Στο 4green.gr μαζέψαμε 3+1 λόγους που είναι ικανοί να πείσουν ό,τι το φυσικό αέριο εξακολουθεί να είναι μία καλή, αξιόπιστη και ασφαλής επένδυση.

Στο 4green.gr μαζέψαμε 3+1 λόγους που είναι ικανοί να πείσουν ό,τι το φυσικό αέριο εξακολουθεί να είναι μία καλή, αξιόπιστη και ασφαλής επένδυση.

3+1 λόγοι για να εμπιστευτείς το φυσικό αέριο!

Διαβάστηκε από 45478 αναγνώστες -

Το φυσικό αέριο εδώ και πολλά χρόνια –ακόμα και τώρα με την ενεργειακή κρίση- αποτελεί την έξυπνη επιλογή για συρρικνωμένους λογαριασμούς, ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο, οικονομικό και νόστιμο μαγείρεμα. Όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια!

Εδώ και λίγες ημέρες οι τιμές του φυσικού αερίου έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια αποκλιμάκωσης , έπειτα από το φουλάρισμα των ευρωπαϊκών δεξαμενών αποθήκευσης φυσικού αερίου από τη Ρωσία (διάβασε περισσότερα εδώ).

Kοινοποίησε το »


Μαζί με τη παραπάνω θετική εξέλιξη, επέστρεψε και το ενδιαφέρον των καταναλωτών και οι σχετικές ερωτήσεις. Ας πάρουμε τη πιο βασική, την οποία ακούμε και διαβάζουμε συχνά τώρα τελευταία και συνοψίζεται στο «αξίζει με αυτές τις τιμές να βάλω φυσικό αέριο; Τι κερδίζω;». Πάμε, χωρίς πολλά λόγια, να δούμε 3+1 λόγους που είναι ικανοί να πείσουν για το αν το φυσικό αέριο εξακολουθεί να είναι μία καλή επένδυση.

Με φυσικό αέριο κερδίζεις 40% στα έξοδα θέρμανσης!

Το φυσικό αέριο, εκτός του ό,τι είναι γενικά ένας πολύ οικονομικός τρόπος θέρμανσης, προσφέρει και τη δυνατότητα αυτονομίας στη θέρμανση ενός διαμερίσματος. Έτσι αποφεύγονται οι άσκοπες σπατάλες σε κόστος και ενέργεια αλλά και οι διαφωνίες με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές. Η οικονομία που επιτυγχάνεις στα έξοδα θέρμανσης είναι της τάξεως του 40%! Δεν είναι και λίγο σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε.

Μαγειρεύεις σε χρόνο dt και μειώνεις τα έξοδα κατά 70%!

Οι εστίες δεν χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει. Η χρήση φυσικού αερίου στο μαγείρεμα μπορεί να επιτευχθεί με αντικατάσταση της παλαιάς κουζίνας με κουζίνα φυσικού αερίου (ελεύθερη ή εντοιχιζόμενη). Οι οικιακές συσκευές φυσικού αερίου φέρουν ασφαλιστικές διατάξεις, ενώ επιτυγχάνουν εξοικονόμηση έως και 70%, σε σχέση με τις ηλεκτρικές κουζίνες. Με λίγα λόγια, εξοικονομείς από παντού. Πολύ σημαντικό όταν είσαι και φοιτητής. Ε καλά, όταν αποφασίσεις να μαγειρέψεις…

Έχεις ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο! Τέλος οι αναμονές!

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης  επιτρέπουν τη παροχή ζεστού νερού 24 ώρες το 24ωρο. Συνήθως χρησιμοποιούνται ταχυθερμοσίφωνες φυσικού αερίου ή  boiler αποθήκευσης φυσικού αερίου και επιτυγχάνεται εξοικονόμηση έως και 40%, σε σχέση με ένα boiler πετρελαίου, αλλά και έως 60% σε σχέση με ένα θερμοσίφωνα!

Το φυσικό αέριο είναι απόλυτα ασφαλές!
 
Για το τέλος, αλλά όχι τελευταίο αφήσαμε ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την ασφάλεια. Πολλοί γνωρίζουν πλέον ό,τι το φυσικό αέριο είναι απόλυτα ασφαλές και ως προς την εγκατάσταση και ως προς τη χρήση και ως προς τη συντήρηση. Υπάρχουν όμως και κάποιοι, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν σχετικές ερωτήσεις είτε για να μάθουν περισσότερα, είτε για να επιβεβαιώσουν αυτά που ήδη ξέρουν.

Οι περισσότερες  συσκευές που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη λειτουργία τους, διαθέτουν διάφορες ασφαλιστικές δικλείδες (αισθητήρες, διακόπτες κ.τ.λ.) έτσι ώστε να διακόπτεται η παροχή αερίου σε περίπτωση πιθανότητας βλάβης ή διαρροής όταν δεν υπάρχει καύση. Με απλά λόγια, τις συσκευές αυτές μπορεί να τις χειριστείς με απόλυτη ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι το ίδιο το δίκτυο δίκτυο εγκατάστασης του φυσικού αερίου διαθέτει ειδικές βαλβίδες ασφαλείας και ανεξάρτητοι αισθητήρες –πέρα από τις συσκευές σου- μπορούν να σου προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι να εγκαταστήσεις φυσικό αέριο; Έχεις και άλλες ερωτήσεις;

Δες περισσότερα και ενημερώσου με ένα κλικ στη Digital Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξοικονόμησης 2021!

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις