«Έξυπνο» πλυντήριο: -50% ο χρόνος πλύσης & εξοικονομείτε χρήματα!

«Έξυπνο» πλυντήριο: -50% ο χρόνος πλύσης & εξοικονομείτε χρήματα!

  • «Έξυπνο» πλυντήριο: -50% ο χρόνος πλύσης & εξοικονομείτε χρήματα!
  • «Έξυπνο» πλυντήριο: -50% ο χρόνος πλύσης & εξοικονομείτε χρήματα!

«Έξυπνο» πλυντήριο: -50% ο χρόνος πλύσης & εξοικονομείτε χρήματα!

5.574 επισκέψεις στο άρθρο (21/03/2024)
Σχολιάστε

- Γλιτώνεις χρόνο, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα
- Μείωση κατανάλωσης έως και 80%
- Kάνουν βαθύτερο καθάρισμα & σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες
- 2 προτάσεις «έξυπνων» πλυντηρίων ρούχων

Προστασία κατά των διαρροών με διαρκή έλεγχο ποσότητας νερού. Μειώνουν το χρόνο πλύσης έως 50%, εξοικονομούν ενέργεια έως 20%. Φυσαλίδες αφρού για βαθύτερο καθάρισμα, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αθόρυβα και με smart λειτουργίες για να τα χειρίζεσαι και από το κινητό σου!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας οι λεγόμενες έξυπνες συσκευές. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική. Σε περιόδους, όπως η σημερινή με τις κρίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, είναι μία win win επένδυση!

Τα «έξυπνα» πλυντήρια από το wifi & τους αισθητήρες φαίνονται!
  • Μειώνουν χρόνο πλύσης ως 50%, εξοικονομούν ως 20%
  • Kάνουν βαθύτερο καθάρισμα & στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες
  • Προστασία από διαρροές, διαρκής έλεγχος ποσότητας νερού
  • Αθόρυβα, με smart λειτουργίες. Τα χειρίζεσαι & από το κινητό
«Έξυπνες» συσκευές για μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά είναι σημαντική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κάποιος ό,τι το 67,3% της ενέργειας που καταναλώνεται οφείλεται στις βασικές οικιακές συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε (διάβασε περισσότερα εδώ).

Οι σύγχρονες «έξυπνες» συσκευές, όπως τα πλυντήρια ρούχων, ανήκουν στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις (Α+++) και μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης του κόστους χρήσης, άρα και στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σου!

Οι πλέον αποδοτικές συσκευές αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με το brand που θα επιλέξεις, μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Wifi τεχνολογία & έξυπνοι αισθητήρες, «έξυπνο» & οικονομικό πλυντήριο!

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και αυτό που κάνει το πλυντήριο ρούχων σου «έξυπνο» και οικονομικό είναι η λειτουργία wifi σε συνδυασμό με τους «έξυπνους» αισθητήρες. Αναγνωρίζουν το είδος του λεκέ και εφαρμόζουν αυτόματα το πιο οικονομικό πρόγραμμα πλύσης που τους εξαφανίζει ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Έχουν ειδικά προγράμματα ατμού για την απολύμανση ή το φρεσκάρισμα των ρούχων σου (ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από υπηρεσίες καθαριστηρίου). Έχουν ειδικό σύστημα καθαρισμού για εσωτερική απολύμανση του κάδου, ενώ με ειδικό sprayκαθαρίζουν το λάστιχο του πλυντηρίου και απομακρύνουν χνούδι και βρωμιά που μαζεύεται σε αυτά τα σημεία, άρα ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από έξοδα συντήρησης.

2 προτάσεις «έξυπνων» πλυντηρίων ρούχων, Samsung VS Miele!

Η ομάδα του 4green.gr, εντόπισε και σας παρουσιάζει 2 «έξυπνα» πλυντήρια νέας γενιάς από 2 δημοφιλή brands της αγοράς. Πρόκειται για 2 «έξυπνα» πλυντήρια ρούχων νέας τεχνολογίας από τη Samsung και τη Miele. Δείτε με μία ματιά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και αμέσως μετά το τι μπορούν να κάνουν και είναι ο λόγος που τα επιλέγουν πολλοί καταναλωτές! Ποιο κερδίζει για εσάς;

Σελίδα 2Samsung WW90T986ASH, μείωση χρόνου πλύσης ως 50%, εξοικονόμηση ενέργειας ως 20%!
Σελίδα 3Miele WCI670 WPS TDos XL, με νέο θερμικό ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο & «έξυπνους» αισθητήρες!