Ενεργειακά Τζάκια: Η οικονομική επιλογή

2.683 επισκέψεις στο άρθρο

Τα ενεργειακά τζάκια & σόμπες είναι μια χρηστική και οικονομική επιλογή. Στην εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ θα βρείτε πληθώρα προϊόντων θέρμανσης σε απίστευτες προσφορές!

Τα ενεργειακα τζακια αποτελούν τη σύγχρονη εξέλιξη του παραδοσιακού τζακιού.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια εστία κλειστού τύπου η οποία έχει απόδοσή της τάξεως του 80% και πάνω και συνδυάζετε πάντα με ρυθμιζόμενη καύση. Το ενεργειακό τζάκι έχει χαμηλή κατανάλωση ξύλου και είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε τα καυσαέρια να είναι πιο καθαρά από αυτά που εκπέμπει ένα παραδοσιακό τζάκι.

Επικρατεί η εσφαλμένη εντύπωση ότι ενεργειακα τζακιαι είναι μόνο αυτά που έχουν ενσωματωμένο αεροθάλαμο και βεντιλατέρ. Αυτό είναι λάθος, γιατί δεν είναι ούτε ο αεροθάλαμος, αλλά ούτε και το βεντιλατέρ που κάνει το τζάκι να είναι ενεργειακό, αλλά η δυνατότητα να παράγει ζεστό αέρα, τον οποίο στη συνέχεια εκμεταλλευόμαστε κατά βούληση και σύμφωνα με τις ανάγκες του    σπιτιού.

 Στην εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ θα βρείτε πληθώρα προϊόντων θέρμανσης σε απίστευτες προσφορές!  

Γιατί στην εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ;
  • Τιμές!
    Στο κατάστημα θα βρείτε πληθώρα προϊόντων θέρμανσης σε καλές τιμές. Το να κρατάνε τις τιμές προσιτές και ανταγωνιστικές είναι ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρείας ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ, και φροντίζουν πάντα να έχουν προσφορές σε διάφορα προϊόντα.
     
  • Πιστοποιημένα προϊόντα!
    Συνεργάζονται με διάφορες εταιρείες, και εγχώριες και του εξωτερικού, με σκοπό να έχουν προϊόντα πιστοποιημένα, τα οποία να χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα τους. 
     
  • Εμπειρία!
    Τα πολλά χρόνια εμπειρίας της εταιρείας ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ γύρω από το τζάκι και την τοποθέτηση του, οι δουλειές που έχουν κάνει σε διάφορα σημεία της χώρας, και οι ικανοποιημένοι πελάτες αποτελούν εγγύηση για την ποιότητας της δουλειάς τους.
     
  • Ποικιλία και αμεσότητα!
    Η εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ έχει μεγάλη ποικιλία από Ενεργειακά τζάκια και σόμπες, που μπορεί κάποιος να δει στο κατάστημα τους. Έχουν πολλά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, οπότε είναι σε θέση να προβούν άμεσα στην τοποθέτηση ενός τζακιού η μιας σόμπας, αν ο πελάτης επιθυμεί η εργασία να γίνει το συντομότερο και χωρίς καθυστερήσεις.
     
  • Υποστήριξη!
    Πάντα με σεβασμό, ειλικρίνεια και φιλική διάθεση, λαμβάνουν υπόψη αυτό που θέλει ο πελάτης για να είναι ακριβής στο προϊόν και την εργασία που θα παραδώσουν. Η εμπειρία της εταιρείας ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ όλα αυτά τα χρόνια, τους βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύψουν σε κάποιο τζάκι, καθώς θέλουν να είναι κοντά στους πελάτες, και μετά το πέρας των εργασιών.

Στα τζάκια ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από τζάκια και σε όλες σχεδόν τις τιμές.

Οι τιμές της ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ξεκινούν από πολύ χαμηλά και μπορούν να φτάσουν στις αρκετές χιλιάδες ευρώ. Πάντως για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους έτσι ώστε να δείτε μαζί τις ανάγκες σας και να προσδιορίσουν το είδος και το μέγεθος του τζακιού που θα σας καλύπτει. Ταυτόχρονα μπορούννα σας ενημερώσουν για τα νέα προϊόντα.

Για ενεργειακά τζάκια στις καλύτερες τιμές… Τζάκια ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ!


ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ
Καλέστε:  2102465489  6946181879  6985084784
Δείτε:  
http://tzakiasompes.gr/