Με την αυτόνομη θέρμανση έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις κάθε στιγμή τη θερμοκρασία στο σπίτι, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο κτήριο.

Με την αυτόνομη θέρμανση έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις κάθε στιγμή τη θερμοκρασία στο σπίτι, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο κτήριο.

Γιατί αυτόνομη θέρμανση; Γιατί κερδίζετε ως 60%!

Σχολιάστε

Η αυτόνομη θέρμανση εξασφαλίζει ασύγκριτη οικονομία ως 60%, έλεγχο κατανάλωσης με απόλυτη ακρίβεια μέτρησης, απόλυτη ανεξαρτησία που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες, ζέστη μόνο στο χώρο που επιθυμείτε!

ELITH
THERMOVENT HELLAS A.E.

Κουραστήκατε να τσακώνεστε κάθε χρόνο στη γενική συνέλευση με τους γείτονες, προκειμένου να ορίσετε τις ώρες που θα ανάβει και θα κλείνει η κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας; Στην επόμενη γενική συνέλευση προετοιμάστε το έδαφος για τον επόμενο χειμώνα και μιλήστε τους για την αυτόνομη θέρμανση.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Γιατί η αυτονόμηση θέρμανση είναι η λύση; Ο όρος «αυτόνομη θέρμανση» αναφέρεται στις εγκαταστάσεις θέρμανσης στις οποίες οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν κάθε στιγμή τη θερμοκρασία στο χώρο τους, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο κτίριο.

Αυτόνομη θέρμανση για maximum οικονομία!
  • Ασύγκριτη οικονομία ως 60%
  • Έλεγχος κατανάλωσης με απόλυτη ακρίβεια μέτρησης
  • Απόλυτη ανεξαρτησία που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες
  • Ζέστη μόνο στο χώρο που επιθυμείτε
Τι εννοούμε με τον όρο αυτονομία κεντρικής θέρμανσης;

Στις περισσότερες πολυκατοικίες –κυρίως στις παλαιές- χρησιμοποιείται για τη θέρμανση των διαμερισμάτων ένας κεντρικός λέβητας, ο οποίος τροφοδοτεί με ζεστό νερό τα θερμαντικά σώματα. Η θέρμανση όλων των διαμερισμάτων γίνεται ταυτόχρονα (δισωλήνιο σύστημα).

Σε μία τέτοια εγκατάσταση, όπου οι γραμμές της θέρμανσης είναι κοινές για όλους τους χρήστες, η θέρμανση δεν μπορεί να λειτουργήσει για την κάλυψη των αναγκών ενός μόνο διαμερίσματος, καθώς οι σωληνώσεις διέρχονται και από άλλες ιδιοκτησίες.

Οι ένοικοι μιας τέτοιας πολυκατοικίας θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση για τις ώρες που θα έχουν θέρμανση στα διαμερίσματά τους. Αυτό όμως, τις περισσότερες φορές, δημιουργεί προστριβές μεταξύ τους, καθώς οι ρυθμοί ζωής από οικογένεια σε οικογένεια διαφέρουν αισθητά, διαμορφώνοντας ανάλογα και τις ανάγκες θέρμανσης.

Τα πλεονεκτήματα της αυτόνομης θέρμανσης

Απόλυτη ανεξαρτησία

Η εγκατάσταση θέρμανσης είναι προσωπική και όχι κοινόχρηστη, με αποτέλεσμα να έχετε 100% αυτονόμηση θέρμανσης και να κάνετε χρήση της με βάση αποκλειστικά τις προσωπικές σας ανάγκες και δυνατότητες, χωρίς να εξαρτάστε από οποιονδήποτε άλλο.

Ασύγκριτη οικονομία

Η εξοικονόμηση κόστους φθάνει μέχρι και το 60%. Επίσης, στις εγκαταστάσεις αυτόνομης θέρμανσης είναι μειωμένη η κατανάλωση καυσίμου (είτε πρόκειται για πετρέλαιο, είτε για φυσικό αέριο).

Έλεγχος κατανάλωσης και ακρίβεια μέτρησης

Τα συστήματα φέρουν ελεγκτές αντιστάθμισης με αποτέλεσμα να ελέγχεται το κόστος λειτουργίας του λέβητα (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ευκολία και άνεση


Η κατανάλωση μπορεί να γίνει όχι μόνο ανά διαμέρισμα, αλλά και ανά χώρο και έτσι τα δωμάτια που δεν χρησιμοποιούνται μπορούν να παραμένουν κλειστά.

Θα βρείτε αρκετούς συμμάχους ανάμεσα στους ενοίκους της πολυκατοικίας, αν μιλήσετε λογικά, ψύχραιμα και κυρίως με επιχειρήματα. Ακόμα και αν δεν εφαρμοστεί άμεσα η πρότασή σας, είναι σίγουρο ότι θα προβληματίσει και τους πλέον δύσπιστους και η επόμενη γενική συνέλευση μπορεί να είναι αυτή που θα ικανοποιήσει όλους τους ενοίκους.

Συνεννόηση χρειάζεται και καλή θέληση, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ειδικά, αν αυτό είναι προς όφελος της τσέπης μας, αλλά και της ηρεμίας και καλής συμβίωσης με τους γείτονες χωρίς φωνές και τσακωμούς. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε.