Energy

Prices Check: Φθήνυνε η Volterra, ακρίβυνε ο Ήρων

Top 2 στις καλύτερες τιμές του μήνα: NRG & ELPEDISON!

3 προγράμματα ρεύματος που αγαπάνε οι κάτοχοι e-car (ηλεκτρικό ή Plug-in)

Οι 3 φθηνότερες τιμές νυχτερινής χρέωσης ρεύματος

Πώς θα πάρω τη bonus επιδότηση στο ρεύμα; Δες 18 τρόπους!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »