Ο ανταγωνισμός στη αγορά ηλεκτρικού ρεύματος φέρνει λύσεις οικονομίας. Δείτε τις καλύτερες και χειρότερες τιμές αυτού του μήνα.

Ο ανταγωνισμός στη αγορά ηλεκτρικού ρεύματος φέρνει λύσεις οικονομίας. Δείτε τις καλύτερες και χειρότερες τιμές αυτού του μήνα.

Καλύτερες VS χειρότερες τιμές ηλεκτρικού ρεύματος

3.204 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Νέα εποχή. Δεν μένουμε από συνήθεια στα ίδια. Ψάχνουμε, κάθε μήνα, την οικονομία και στο λογαριασμό του ρεύματος. Βρίσκουμε τις καλύτερες VS τις χειρότερες τιμές. Ελέγχουμε υπηρεσίες και προνόμια παρόχου. Κάνουμε συμφέρουσα επιλογή. NRG vs ELPEDISON vs ΗΡΩΝ vs WeEnergy.

Οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα που προσφέρουν οι πάροχοι ενέργειας δεν μένουν σταθερές. Αλλάζουν κάθε μήνα. Ψάχνουμε την πιο οικονομική λύση για ρεύμα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ. Δεν μένουμε από «συνήθεια» στα ίδια. Επιλέγουμε πάροχο, υπηρεσίες και τιμές που συμφέρουν την τσέπη μας. Σημειώστε πως κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στα 4green.gr και autotriti.gr θα βρίσκετε θέματα-έρευνα αγοράς και τιμών.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ρεύμα: Καλύτερες VS χειρότερες τιμές KW
  • TOP 2 : 0,13 και 0,14/KWαπό nrg ή elpedison
  • FLOP 2 : 0,20 και 0,22 από ΗΡΩΝ και We energy
  • 0,22 – 0,13 = 0,09 διαφορά τιμής/KW!
Top-2 του μήνα: NRG & ELPEDISON!

Διαθέτει μία από τις 2 καλύτερες τιμές χρέωσης kW (αυτόν το μήνα). Η NRG με το πρόγραμμα nrg prime προσφέρει τιμή κιλοβατώρας 0,13 ευρώ.

Στα προνόμια που προσφέρει το πακέτο σύνδεσής της, ξεχωρίζει η δωρεάν κάλυψη αναγκών υγείας για 1 άτομο για 2 χρόνια!

Η Elpedison επίσης στο Top-2 αυτόν το μήνα! Με το πρόγραμμα Home Electricity Day προσφέρει τιμή κιλοβατώρας 0,14 ευρώ. Στα προνόμια του δικού της πακέτου, ξεχωρίζουν  τα 50 ευρώ ως δώρο, τα οποία μοιράζονται σε κάθε λογαριασμό που λαμβάνετε (άρα θα πληρώνετε μικρότερο λογαριασμό). Επίσης, μέσω της εφαρμογής myELPEDISON απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικές υπηρεσίες, δηλαδή έχετε ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ τον απόλυτο έλεγχο των υπηρεσιών σας και των ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ με 1 κλικ.

Flop-2 του μήνα: ΗΡΩΝ & WeEnergy!

Η ΗΡΩΝ με το ΗΡΩΝ Protect 4 Home προσφέρει μία από τις 2 ακριβότερες τιμές κιλοβατώρας (μεταξύ των τιμών που ανακοίνωσαν όλοι οι πάροχοι για αυτόν το μήνα).

Με 0,20 ευρώ.
Στα «extra» προσφέρει και αυτή 50 ευρώ ως δώρο αν κάνεις την αίτησή σου ηλεκτρονικά και μηδενική εγγύηση/προκαταβολή (αν πληρώνεις τον λογαριασμό σου με πάγια τραπεζική εντολή).

Η We Energy βρίσκεται –αυτόν το μήνα- στην θέση με την ακριβότερη τιμή κιλοβατώρας.

Με το πρόγραμμα We Green Home προσφέρει τιμή κιλοβατώρας στα 0,22 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως ότι το ρεύμα που παρέχει μέσω του πακέτου της, προέρχεται από 100% «πράσινη» ενέργεια. Kαι στη δική της περίπτωση δεν υπάρχει δέσμευση παραμονής και ρήτρα αποχώρησης.

Kάθε μήνα, οι τιμές αλλάζουν! Συμφέρει να την ψάχνεις και να γλιτώνεις πολλά λεφτά

Οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα που προσφέρουν οι πάροχοι ενέργειας δεν μένουν σταθερές. Αλλάζουν κάθε μήνα. Το 4green (του autotriti.gr), κάθε μήνα - όλο το μήνα θα σας ενημερώνει με ειδικά άρθρα (συγκριτικά) για τις καλύτερες προσφορές, τα καλύτερα πακέτα σύνδεσης, τις καλύτερες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας των παρόχων της ελληνικής αγοράς. Μείνετε συντονισμένοι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στα 4green.gr και autotriti.gr.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »