Solar Panels από την EGING PV

    48.204 επισκέψεις στο άρθρο

    Η EGing Photovoltaic Technology συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Tier 1 Bloomberg με τους κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων. 
     

    Η EGing Photovoltaic Technology συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Tier 1 Bloomberg με τους κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων και είναι η πρώτη εταιρία με αποκλειστική δραστηριότητα την παραγωγή φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, που η μετοχή της διαπραγματεύθηκε στο χρηματιστήριο της Σαγκάης (κωδικός μετοχής: SH600537).

    Η EGing είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένη στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση φωτοβολταϊκών προϊόντων.
    Η καθετοποιημένη παραγωγή ράβδων πυριτίου (ingots), φετών πυριτίου (wafers), κυψελών (cells), φωτοβολταϊκών πλαισίων (solar modules) και η κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, προσφέρει στην EGing μεγάλο πλεονέκτημα στον έλεγχο της ποιότητας του τελικού προϊόντος και τη συνεχή βελτίωση των ροών παραγωγής, με αποτέλεσμα την άμεση διαθεσιμότητα. Η καθετοποιημένη παραγωγή πραγματοποιείται σε ένα ιδιόκτητο campus στο οποίο απασχολούνται πάνω από 3.000 εργαζόμενοι.

    Διαθέτοντας πιστοποιητικά ISO9001, ISO14001, OHSAS 18001, QC080000 και ISO50001, η EGing βελτιώνει διαρκώς τη διαχείριση των πρώτων υλών και την ποιότητα των προϊόντων της. Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της EGing έχουν περάσει πολλές πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των CEC, UL, TUV, VDE, JET, MCS και CQC κλπ., οι οποίες εγγυώνται ότι τα προϊόντα μπορούν να εισέλθουν επιτυχώς σε αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Δανίας, της Γαλλίας, των Η.Π.Α., της Νοτίου Αφρικής, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας κλπ. Η EGing λόγω της καθετοποιημένης παραγωγής σε ένα και μοναδικό campus, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει απόλυτα την ποιότητα των φωτοβολταϊκών πλαισίων και να έχει φτάσει τα 2.1GW ετήσια παραγωγική ικανότητα σε μονοκρυσταλλικά και πολυκρυσταλλικά πλαίσια, αποφεύγοντας την ανάθεση παραγωγής σε τρίτους (outsourcing).

    Solar Panels από την EGing Photovoltaic Technology:

    • Kαθετοποιημένη παραγωγή ετήσιας δυναμικότητας 5.2GW σε ένα εργοστάσιο
    • Πλαίσια υψηλής απόδοσης single face/bifacial με μισές κυψέλες και διπλό τζάμι
    • Εξαιρετικές αποδόσεις για τους επενδυτές και τεχνική υποστήριξη για τους εγκαταστάτες

    EGING PV
    Καλέστε: 
    212 000 2277
    Δείτε:      www.egingpv.gr/

    RECOM – TECHNOLOGIES
    ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
    ΝΑΝΟΔΟΜΗ
    OLYMPIC