θερμανση

Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα

Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα

Χωρητικότητα δεξαμενής, τεχνολογία συλλέκτη, εμπειρία εγκαταστάτη: Μάθε όλα τα κριτήρια για να επιλέξεις σωστά τον κατάλληλο ηλιακό θερμοσίφωνα για τις δικές σου ανάγκες. Η σωστή επιλογή μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόδοση μιας έτσι κι αλλιώς ενδεδειγμένης λύσης για τη διασφάλισ

Εξωτερικό τμήμα αντλίας θερμότητας

Αφιέρωμα: Όσα θέλετε να μάθετε για τις αντλίες θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας περιορίζουν την κατανάλωση ρεύματος, επομένως και τα έξοδά μας: Αφαιρούν θερμότητα από το περιβάλλον και τη χρησιμοποιούν στον εσωτερικό χώρο και εκτελούν το αντίστροφο το καλοκαίρι. Κλειδί ο βαθμός απόδοσης- COP. Τι άλλο να προσέξετε.

Η δύναμη του ήλιου σας... δίνει λεφτά και το χειμώνα! Στην Ελλάδα, το κλίμα είναι ιδανικό για χρήση ηλιοθερμικών συστημάτων.

Καταργήστε τα έξοδά σας με συστήματα ηλιοθερμίας

Ηλιοθερμικά συστήματα: Τα συνδυάζετε με όλα τα συστήματα θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης. Καλύπτουν το 40-60% του συνολικού θερμικού φορτίου για θέρμανση & ζεστό νερό. Έχετε 50% έως 100% λιγότερα έξοδα για πετρέλαιο. Με λίγα έξοδα συντήρησης και γρήγορη απόσβεση της επένδυσης.

Αυτοματισμοί θέρμανσης για εξοικονόμηση στο μάξιμουμ

Αυτοματισμοί θέρμανσης για εξοικονόμηση στο μάξιμουμ

Θερμοστάτης χώρου που ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης. Ψηφιακές θερμοστατικές κεφαλές για έλεγχο και προγραμματισμό θερμοκρασίας. Σύστημα αντιστάθμισης για εξοικονόμηση ενέργειας έως 12%. Θερμιδομετρητής σε κάθε σώμα ξεχωριστά.

Θέρμανση με αυτοματισμούς, μόνιμη λύση εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων.

Αυτοματισμοί θέρμανσης εξοικονομούν ενέργεια & χρήμα

Θερμοστάτης χώρου. Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης. Σύστημα αντιστάθμισης. Εξοικονομείς ενέργεια 7-12%. Ψηφιακές θερμοστατικές κεφαλές. Προγραμματίζεις & ελέγχεις τη θερμοκρασία. Θερμιδομετρητής. Εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε σώμα ξεχωριστά.

Η αερόθερμη σόμπα πέλλετ δίνει λύση που ζεσταίνει (οικονομικά) & ομορφαίνει φέτος το χειμώνα. Τι πρέπει να προσέξεις.

Μέχρι 92% απόδοση και οικονομία με την αερόθερμη σόμπα πέλλετ

Θέρμανση με σούπερ απόδοση έως 92%. Προσοχή στην ισχύ (καθοριστικό για την κατανάλωση πέλλετ). Απαραίτητη πιστοποίηση πέλλετ (διάμετρος, μήκος, θερμική ισχύς). Υγρασία πέλλετ όχι κάτω από 10% (δεν θα έχει καλή απόδοση). Λύση για πολλή και ποιοτική ζέστη με λίγα έξοδα, ομορφαίνει

Το «μυστικό» για max απόδοση & οικονομία στο καλοριφέρ. Δες πως αποφεύγεις βλάβες και περιττά έξοδα.

Μυστικά για μάξιμουμ απόδοση και οικονομία στο καλοριφέρ

Δειγματοληψία σκουριάς στο νερό (θα δεις τι βρωμιές έκρυβε μέσα). Αδειάζεις καλοριφέρ με αντλία (καθαρίζει το νερό). Καθαρίζεις μαγνητικό φίλτρο (2 φορές, να φύγει όλη η σκουριά). Ειδικό φάρμακο (για εσωτερικό καθαρισμό), αντιδιαβρωτικό υγρό στο κύκλωμα νερού. Μόνο η εξαέρωση δεν

Σόμπα υγραερίου, οικονομική, αξιόπιστη & ασφαλής λύση θέρμανσης για το φετινό χειμώνα. Ιδανική λύση για μικρό χώρο.

Σόμπα υγραερίου, λύση οικονομικής θέρμανσης για μικρό χώρο

130 ευρώ η τιμή για 1 καλή σόμπα υγραερίου. Με ισχύ 4.200W, καλύπτει άνετα χώρο 40 τ.μ. 20-24 ευρώ η τιμή της φιάλης, διάρκεια μέχρι 80 ώρες (στη χαμηλή σκάλα). Με ενσωματωμένα συστήματα ασφάλειας. Δες πρακτικές συμβουλές για σωστή χρήση.

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου. Max απόδοση, μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας από πετρέλαιο, φυσικό αέριο) ή άλλα θερμαντικά μέσα με ρεύμα.

Υπέρυρθρη θέρμανση μαρμάρου με απόδοση 99,9%

Συντελεστής απόδοσης που πλησιάζει το ιδανικό (99,9%). Διώχνει την υγρασία (λειτουργεί ως μονωτικό μέσο κατά 30%). Μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας από πετρέλαιο, φυσικό αέριο) ή άλλα θερμαντικά μέσα με ρεύμα. Χαμηλό κόστος αγοράς, μεγάλη διάρκεια ζωής & υψηλή αισθητική.

Θερμοστατική βαλβίδα στο καλοριφέρ. Αξιόπιστη, δοκιμασμένη & οικονομική λύση στη θέρμανση.

Φθηνή & αξιόπιστη λύση για εξοικονόμηση 30% καυσίμου & χρημάτων

Με θερμοστατική βαλβίδα (κεφαλή), εξοικονομείς καύσιμο έως και 30%. Με 1 διακόπτη ρυθμίζεις την κυκλοφορία του νερού. Έχεις αυτονομία θέρμανσης σε κάθε χώρο του σπιτιού. Κάνεις απόσβεση σε 1 σεζόν, ακόμα & αν βάλεις σε όλα τα σώματα.

Ενεργειακό τζάκι, αερόθερμο ή καλοριφέρ. Δεν είναι μόδα, αλλά μία οικονομική & αξιόπιστη λύση θέρμανσης για το φετινό χειμώνα.

Ενεργειακό τζάκι για max οικονομική ζέστη. Αερόθερμο ή καλοριφέρ;

Αερόθερμα ή καλοριφέρ ζεσταίνουν ως 90% περισσότερο από τα απλά. «Καίνε» 3-4 φορές λιγότερα ξύλα (αυξομειώνεις ένταση όσο & όποτε θες). Ζεσταίνεις όλο το σπίτι, έχεις & ζεστό νερό. Μετατροπή απλού σε ενεργειακό σε 1 μέρα, γρήγορη απόσβεση.

Θερμοστατική βαλβίδα στο καλοριφέρ. Ιδανική και φθηνή λύση, γλιτώνεις άμεσα καύσιμο & λεφτά!

Θερμοστατική βαλβίδα, εξοικονόμηση ως 30% στο καύσιμο

Με θερμοστατική βαλβίδα (κεφαλή), εξοικονομείς καύσιμο έως και 30%. Με 1 διακόπτη ρυθμίζεις την κυκλοφορία του νερού. Έχεις αυτονομία θέρμανσης σε κάθε χώρο του σπιτιού. Κάνεις απόσβεση σε 1 σεζόν, ακόμα & αν βάλεις σε όλα τα σώματα.