Το νυχτερινό ρεύμα δίνει λύση οικονομίας στη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι. Δείτε 3 πακέτα σύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος αυτού του μήνα.

Το νυχτερινό ρεύμα δίνει λύση οικονομίας στη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι. Δείτε 3 πακέτα σύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος αυτού του μήνα.

Δωρεάν φόρτιση για 1 χρόνο! 3 προγράμματα που αγαπάνε οι κάτοχοι e-car

1.748 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Το βράδυ η καλύτερη, «έξυπνη» και οικονομική λύση φόρτισης του e-car σου. Δωρεάν φόρτιση για 10.000 χλμ από την Elpedison. Στα 0,15 ευρώ/kw η Protergia. Στα 0,19 ευρώ η Volterra. Δωρεάν φόρτιση 1 χρόνου & χαμηλή νυχτερινή χρέωση σε 3 πακέτα σύνδεσης. Όλα καλά (όσο υπάρχει η κρατική επιδότηση).

Όλο το πλαίσιο της ηλεκτροκίνησης και της αγοράς της μετασχηματίζεται γοργά στην Ελλάδα. Πλέον μπορείς να φορτίζεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο ακόμα και στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις μία περιουσία όταν ανοίξεις το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Οι κάτοχοι ηλεκτρικού αυτοκινήτου ψάχνουν λύσεις οικονομικής φόρτισης, ειδικά τώρα στην περίοδο της ενεργειακής κρίσης. Οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας έχουν φτιάξει ειδικά προγράμματα για αυτό το σκοπό.
Το αυτοκίνητο βέβαια οι περισσότεροι το χρησιμοποιούμε την ημέρα, άρα η ώρα της φόρτισης έρχεται το βράδυ. Υπάρχει οικονομικός τρόπος για φορτίσω το αυτοκίνητό μου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να χάνω χρόνο ψάχνοντας και περιμένοντας για άλλα σημεία φόρτισης; Δες 3 προγράμματα που προσφέρουν πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.

Δωρεάν φόρτιση για 1 χρόνο - 3 προγράμματα για κατόχους ηλεκτροκίνητου

-Δωρεάν φόρτιση  για 10.000 χλμ &  0,13 ευρώ η Elpedison
-0,15 ευρώ η Protergia. Χωρίς ρήτρες αποχώρησης
-Στα 0,19 ευρώ η Volterra (με δωρεάν φόρτιση για 1 έτος)

Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει το δρόμο της και στην Ελλάδα. Οι υποδομές αναπτύσσονται, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν. Οι φορτιστές σε δημόσιους χώρους δεν είναι ακόμα αρκετοί (όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη) για να καλύψουν τη ζήτηση. Πολλοί κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων προτιμούν τη λύση φόρτισης το βράδυ στο σπίτι, αρκεί βέβαια αυτό να γίνεται και οικονομικά. Υπάρχει τρόπος.



3 προγράμματα «ταμάμ» για κατόχους ηλεκτροκίνητου

Η
Elpedison με το πρόγραμμα Drive Green Electricity προσφέρει τελική τιμή 0,13 ευρώ (μετά από την κρατική επιδότηση των 0,23 ευρώ) για να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο το βράδυ.

Την ίδια στιγμή, προσφέρει δωρεάν 1.440 κιλοβατώρες που καλύπτουν περίπου 10.000 χιλιόμετρα το χρόνο (ανάλογα με το μοντέλο). Δίνει δωρεάν πιστοποιητικό προέλευσης για την κατανάλωση ρεύματος (ΑΠΕ - GreenCertificate). Επιστρέφει 3% της συνολικής αξίας του λογαριασμού ρεύματος αν χρησιμοποιείτε κάρτα συγκεκριμένης τράπεζας. Θα χρειαστεί να έχετε ένα φορτιστή (τύπου wallbox) που επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε από την Elpedison.

Η Protergia με το πρόγραμμα Protergia ChargeHome Energy MVP προσφέρει τελική τιμή 0,15 ευρώ (μετά από την κρατική επιδότηση των 0,23 ευρώ) για να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο το βράδυ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με 100% Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια για το σπίτι και το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο. Χωρίς εγγύηση (με εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού), χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Ταυτόχρονα, προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία myprotergia (για έλεγχο της κατανάλωσης). Επίσης, το πρόγραμμα της Protergia προσφέρει 75 ευρώ ως δώρο στον πρώτο λογαριασμό (αν κάνεις την αίτηση online), το Protergia Home Insurance (δωρεάν κάλυψη στο περιεχόμενο του σπιτιού σας, έως  5.000 ευρώ/έτος) και το Protergia Net Metering (5% έκπτωση στο κόστος της εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη).

Η Volterra με το πρόγραμμα 360° ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ προσφέρει τελική τιμή 0,19 ευρώ (μετά από την κρατική επιδότηση των 0,23 ευρώ το Νοέμβριο) για να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο το βράδυ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε οικιακούς καταναλωτές που κατέχουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, προσφέροντας δωρεάν τη φόρτισή του για 1 χρόνο. Προσφέρει 10% επιπλέον έκπτωση συνέπειας σε περίπτωση εμπρόθεσμης εξόφλησης του λογαριασμού, 50% έκπτωση στην εγγύηση του προηγούμενου παρόχου σας, με ελάχιστη εγγύηση 25 ευρώ και 100% έκπτωση σε περίπτωση ενεργοποίησης πάγιας εντολής εξόφλησης λογαριασμών.Επίσης προσφέρει δωρεάν σύνδεση με την εφαρμογή Volterra Μου, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στη διαχείριση του προφίλ και των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας εύκολα και γρήγορα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »