Το νυχτερινό ρεύμα δίνει λύση οικονομίας. Δείτε τις πιο φθηνές τιμές νυχτερινού ρεύματος του μήνα.

Το νυχτερινό ρεύμα δίνει λύση οικονομίας. Δείτε τις πιο φθηνές τιμές νυχτερινού ρεύματος του μήνα.

Οι 3 φθηνότερες τιμές νυχτερινής χρέωσης ρεύματος

3.074 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Είναι οι καλύτερες τιμές νυχτερινής χρέωσης  ρεύματος, για το Νοέμβριο! Στα 0,12 ευρώ τελική τιμή η ΔΕΗ. Στα 0,13 ευρώ η Elpedison. Στα 0,15 ευρώ η Protergia. Φυσικά τιμές που ισχύουν μετά από την κρατική επιδότηση 0,23 ευρώ που δόθηκε για τις χρεώσεις του μήνα.

Το νυχτερινό ρεύμα ήταν η επιλογή πολλών καταναλωτών για πολλά χρόνια, προκειμένου να πετύχουν μικρότερες χρεώσεις στο λογαριασμό τους, αλλά να μην έχουν εκπτώσεις στην κάλυψη των αναγκών τους. Η ενεργειακή κρίση έφερε αυτή την επιλογή στο προσκήνιο για ακόμα περισσότερους καταναλωτές, οι οποίοι ψάχνουν λύσεις για όσο το δυνατό μεγαλύτερη οικονομία.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Οι καλύτερες τιμές νυχτερινής χρέωσης ρεύματος, για το Νοέμβριο!
  • Στα 0,12 ευρώ τελική τιμή η ΔΕΗ στο πρόγραμμα Γ1Ν
  • Στα 0,13 ευρώ η Elpedison στο πρόγραμμα Electricity Home Night
  • Στα 0,15 ευρώ η Protergia  στο πρόγραμμα Protergia EnergySave
  • Στα 0,23 ευρώ η κρατική επιδότηση το Νοέμβριο
Κάνεις τις ίδιες δουλειές στο σπίτι με πρόγραμμα & πιο οικονομικά!

Οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας εδώ και πολλά χρόνια είχαν την επιλογή του νυχτερινού ρεύματος στα τιμολόγια τους. Ένας σημαντικός λόγος για αυτό ήταν η ζήτηση για ηλεκτρικό ρεύμα να μοιράζεται ισομερώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μην επιβαρύνεται το δίκτυο. Έτσι λοιπόν δόθηκε ένα έξτρα κίνητρο στους καταναλωτές να επιλέξουν το νυχτερινό ρεύμα, το οποίο χρησιμοποιείται σε ώρες όχι πολύ υψηλής αιχμής (μειωμένη ζήτηση). Αυτή η λύση ήταν win-win και για τους καταναλωτές και για τους παρόχους.

Με απλά λόγια, οι καταναλωτές μπορούν, ειδικά σήμερα με την ενεργειακή κρίση, να επιλέξουν το νυχτερινό ρεύμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν για παράδειγμα να καλύψουν ανάγκες στο σπίτι πολύ πιο οικονομικά.

Ενδεικτικά, μπορούμε να πούμε για το πλύσιμο των ρούχων, το άναμμα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, η λειτουργία του κλιματιστικού, του αφυγραντήρα, η φόρτιση συσκευών ή ακόμα και του ηλεκτρικού αυτοκινήτου (το οποίο μπαίνει σιγά σιγά στην καθημερινότητα πολλών πολιτών).



3 πάροχοι με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές νυχτερινού ρεύματος το Νοέμβριο!

Η ΔΕΗ στο πρόγραμμα Γ1Ν προσφέρει τελική τιμή για το νυχτερινό ρεύμα στα 0,12 ευρώ. Η τιμή αυτή προκύπτει μετά από την κρατική επιδότηση για το μήνα Νοέμβριο, η οποία ανέρχεται στα 0,23 ευρώ. Το πάγιο είναι στα 3,5 ευρώ.Στο συγκεκριμένo πρόγραμμα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης του λογαριασμού σε ως 6 άτοκες δόσεις (με χρήση πιστωτικής κάρτας. Δεν υπάρχει δέσμευση συμβολαίου.

Η Elpedison στο πρόγραμμα Electricity Home Night προσφέρει τελική τιμή για το νυχτερινό ρεύμα στα 0,13 ευρώ. Η τιμή αυτή προκύπτει επίσης, μετά από την κρατική επιδότηση για το μήνα Νοέμβριο, η οποία ανέρχεται στα 0,23 ευρώ. Δεν έχει πάγιο, ενώ προσφέρει 50 ευρώ ως δώρο, το οποίο κατανέμεται τμηματικά κατά τη διάρκεια του συμβολαίου. Την ίδια στιγμή, υπάρχει επιστροφή της εγγύησης στην περίπτωση πληρωμής μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής. Προσφέρει επίσης υψηλή ποιότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής myELPEDISON.

Και η Protergia στο πρόγραμμα Protergia EnergySave προσφέρει τελική τιμή για το νυχτερινό ρεύμα στα 0,15 ευρώ (μετά από την κρατική επιδότηση των 0,23 ευρώ για το μήνα Νοέμβριο). Το πάγιο είναι στα 5 ευρώ. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για κάθε κιλοβατώρα εξοικονόμησης-συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο- η εταιρεία μηδενίζει τη χρέωση σε άλλη μία. Υπάρχει επιστροφή της εγγύησης στην περίπτωση πληρωμής μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής. Δεν υπάρχει πέναλτι αποχώρησης, ενώ προσφέρεται και δωρεάν η υπηρεσία myprotergia (για τον έλεγχο της κατανάλωσης).

Δες ΕΔΩ πότε ξεκινά το χειμερινό νυχτερινό ωράριο στο ηλεκτρικό ρεύμα!

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »