Η επιλογή αγοράς σύγχρονων συσκευών όπως είναι τα κλιματιστικά, αποτελούν παράγοντα εξοικονόμησης για την ενεργητική ασφάλεια του κτιρίου

    Οικονομία από σύγχρονα κλιματιστικά

    6.785 επισκέψεις στο άρθρο

    Ο κλιματισμός σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς, με την σωστή θερμοκρασία και με ευχάριστα επίπεδα υγρασίας.
    Τα σύγχρονα κλιματιστικά παράγουν καθαρό, υγιεινό φρέσκο αέρα, αφυγραίνουν την ατμόσφαιρα και αποτρέπουν την εμφάνιση μούχλας. Και όλα αυτά χωρίς ρεύματα αέρα και θόρυβο.

    Εν ολίγοις, ο κλιματισμός σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, πιο ενεργητικό και σε φόρμα. Η ενεργητική ασφάλεια του σπιτιού μπορεί να επιτευχθεί με την αγορά σύγχρονων κλιματιστικών τεχνολογίας inverter, που ελέγχουν αναλογικά την ισχύ του κλιματιστικού.
    Με τους ενσωματωμένους αισθητήρες στα σύγχρονα συστήματα εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του κλιματιστικού. Όταν λέμε σωστή λειτουργία, εννοούμε πως ο κλιματισμός δουλεύει με βάση τις πραγματικές ανάγκες θέρμανσης ή και ψύξης του χώρου.
     Έτσι επιτυγχάνεται η εναρμόνιση της ψυκτικής και της θερμικής ισχύος με τις εκάστοτε απαιτούμενες πραγματικές συνθήκες λειτουργίας. Όταν η θερμοκρασία του κλιματιζόμενου χώρου διαφέρει κατά πολύ από την ρυθμισμένη θερμοκρασία, το κλιματιστικό λειτουργεί με την μέγιστη ισχύ, εξασφαλίζοντας την γρήγορη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. 
    Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία στον κλιματιζόμενο χώρο, ο συμπιεστής- το βασικότερομηχανικό μέρος του κλιματιστικού- ρυθμίζει με ακρίβεια την ισχύ για την διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    GRUNDFOS
    GENEM (ΓΕΝΕΜ) - Χ.Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.