Η τοποθέτηση triplex ενεργειακών τζαμιών είναι μία επένδυση, η οποία θα σε δικαιώσει από την πρώτη στιγμή και για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Η τοποθέτηση triplex ενεργειακών τζαμιών είναι μία επένδυση, η οποία θα σε δικαιώσει από την πρώτη στιγμή και για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Τζάμι, αν είναι ενεργειακό «τζαμάρεις», αν όχι, κρυώνεις!

41957 επισκέψεις στο άρθρο

Αντανακλά τη βλαβερή για την υγεία υπεριώδη ακτινοβολία, σου γλιτώνει πολλά λεφτά από τα έξοδα θέρμανσης/ψύξης, διαθέτει μεμβράνη που το κάνει άθραυστο και ασφαλές, προσφέρει 4 φορές καλύτερη θερμομόνωση, σε σχέση με τα απλό.

Η θερμομόνωση είναι η αρχή και το τέλος για εσένα που δεν θέλεις να έχεις απώλεια ενέργειας, αλλά και να μην αδειάζει –χωρίς λόγο- η τσέπη σου είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι. Η επιλογή τοποθέτησης ενεργειακών τζαμιών είναι value for money (που λέμε και στο χωριό) επιλογή, αν θέλεις να έχεις 4 φορές πιο δυνατή θερμομόνωση στο χώρο σου.

Κοινοποίησέ το »

Triplex ενεργειακό τζάμι, κάνει καλό στην τσέπη & την υγεία σου!
  • Γλιτώνεις πολλά λεφτά από τα έξοδα θέρμανσης/ψύξης
  • 4 φορές καλύτερη θερμομόνωση, σε σχέση με τα απλό
  • Αντανακλά τη βλαβερή για την υγεία υπεριώδη ακτινοβολία
  • Διαθέτει μεμβράνη που το κάνει άθραυστο και ασφαλές
Τι είναι το triplex τζάμι

Συνηθίζεται –κακώς- να συγχέεται με τα τριπλά τζάμια, αλλά δεν είναι κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά, αποτελεί την εμπορική ονομασία για το αποτέλεσμα της συνένωσης δύο ή και περισσότερων τζαμιών με μια μεμβράνη!

Η μεμβράνη μπορεί να είναι διάφανη, ημιδιάφανη ή και έγχρωμη. Η συνένωση αυτή αυξάνει την αντοχή του υαλοπίνακα στα χτυπήματα. Ακόμα όμως και αν το χτύπημα είναι τόσο ισχυρό, ώστε να προκαλέσει θραύση, τότε το τζάμι δεν καταρρέει γιατί συγκρατείται από την μεμβράνη!

Προσφέρει έως και 4 φορές καλύτερη θερμομόνωση από τα απλό!

Τα έξοδα για θέρμανση ή ψύξη (το καλοκαίρι) παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή των low-e τζαμιών και από οικίες, αλλά και από επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων από τις απώλειες των κτιρίων. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες αποτελούν ένα «όπλο πρώτης γραμμής» στη μάχη αυτή. Δεν είναι τυχαίο ό,τι σε αυτή τη κατηγορία υαλοπινάκων εστιάζεται σήμερα το ενδιαφέρον, αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας τους.

Αντανακλά τη βλαβερή για την υγεία υπεριώδη ακτινοβολία!

Οι πολυστρωματικοί (laminated) υαλοπίνακες, με ειδική αντί-UV μεμβράνη PVB, μπορούν να εμποδίσουν τη μετάδοση της υπεριώδους ακτινοβολίας μέχρι και 99,6%. Με απλά λόγια, κάνουν καλό στην υγεία σου.

Είναι οικολογικό και 100% ανακυκλώσιμο!

Ο ενεργειακός υαλοπίνακας είναι το πλέον οικολογικό υλικό, καθώς κατά τη παραγωγική του διαδικασία απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα 25kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m², την ώρα που τοποθετημένο σε ένα κτίριο δύναται να εξοικονομήσει έως και 120kg διοξειδίου του άνθρακα ανά m² ετησίως. Επιπλέον, ανακυκλώνεται 100%!

Συμπέρασμα

Αυτό που γίνεται αμέσως αντιληπτό είναι ό,τι πρόκειται για μία επένδυση, η οποία θα σε δικαιώσει από την πρώτη στιγμή και για τα επόμενα πολλά χρόνια. Εσύ θα το επιλέξεις; 

 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr