Αντλίες Νερού Grundfos, για πάντα κοντά σας!

    47.927 επισκέψεις στο άρθρο

    Η καινοτομία είναι το σήμα της Grundfos. Η αειφορία είναι η καρδιά τους. Και η αριστεία είναι στην κορυφή του μυαλού τους. Είναι μια παγκόσμια εταιρεία με στόχο να αναπτύξει λύσεις για τις παγκόσμιες προκλήσεις στο νερό.
     

    Η Grundfos είναι μαζί σας!

    Με ετήσια παραγωγή άνω των 16 εκατομμυρίων αντλιών, η Grundfos είναι ένας από τους ηγέτες στην παγκόσμια αγορά αντλιών. Κυκλοφορητές για θέρμανση και κλιματισμό καθώς και φυγοκεντρικές αντλίες για τη βιομηχανία, την παροχή νερού, λύματα και δοσομέτρηση αποτελούν τα κύρια προϊόντα. Σήμερα, η Grundfos είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυκλοφορητών στον κόσμο, καλύπτοντας σχεδόν το 50% της παγκόσμιας αγοράς. Αναπτύσσουν λύσεις νερού για τον κόσμο. Ορίζουν το πρότυπο όσον αφορά την καινοτομία, την αποδοτικότητα, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα. Είναι μια εταιρεία αντλιών που συνδέεται μει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα. Οι λύσεις τους βοηθούν τους συνεργάτες και τους πελάτες τους να μεταφέρουν νερό στο σημείο όπου θα έπρεπε να πάει και προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες εφαρμογές.

    Η Grundfos προτείνει τα άριστα συστήματα SCALA2 water booster pump - perfect water pressure και το  νέο ALPHA2.

    Ο νέος ALPHA2

    Ο νέος, βελτιωμένος, μικρός κυκλοφορητής ALPHA2 προσφέρει απαράμιλλη ενεργειακή απόδοση βάσει των αποδεδειγμένων τεχνολογιών της Grundfos και συνιστά την τέλεια επιλογή για εφαρμογές θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης με θερμοκρασίες αντλούμενων μέσων της τάξης των +2 °C.

    Με τον νέο ALPHA2, μπορείτε να ξεχάσετε τις πολύπλοκες ρυθμίσεις. Απλώς, εγκαταστήστε τον κυκλοφορητή και αφήστε τον στην εργοστασιακή ρύθμιση, AUTOADAPT. Ο νέος ALPHA2 θα αναλύσει αυτόματα το σύστημα θέρμανσης, θα βρει τη βέλτιστη ρύθμιση και θα συνεχίσει να προσαρμόζει τη λειτουργία του βάσει αλλαγών στη ζήτηση.

    Εφαρμογές

    Η GRUNDFOS πραγματοποίησε μερικές κρίσιμες σχεδιαστικές αλλαγές που τώρα σας επιτρέπουν τη χρήση του νέου ALPHA2 σε εφαρμογές ψύξης με θερμοκρασίες αντλούμενου υγρού της τάξης των +2 °C. Αυτό σημαίνει ότι ο νέος ALPHA2 θα καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες σας σε θέρμανση, αλλά και μέχρι το 90 % των αναγκών σας σε κλιματισμό και ψύξη. Ο νέος ALPHA2 με κελύφη από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οικιακά συστήματα ζεστού νερού.

    Ο GRUNDFOS ALPHA2 είναι κατάλληλος για τα εξής:

    • Συστήματα με σταθερή ή μεταβαλλόμενη ροή
    • Μονοσωλήνια συστήματα
    • Δισωλήνια συστήματα
    • Υποδαπέδια θέρμανση
    • Ανακυκλοφορία ζεστού νερού οικιακής χρήσης
    • Συστήματα όπου απαιτείται νυχτερινή μειωμένη ρύθμιση.

    Απόδοση ενέργειας:

    Η Grundfos υποστηρίζει και ενσωματώνει τις αυστηρές νομοθετικές απαιτήσεις σχετικά με την απόδοση αντλιών στην συνεχή προσπάθειά της για μείωση των ενεργειακών εξόδων και αύξηση της αειφορίας. Και μπορούμε με υπερηφάνεια να δηλώσουμε ότι ο νέος
    ALPHA2 – όπως και ο προκάτοχός του – βρίσκεται μπροστά από την εποχή του. Η νομοθεσία EuP απαιτεί όλες οι αντλίες κυκλοφορητές να έχουν Δείκτη Ενεργειακής Απόδοσης (EEI) μικρότερο του 0.23 το 2015. Ο νέος ALPHA2, με EEI < = 0,15.

    SCALA2 water booster pump - perfect water pressure
     

    Τέλεια Πίεση Νερού – Μικρές Διαστάσεις - Εύκολη Εγκατάσταση

    Το GRUNDFOS SCALA2 είναι ένα πλήρες πιεστικό συγκρότημα που παρέχει τέλεια πίεση σε όλες τις βρύσες. Περιλαμβάνει αντλία, κινητήρα, δοχείο, αισθητήρα, inverter και βαλβίδα αντεπιστροφής σε μια μικρή ενιαία μονάδα που εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα. Με έξυπνο έλεγχο, το SCALA2 προσαρμόζει την απόδοσή του σε κάθε ζήτηση και με τον υδρόψυκτο κινητήρα του έχει ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στην κλάση του. Το αποτέλεμα είναι μέγιστη άνεση με την ελάχιστη κατανάλωση.

    Τι είναι ο έξυπνος έλεγχος της αντλίας;

    Το SCALA2 διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα, που μετρά συνεχώς την πίεση
    κατάθλιψης. Αν η πίεση πέσει κάτω από το επιθυμητού σημείου, το SCALA2 ενισχύει
    τη λειτουργία του αμέσως για να αντισταθμίσει την απώλεια πίεσης. Εμείς το
    ονομάζουμε έξυπνο έλεγχο της αντλίας και το αποτέλεσμα  η τέλεια πίεση νερού !

    Πλεονεκτήματα

    • Τέλεια πίεση νερού: Ο έξυπνος έλεγχος της αντλίας εξασφαλίζει τέλεια πίεση συνεχώς, ρυθμίζοντας τηνλειτουργία της αντλίας.
    • Χαμηλός θόρυβος: Με στάθμη θορύβου σε κανονική χρήση 47 dB(A), το SCALA2 είναι ένα από τα πιό αθόρυβα πιεστικά στην κλάση του.
    • Εύκολη επιλογή: Ένας τύπος για όλες τις οικιακές εφαρμογές.
    • Εύκολη εγκατάσταση: Κόμπακτ, όλα-σε-ένα, για τέλεια εγκατάσταση σε μηδενικό χρόνο.
    • Εύκολο στο χειρισμό του: Φιλικός πίνακας ελέγχου για εύκολη αρχική ρύθμιση.

    Εφαρμογές

    Το SCALA2 είναι σχεδιασμένο για οικιακή παροχή νερού σε έως 8 παροχές σε 3 ορόφους.

    • Ενίσχυση πίεσης δικτύου: Αυξάνει την πίεση τουδημόσιου δικτύου ύδρευσης.
    • Ενίσχυση πίεσης από δεξαμενή: Αυξάνει την πίεση από δεξαμενές υπέργιες ή υπόγειες,περιλαμβανομένων δεξαμενών με νερό βροχής.
    • Ενίσχυση πίεσης από πηγάδι: Μπορεί να αντλήσει νερό από βάθος έως 8 μέτρων.

    Εσωτερική ή εξωτερική εγκατάσταση X4D, τύπος περιβλήματος 3.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Grundfos πατήστε εδώ.

    RECOM – TECHNOLOGIES
    ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
    ΝΑΝΟΔΟΜΗ
    OLYMPIC