Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

    47.930 επισκέψεις στο άρθρο

    Η ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της Vaillant για την Ελλάδα και Κύπρο ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των αντλιών θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

    Η  ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε. αποκλειστική αντιπρόσωπος της Vaillant για την Ελλάδα και Κύπρο ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των αντλιών θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

    Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση εξέλιξης και παραγωγής αντλιών θερμότητας με κορυφαία ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά η Vaillant με τη νέα σειρά αντλιών θερμότητας διαιρούμενου τύπου ολοκληρώνει τη γκάμα της που διαθέτει στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά.

    Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας περιλαμβάνει πέντε εξωτερικές μονάδες με θερμική ισχύ από 5 έως 18 kW και δύο εσωτερικές μονάδες με ή χωρίς ενσωματωμένη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Κάθε μία από τις εξωτερικές μονάδες συνδυάζεται κατ` επιλογή και σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου με μία εκ των δύο εσωτερικών μονάδων δημιουργώντας ένα πλήρες σύστημα θέρμανσης, ψύξης, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με ενσωματωμένη επιπλέον βοηθητική πηγή θερμότητας.

    Οι εξωτερικές μονάδες ξεχωρίζουν χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό τους που ικανοποιεί τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Ξεχωρίζουν όμως και για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά όπως η Α++ ενεργειακή τους απόδοση, η πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους.

    Αντίστοιχα και οι εσωτερικές μονάδες ξεχωρίζουν για την πληρότητα του εξοπλισμού τους είτε έχουν ενσωματωμένο δοχείο παραγωγής ζεστού νερού χρήσης είτε διαθέτουν τρίοδη βάνα εκτροπής ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με άλλο σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης όπως π.χ. κατάλληλος ηλιακός θερμοσίφωνας. Όλες οι εσωτερικές μονάδες περιλαμβάνουν ηλεκτρικές αντιστάσεις ως βοηθητική πηγή θερμότητας διευκολύνοντας έτσι την επιλογή της κατάλληλης αντλίας θερμότητας και διασφαλίζοντας την κάλυψη των θερμικών αναγκών του κτιρίου ακόμα και στις ποιό ακραίες εξωτερικές συνθήκες.

    Η εγκατάσταση των αντλιών θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί εντός μίας ημέρας ελαχιστοποιώντας το κόστος των εργασιών και την συνολική τιμή του έργου.
    Η κορυφαία ποιότητα, ο σχεδιασμός και η εμπειρία της Vaillant στην παραγωγή αντλιών θερμότητας σε συνδυασμό με την πληρότητα των συστημάτων split διαιρούμενου τύπου αλλά και την εργοστασιακή πενταετή εγγύηση αποτελούν συνολικά μία από τις καλύτερες προτάσεις στην αγορά αντλιών θερμότητας.

    RECOM – TECHNOLOGIES
    ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
    ΝΑΝΟΔΟΜΗ
    OLYMPIC