Στο 4green.gr βρήκαμε 3 συμμάχους που εξοικονομούν για εσένα ενέργεια και χρήματα χειμώνα-καλοκαίρι. Δες τι κερδίζεις από τον ηλιακό θερμοσίφωνα, το φυσικό αέριο και τα ενεργειακά τζάμια.

Στο 4green.gr βρήκαμε 3 συμμάχους που εξοικονομούν για εσένα ενέργεια και χρήματα χειμώνα-καλοκαίρι. Δες τι κερδίζεις από τον ηλιακό θερμοσίφωνα, το φυσικό αέριο και τα ενεργειακά τζάμια.

Ηλιακός, φυσικό αέριο, ενεργειακά τζάμια, win win εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων!

2123 επισκέψεις στο άρθρο

Ηλιακός θερμοσίφωνας, φυσικό αέριο, ενεργειακά τζάμια είναι οι 3 σύμμαχοι που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους συνδυαστικά για να εξοικονομείς ενέργεια και χρήματα χειμώνα-καλοκαίρι.

Η συζήτηση για την ενεργειακή κρίση γίνεται όλο και πιο έντονη με τους καταναλωτές να ακούν συνεχώς ό,τι το τέλος της δεν φαίνεται σύντομα στον ορίζοντα και προσπαθούν να βρουν λύσεις για εξοικονόμηση χρημάτων όλο το χρόνο.

Κοινοποίησέ το »


Οι 3 σύμμαχοι που συνδυαστικά εξοικονομούν χρήματα χειμώνα-καλοκαίρι!
  • Ηλιακός θερμοσίφωνας για εξοικονόμηση ενέργειας που ξεπερνά το 80%
  • Φυσικό αέριο, 40% κέρδος στα έξοδα θέρμανσης, 70% στο μαγείρεμα, ως 60% στο ζεστό νερό
  • Ενεργειακά τζάμια, 4 φορές πιο δυνατά, για ακόμα λιγότερα έξοδα θέρμανσης/ψύξης
  • Συνδυάζεις, γλιτώνεις λεφτά, προστατεύεις & το περιβάλλον
Ηλιακός θερμοσίφωνας, φυσικό αέριο, ενεργειακά τζάμια είναι οι 3+1 σύμμαχοι που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους και για να εξοικονομείς ενέργεια και χρήματα, αλλά και να προστατεύεις το περιβάλλον. Εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματά τους και θα βγουν κερδισμένοι και η τσέπη σου και η φύση!

Ζεις στην Ελλάδα, εκμεταλλεύσου τον ήλιο, βάλε ηλιακό θερμοσίφωνα!

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας θεωρείται η καλύτερη επιλογή για χώρες με συχνή ηλιοφάνεια, όπως η Ελλάδα, με την ηλιοφάνεια να προσφέρεται απλόχερα περίπου 300 ημέρες το χρόνο! Ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζει οικονομία με τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, αποτελεί μεγάλο σύμμαχο στη προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς με τη χρήση του αποφεύγεται η έκλυση δεκάδων τόνων διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα! (διάβασε περισσότερα εδώ).

Επίλεξε φυσικό αέριο για θέρμανση, κίνηση, μαγείρεμα, ζεστό νερό!

Το φυσικό αέριο φημίζεται για τη μεγάλη οικονομία που προσφέρει σε επαγγελματίες και ιδιώτες, με τη χρήση του σε καταστήματα, βιοτεχνίες και βιομηχανία, στα σπίτια, καθώς και για τις ανάγκες μετακινήσεων και μεταφορών (ΜΜΜ, ΙΧ και οχήματα επαγγελματικών στόλων) να έχει πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Σημαντικά και ωφέλιμα είναι και τα περιβαλλοντικά του πλεονεκτήματα. Η εκτεταμένη χρήση του σε μεγάλα αστικά κέντρα έχει ως αποτέλεσμα τη μικρότερη επιβάρυνση του φυσικού περιβάλλοντος και μία πιο καθαρή ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο το ό,τι η χρήση του φυσικού αερίου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας για την ανάγκη θέρμανσης χώρων, τη παροχή ζεστού νερού και τη παρασκευή φαγητού επιλέγεται από ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, αλλά και κατοικιών (διάβασε περισσότερα εδώ).

Αντικατάστησε τα παλιά τζάμια με ενεργειακά!

Ο ενεργειακός υαλοπίνακας θεωρείται το πλέον οικολογικό υλικό αφού κατά τη παραγωγική του διαδικασία, απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα 25kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m², την ώρα που τοποθετημένο σε ένα κτίριο δύναται να εξοικονομήσει έως και 120kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m² ετησίως. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες είναι οικολογικοί,100% ανακυκλώσιμοι και 4 φορές πιο δυνατοί και οικονομικοί από τους απλούς (διάβασε περισσότερα εδώ).

Τώρα πλέον έχεις 3 πολύτιμους συμμάχους για να αντιμετωπίσεις και την ακρίβεια από την ενεργειακή κρίση, αλλά ταυτόχρονα να προστατεύσεις και το περιβάλλον. Έχεις δηλαδή όλο το πακέτο! Τι άλλο να ζητήσεις;

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr