Η καλύτερη και η χειρότερη τιμή κιλοβατώρας ρεύματος αυτού του μήνα. Kάθε μήνα, οι τιμές αλλάζουν! Συμφέρει να την ψάχνεις και να γλιτώνεις πολλά λεφτά.

Η καλύτερη και η χειρότερη τιμή κιλοβατώρας ρεύματος αυτού του μήνα. Kάθε μήνα, οι τιμές αλλάζουν! Συμφέρει να την ψάχνεις και να γλιτώνεις πολλά λεφτά.

Ρεύμα τιμές: Με τη χειρότερη τιμή kWh, του μήνα, η WeEnergy

4.115 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

«Φαρμακείο» τιμή στις χρεώσεις KW για το Νοέμβριο από WeEnergy. Στην τελευταία θέση κατάταξης μεταξύ των 12 παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος. Στην πρώτη θέση, με καλύτερη χρέωση μήνα, η «Φυσικό Αέριο Ελλάδας».

Οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα που προσφέρουν οι πάροχοι ενέργειας δεν μένουν σταθερές. Αλλάζουν κάθε μήνα. Ψάχνουμε την πιο οικονομική λύση για ρεύμα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ. Δεν μένουμε από «συνήθεια» στα ίδια. Επιλέγουμε πάροχο, υπηρεσίες και τιμές που συμφέρουν την τσέπη μας. Μια διαφορά 9 cents/kW κάνει μία ουσιαστική διαφορά στην τσέπη μας κάθε μήνα (πόσο μάλλον σε ορίζοντα έτους). 

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Saving Money & Σύγκριση τιμών μήνα στο ρεύμα – WeEnergy VS Φυσικό Αέριο Ελλάδας!
  • Με την ακριβότερη χρέωση kw η WeEnergy (0,22)
  • Στα 0,13 ευρώ /kw η «Φυσικό Αέριο Ελλάδας»
  • 44% ακριβότερη η We energy (από την Φυσικό Αέριο Ελλάδας)
We Green Home  με 0,22 ευρώ ακριβή χρέωση κιλοβατώρας από WeEnergy!

Η We Energy βρίσκεται –αυτόν το μήνα- στη θέση με την ακριβότερη τιμή κιλοβατώρας.

Με το πρόγραμμα We Green Home προσφέρει την ακριβότερη τιμή κιλοβατώρας στα 0,22 ευρώ. 44% ακριβότερη από την καλύτερη τιμή του μήνα (0,13).

Με βάση τις ανακοινώσεις της εταιρείας το ρεύμα που παρέχει μέσω του πακέτου της, προέρχεται από 100% «πράσινη» ενέργειαΔεν υπάρχει δέσμευση παραμονής, ούτε ρήτρα αποχώρησης.

Στα 0,13 ευρώ η κιλοβατώρα αυτόν το μήνα από τη «Φυσικό Αέριο Ελλάδας»!

Η «Φυσικό Αέριο Ελλάδας» βρίσκεται -αυτόν το μήνα- στη 1η θέση μεταξύ όλων των παρόχων, με την καλύτερη τιμή κιλοβατώρας.

Με το πρόγραμμα Ρεύμα Οικιακό MAXI Free Basicπροσφέρει αυτόν το μήνα τη φθηνότερη τιμή κιλοβατώρας στο ρεύμα με 0,13 ευρώ. Χωρίς δέσμευση παραμονής. Με μηδενική εγγύηση (πληρωμή με πάγια τραπεζική εντολή).

9 cents/ kwh κάνουν μεγάλη διαφορά στην τσέπη!

Τα 9 cents μπορεί να μοιάζουν μικρό ποσό, αλλά είναι υπολογίσιμο αν βάλουμε κάτω το πόσες κιλοβατώρες «καίμε» (στο σπίτι ή στην επιχείρηση) το μήνα ή το χρόνο. Να βάλουμε κάτω χαρτί και μολύβι και να κάνουμε τα ταπεινά cents σε ευρώ.

Kάθε μήνα, οι τιμές αλλάζουν! Συμφέρει να την ψάχνεις και να γλιτώνεις πολλά λεφτά

Οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα που προσφέρουν οι πάροχοι ενέργειας δεν μένουν σταθερές. Αλλάζουν κάθε μήνα. Το 4green (του autotriti.gr), κάθε μήνα - όλο το μήνα  σας ενημερώνει με ειδικά άρθρα (συγκριτικά) για τις καλύτερες προσφορές, τα καλύτερα πακέτα σύνδεσης, τις καλύτερες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας των παρόχων της ελληνικής αγοράς. Μείνετε συντονισμένοι στα 4green.gr και autotriti.gr.

Αν θέλετε να είστε καλά ενημερωμένοι για ΟΛΑ τα μυστικά των πακέτων σύνδεσης και τις καλύτερες – χειρότερες τιμές για ρεύμα στο Σπίτι ή στην Επιχείρηση.

Info: Oι τιμές των παρόχων αφορούν στις χρεώσεις του φθηνότερου πακέτου σύνδεσης κάθε παρόχου με βάση τις τιμές ανά kwh που ανακοίνωσαν (όπως προβλέπεται) στη Ρ.Α.Ε. (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) στις 20.10.

Διαβάστε ακόμη:

Prices Check: Φθήνυνε η Volterra, ακρίβυνε ο  Ήρων
Top-2 στις καλύτερες τιμές του μήνα: NRG & ELPEDISON!
3 προγράμματα ρεύματος που αγαπάνε οι κάτοχοι e-car
Οι 3 φθηνότερες τιμές νυχτερινής χρέωσης ρεύματος
Πώς θα πάρω τη bonus επιδότηση στο ρεύμα; Δες 18 τρόπους!

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »