H άνεση στον χώρο σας!

    48.174 επισκέψεις στο άρθρο

    Η PappasClima διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τόσο στην ψύξη όσο και σε αντλίες θερμότητας για οποιαδήποτε εφαρμογή σε μεγάλο εμπορικό ή βιομηχανικό φάσμα.

    Η PappasClima ιδρύθηκε το 1987. Από τότε, δραστηριοποιείται στην αγορά του κλιματισμού και της θέρμανσης και συνεργάζεται με τις πλέον επώνυμες επιχειρήσεις του κλάδου. Η εμπειρία και η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της εταιρείας μας εγγυώνται την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και εξασφαλίζουν την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

     Οι υπηρεσίες της PappasClima περιλαμβάνουν:

    Εκπόνηση Μελέτης
    Σύνταξη ολοκληρωμένων μελετών με προτάσεις για  τις πιο κατάλληλες εφαρμογές συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
     
    Επίβλεψη
    Μηχανολογική επίβλεψη σε όλα τα στάδια της εγκατάστασης των συστημάτων, εγγυώμενοι την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.
     
    Κατασκευή
    Έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας αναλαμβάνουν την ασφαλή και ολοκληρωμένη τοποθέτηση των μηχανημάτων κλιματισμού και θέρμανσης.
     
    Υποστήριξη
    Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα άμεσης αποκατάστασης  βλάβης ή δυσλειτουργίας σε εγκαταστάσεις κλιματισμού - θέρμανσης και εξαερισμού. Η ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων και η αποφυγή βλαβών αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.
     

    ΕΡΓΟ HALKITIS SHIPYARDS S.A – ΠΕΡΑΜΑ 
    Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού - εξαερισμού
    Το σύστημα κλιματισμού είναι πολυδιαιρούμενου τύπου VRF LG με μια εξωτερική μονάδα ψυκτικής ισχύος 55KW και 11 εσωτερικές μονάδες αεραγωγών μέσης στατικής πίεσης. Ο χώρος έχει τη δυνατότητα τοπικού και κεντρικού ελέγχου.

    RECOM – TECHNOLOGIES
    ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
    ΝΑΝΟΔΟΜΗ
    OLYMPIC